Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Su Naujaisiais visas ir visus, kad jie butu daug geresni uz praejusius metus 4u.gif

skubu pranesti, kad vakar pasto dezuteje radau pranesima, reikia i centrini pasta nuvykti, bet tik rytoj turbut galesiu ir tikiuosi cia mano mainu nuotrauka bus smile.gif , nes daugiau lyg ir nieko nelaukiau smile.gif
Dar nezinau kam dekot, tai kai pasiimsiu jau pranesiu

Atsilikau visai per ta sventini maratona, einu bandyt paskaityt ir dasivyt nors kiek ax.gif
Atsakyti
Taigi tęsiant kalėdinių švenčių maratoną, namų darbai smile.gif

user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2013 01 02, 23:25)
O kaip suprast auto pasizaidima?  blush2.gif  Ir cia naujokems ar pradziamokslems, ar cia tas pats? biggrin.gif

Skirtas atsiskaiciusioms ND ir uzmigusioms biggrin.gif Savo autoportreta padaryti, karta i menesi ar du, kaip jau nuspresim smile.gif Like du ziemos menesiai g.gif O gal pirma be temos daryti, ir taip sunku bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 01 02, 23:36)

ačiū kad sukūrei
dėl projektų vis dar galvoju ar verta veltis smile.gif
gotte faina fs, dėl apdirbimo man čiut švelnesnio norėtusi, mergina labai žavi
Atsakyti
QUOTE(Mangute @ 2013 01 03, 10:05)

užskaitau, puikūs.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 01 03, 10:21)
užskaitau, puikūs.

ačiū smile.gif sekantys vėliau, nes kipšiukė pabudo smile.gif
Atsakyti
...atsibudau po sventinio maratono... tikiuosi senus metus visi palydejo smagiai, nes as dziaugsmingai sveikinus sulaukus Nauju!! Nenuleiskite ranku ir siekite to, ko troksta sirdis!
Atsakyti
Labas smile.gif
Savo nuotrauka issiunciau gruodzio 15d., bet dar negavo mano adresate sad.gif
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2012 12 31, 13:32)
Mano nuotraukos darytos su pigiuoju 50. T.y 50mm 1,8 f.
Dar turiu 85mm 1,8f ir viskas smile.gif Technikos tikrai neturiu stebuklingos, tiesa ir nelabai matau tam reikalo. Reiktų dar plataus kampo jei fotkinsiu vasarą užsakomąsias fs.
O nufotografuoti manau tikrai įmanoma bet kokia technika, gal tik žinių ir noro daugiau reikia.
Merginos , dėkui visoms 4u.gif

P.S dėl ND, gal juos reiktų pervadinti pvz į stojamieji biggrin.gif , gal tuomet nebūtų tokios atmetimo reakcijos g.gif , kad galima bet kaip bilenkaip bilę ką biggrin.gif

Laba smile.gif .
O portretai su kuriuo geriau, 50-uku ar 85? Kazkur skaiciau 85 geriau, tai galvoju paklausiu kaip tau.
Ir plataus nori fotosesijoms del didesnio burelio zmoniu ar del ko rolleyes.gif , apie koki galvoji?
Aciu.

Mintis pervadinti : "stojamieji namu darbai" - visai gerai biggrin.gif .

O as taip ir nezinojau kokio FF prasyt pas kaledu seni cool.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 01 03, 09:29)
yra užbaigusių  bigsmile.gif

Gal galima kur pamatyt? bigsmile.gif

QUOTE(Mangute @ 2013 01 03, 11:05)

Ir as uzskaitau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 01 03, 10:57)
Laba smile.gif .
O portretai su kuriuo geriau, 50-uku ar 85? Kazkur skaiciau 85 geriau, tai galvoju paklausiu kaip tau.
Ir plataus nori fotosesijoms del didesnio burelio zmoniu ar del ko  rolleyes.gif , apie koki galvoji?
Aciu.

Mintis pervadinti : "stojamieji namu darbai" - visai gerai  biggrin.gif .

Portretams man tinka abu, šiuo metu su 85 mm dažniau fotkinu.
O plataus kampo...hm, kadangi nebuvau šiemet labai gera, tai Kalėdų senis praėjo pro šalį. Teks pirkt pačiai biggrin.gif Tai galvoju apie Sigmą 24mm 1,8 f. Plataus man tik bažnučiom reikia, tai nenoriu bilenkiek išleist, ir toliau vaidinsiu turistę biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikamaja: 03 sausio 2013 - 11:06
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 01 03, 10:57)
Laba smile.gif .
Ir plataus nori fotosesijoms del didesnio burelio zmoniu ar del ko  rolleyes.gif , apie koki galvoji?
Aciu.

Mintis pervadinti : "stojamieji namu darbai" - visai gerai  biggrin.gif .

as irgi tokius turiu smile.gif ir nezinau dabar kokio noreti smile.gif siaip nusiziurejau Canon 24-70mm f2.8. bet noretau ir Canon 24-105 smile.gif
Papildyta:
QUOTE(erikamaja @ 2013 01 03, 11:05)
Portretams man tinka abu, šiuo metu su 85 mm dažniau fotkinu.
O plataus kampo...hm, kadangi nebuvau šiemet labai gera, tai Kalėdų senis praėjo pro šalį. Teks pirkt pačiai biggrin.gif Tai galvoju apie Sigmą 24mm 1,8 f. Plataus man tik bažnučiom reikia, tai nenoriu bilenkiek išleist, ir toliau vaidinsiu turistę biggrin.gif

o du bodzius turi?
Papildyta:
QUOTE(gizzy @ 2013 01 03, 11:00)
Ir as uzskaitau  4u.gif

mirksiukas.gif
Atsakyti