Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(robobebras @ 2013 01 02, 23:19)
Su tavo nustatymais turbut vien tik blico sviesa ir belieka. Islaikyma ilgink, iso didink. F irgi tiek paprastai irgi nereikia, tiek ant platesnio kampo patalpose (nes ryskumo zona ir taip didele), tiek ant portretinio (nes fona specialiai lieji). Nors kartais reikia ir daugiau.

Batarkes tai ziurint kokias naudoji, na ir jei ant full powerio tai tikrai greitai isdzius, SB-900 galingas blicas.

niu zinosiu ateiciai, aciu mirksiukas.gif
nzn, f tai norejosi tokio, nes fotkinau grupe zmoniu, vaikus sokanciu, tai ryskumo siekiau. portretukams aisku kitko reiketu.
o gal zinai koki gera youtubej filmuka, kad padetu su tuo blicu susidraugauti? nes dbr tai kad ir tuos du kartus per metus, as pusi su juo gaudau biggrin.gif ir isvis, idomu man, koks rezultatas turi gautis, kad suprastum, kad vat dbr tai gerai viskas nustatyta... nzn ar suprasi ko klausiu doh.gif

del batarkiu, tai nzn, siaip pakraunamos kazkokios, baltos su melynais uzrasais biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristalines: 02 sausio 2013 - 23:36
registracija koliažų žaidimui

Noisy, labai labai ačiū 4u.gif 4u.gif šiandien atkeliavo.

Merginos, ar pradėjot kokius naujus projektus? Aš mąstau, kad vieną foto į mėnesį sugebėčiau padaryti, tad gal taip ir įsipareigosiu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 02 sausio 2013 - 23:40
QUOTE(kristalines @ 2013 01 03, 00:28)
niu zinosiu ateiciai, aciu  mirksiukas.gif
nzn, f tai norejosi tokio, nes fotkinau grupe zmoniu, vaikus sokanciu, tai ryskumo siekiau. portretukams aisku kitko reiketu.
o gal zinai koki gera youtubej filmuka, kad padetu su tuo blicu susidraugauti? nes dbr tai kad ir tuos du kartus per metus, as pusi su juo gaudau biggrin.gif ir isvis, idomu man, koks rezultatas turi gautis, kad suprastum, kad vat dbr tai gerai viskas nustatyta... nzn ar suprasi ko klausiu  doh.gif

niii, nezinau jutubej, ieskot tiesiog ir tiek. Arba kokio seminaro ieskot. Bet jei ten kokias baliuskas tralalaikas su on-camera blicu tai nieko ten blatno - TTL, musi i lubas ir tiek, pasikelt iso, pasiilgint islaikyma.

baltos su melynais uzrasais normalios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2013 01 02, 23:39)

baltos su melynais uzrasais normalios smile.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 01 03, 00:36)
Merginos, ar pradėjot kokius naujus projektus? Aš mąstau, kad vieną foto į mėnesį sugebėčiau padaryti, tad gal taip ir įsipareigosiu  bigsmile.gif

As noreciau pabandyt 52 projekta ir gal net auto, manau nelengva bus, bet gal bandysiu, jei su auto nepavyks, tai siaip bent po viena nuotrauka per savaite ax.gif

Pernai pamenu tikrai ne viena pradejo, bet ar baige? smile.gif Butu idomu pamatyt visa, jei kuri uzbaige ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gizzy @ 2013 01 03, 09:23)
Pernai pamenu tikrai ne viena pradejo, bet ar baige?  smile.gif Butu idomu pamatyt visa, jei kuri uzbaige  ax.gif

yra užbaigusių bigsmile.gif
Atsakyti
laba diena,

Noreciau jungtis i jusu bureli wink.gif Atejau patarimu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Mangute @ 2013 01 03, 09:09)
laba diena,

Noreciau jungtis i jusu bureli wink.gif Atejau patarimu wink.gif

sveika,

pirmame temos puslapyje aprašyti namų darbai, daryk juos, sėkmės ir laukiam pasirodant su jais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 01 03, 09:10)
sveika,

pirmame temos puslapyje aprašyti namų darbai, daryk juos, sėkmės ir laukiam pasirodant su jais smile.gif

jo perskaiciau apie namu darbu, o jei as zumo neturiu smile.gif ten viena uzduotis su zuminuku kaip tik yra g.gif
Atsakyti
Labuka iš po švenčių biggrin.gif Prabėgo kažkaip jos greitai, kaip ir sniegas kad nutirpo unsure.gif

QUOTE(Yvette @ 2013 01 03, 00:36)
Merginos, ar pradėjot kokius naujus projektus? Aš mąstau, kad vieną foto į mėnesį sugebėčiau padaryti, tad gal taip ir įsipareigosiu  bigsmile.gif

Nižinau nižinau su tais projektais lotuliukas.gif Baisu man darosi įsipareigoti. Pernai 12 mėnesių projektą kurpiau, tai esu dar skolinga gruodžio foto ax.gif Todėl, gal pasiliksiu be projektų, o tiesiog su mielu laisvalaikiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mangute @ 2013 01 03, 09:13)
jo perskaiciau apie namu darbu, o jei as zumo neturiu smile.gif ten viena uzduotis su zuminuku kaip tik yra  g.gif

tą užduotį galėsi praleisti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 01 03, 09:19)
tą užduotį galėsi praleisti smile.gif

ok wink.gif
Atsakyti