Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

ir as uzskaitau 4u.gif grazus nd smile.gif

sveikos
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2013 01 03, 11:28)
ir as uzskaitau 4u.gif  grazus nd  smile.gif

sveikos

ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 01 03, 00:36)
Merginos, ar pradėjot kokius naujus projektus? Aš mąstau, kad vieną foto į mėnesį sugebėčiau padaryti, tad gal taip ir įsipareigosiu  bigsmile.gif

toks gal ir nieko butu, gal ir as iveikciau biggrin.gif
Maggie lyg ir baige auto 52 savaiciu, ane? bigsmile.gif

Mangute, sveika, jei truksta uzskaitau ir as mirksiukas.gif
Atsakyti
Jėėėėė!!!!!!!!!!!!!! Gavau mainų foto šiandien!!!!!! Ačiū Gintarei 4u.gif 4u.gif 4u.gif nick'o nepamenu tik blush2.gif

O mano foto kaip suprantu dar nepasiekė adresato verysad.gif būtų labai liūdna, jei dingtų kažkur, nes dar ir dovanėlę/smulkmenėlę buvau pridėjusi unsure.gif
Atsakyti
Pagalvojau, kad būtinai reikia duoti kokį nors pažadą sau, o dar svarbiau - garsiai visiems pasakyti smile.gif)))
Tik auto - turbūt sunkiausia man būtų g.gif Vieną teturiu.

Atsakyti
Skubu pasidziaugti ir as, gavau is svajoniu salies Indijos Kalediniu mainu nuotrauka nuo Paluri. ACIU!!!!!!!!!!!!!!!!! thumbup.gif Kaip vis del to smagu gauti laiskuti is kito pasaulio krasto bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

Ir dar...
Ryt bus lygiai metai kai turiu savo veidrodinuka ir kai atradau jus blush2.gif Mergaites, bebrai ir yyyyypac kai kurios raganos, labai norisi jum padekoti, kad esat! Paspardimais ir kitais prevenciniais mokymu metodais hihihi.gif sugebejot sudomint, pastumejot isigylinti, tyrineti, ieskoti, ismoket priimti kritika (ko per 28 metus niekas kitas nesugebejo padaryt biggrin.gif) Jusu deka isimylejau fotografija visa sirdim - truly, madly, deeply wub.gif Ir nors labai nedaznai cia paskutiniu metu ikisu liezuvi, nepraleidziu nei vienos eilutes, nes zinau, kad cia yra tikrasis, nuosirdus (raganiskas biggrin.gif) luobinas. Buckis jum, sekta, ir nuosirdi padeka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2013 01 03, 12:50)
Jėėėėė!!!!!!!!!!!!!! Gavau mainų foto šiandien!!!!!! Ačiū Gintarei 4u.gif  4u.gif  4u.gif nick'o nepamenu tik blush2.gif

O mano foto kaip suprantu dar nepasiekė adresato verysad.gif būtų labai liūdna, jei dingtų kažkur, nes dar ir dovanėlę/smulkmenėlę buvau pridėjusi unsure.gif

Na aciu Dievui, kad pagaliau foto nuejo, gaila nespejo ant kuciu ateiti smile.gif Mano mama UK irgi gyvena tai jai visada issiusdavau sveikinimus likus gerai savaitei iki kuciu ir gaudavo kuciu diena, o si kart nepasiseke smile.gif Na bet svarbiausia nuotrauka pasieke tiksla smile.gif
Atsakyti
Prisijungiu prie konkurso: "Geriausia 2012 foto".

Ir labiausiai šiemet džiaugiausi šia nuotrauka:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vi.Kri. @ 2013 01 03, 15:16)
Prisijungiu prie konkurso: "Geriausia 2012 foto".

geriausia deze apatine kairej lotuliukas.gif
Atsakyti
"šūdai" lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
as irgi uz sudus biggrin.gif Topas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2013 01 03, 14:19)
geriausia deze apatine kairej lotuliukas.gif

mirk iš juoko lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti