Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Merginos, o kas naudojate blykstes, ar jos jums perkaista? g.gif
As per sventes issitraukiau ja (SB 900) , nes kur sventem, gan tamsu, ir pafotkinus, po kokiu 30 kadru uzkaista doh.gif ir poto kas kelis kadrus vel rodo, akd perkaito doh.gif
esu ja pries tai kelis kartus naudojusi, bet nera to buve, o dbr po ilgo laiko istraukiau ir bac, nesamone kazkokia. Tai cia jau gal nest taisyt? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2013 01 02, 15:00)
Aš su tokiu klausimu. Išfotkinau juosta, norejau susukt, nu experimentavau, nes nzn kaip susisuka ir aisku nutraukiau biggrin.gif nuejau i vonia ir tamsoje isemiau ta juosta, sudejau i dezute. Ar ten dar verta nest ja ryskint? ar jau nieko ten nebus. g.gif 
p.s. ir tik poto pagalvojau, akd reikejo nesti su visu fotiku i laba, kad istrauktu ta juosta. doh.gif  nu sventes, nieko nepadarysi, galva ne ocen dirba  ax.gif

tai juosta nesusukta dabar, tik sudėta į dėžutę? nešk į lab'ą, ten perspėk, kad dėžutėj nesusukta juosta 4u.gif išryškins, visks bus čiki
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2013 01 02, 15:28)
As per sventes issitraukiau ja (SB 900) , nes kur sventem, gan tamsu, ir pafotkinus, po kokiu 30 kadru uzkaista doh.gif  ir poto kas kelis kadrus vel rodo, akd perkaito  doh.gif 
esu ja pries tai kelis kartus naudojusi, bet nera to buve, o dbr po ilgo laiko istraukiau ir bac, nesamone kazkokia. Tai cia jau gal nest taisyt?  bigsmile.gif

aš naudoju, nėra jokių problemų buvę, bet naudoju nedaug, nors kai rinkausi išsirinkau kuri turi nemažai visko atlaikyt:) turiu canon speedlite 580ex ii

Kadangi yra susidomėjimas koliažų žaidimu tai apsiimsiu jį pakuruoti, tik terminus reiktu nuspresti, gal savaitę pirmąjai foto padaryt, o paksui dar savaitę gautos pratesimui? Aš už tai kad visos foto būtu darytos žaidimui, jokių archyvų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2013 01 02, 15:37)
tai juosta nesusukta dabar, tik sudėta į dėžutę? nešk į lab'ą, ten perspėk, kad dėžutėj nesusukta juosta 4u.gif išryškins, visks bus čiki

aha, nesusukta, tik ideta i dezute g.gif
niu bandysiu nesti, aciu 4u.gif

QUOTE(vienintelė @ 2013 01 02, 15:37)
aš naudoju, nėra jokių problemų buvę, bet naudoju nedaug, nors kai rinkausi išsirinkau kuri turi nemažai visko atlaikyt:) turiu canon speedlite 580ex ii

Tai as irgi naudoju nedaug, per metus pora kartu istraukiu g.gif ir vat, tas antras kartas "pavede" doh.gif
baterijos buvo ikrautos, viskas ok lyg ir. bet kai perkaista, poto ir nebeleidzia fotkinti kelias minutes, o kai jau leidzia, po kokiu 4 kadru vel rodo, kad perkaito doh.gif
ir aisku, tai nutinka tais momentasi, kai butu "auksiniai" kadrai smile.gif)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristalines: 02 sausio 2013 - 15:44
QUOTE(dosa @ 2013 01 02, 15:50)
Sveiki

Su Naujaisiais Metais!
Nu ilgokai ėjo biški, bet smagu kad pasiekė finišą.  smile.gif Nesulamdyta nuotrauka atėjo?  Ale koks mūsų ratukas gražus gavos: Aš Tau siunčiau, Tu-Jūržolei, o Jūržolė man  bigsmile.gif

Paste jau gulejo 22diena bet iki manes ejo ilgokai - per sniegus ir slidu kelia pastas liko neisnesiotas smile.gif Viskas gerai-niekas nesulamdyta. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2013 01 02, 15:37)
Kadangi yra susidomėjimas koliažų žaidimu tai apsiimsiu jį pakuruoti, tik terminus reiktu nuspresti, gal savaitę pirmąjai foto padaryt, o paksui dar savaitę gautos pratesimui? Aš už tai kad visos foto būtu darytos žaidimui, jokių archyvų ax.gif

Aš irgi noriu žaisti. smile.gif Bet tikiuosi, kad ne šią savaitę pradėsim? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2013 01 02, 15:28)
As per sventes issitraukiau ja (SB 900) , nes kur sventem, gan tamsu, ir pafotkinus, po kokiu 30 kadru uzkaista doh.gif  ir poto kas kelis kadrus vel rodo, akd perkaito  doh.gif 
esu ja pries tai kelis kartus naudojusi, bet nera to buve, o dbr po ilgo laiko istraukiau ir bac, nesamone kazkokia. Tai cia jau gal nest taisyt?  bigsmile.gif

900 pasižymi tuo, apie ką pasakoji, todėl, įtariu su 910 buvo atitaisytos klaidos kokios ten. Man buvo atvežę vieną katalogą, tai niekur 900 jau nebesiūlė, jau ten kokius visai senus net siūlė, o 900-ukas grynai pakeistas 910-uku. Va, Robobebras 900-uką vežė taisyklon po mėnesio. Bet dabar fotkina. Užklausk jo.

Aišku labai aš ten nesigilinau. Pas mane 910, tai nepastebėjau jokio perkaitimo, nors tiesą sakant ir nepyškinu ištisai, tiesą sakant laabai retai, gali tos blykstės ir nebūt (tokioj situacijoj kai tamsu).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vuniščia: 02 sausio 2013 - 16:16
QUOTE(Vuniščia @ 2013 01 02, 16:11)
900 pasižymi tuo, apie ką pasakoji, todėl, įtariu su 910 buvo atitaisytos klaidos kokios ten. Man buvo atvežę vieną katalogą, tai niekur 900 jau nebesiūlė, jau ten kokius visai senus net siūlė, o 900-ukas grynai pakeistas 910-uku.  Va, Robobebras 900-uką vežė taisyklon po mėnesio.

Aišku labai aš ten nesigilinau.  Pas mane 910, tai nepastebėjau jokio perkaitimo, nors  tiesą sakant ir nepyškinu ištisai, gali tos blykstės ir nebūt (tokioj situacijoj kai tamsu).

910 jau yra kazkas ten idiegta, kad neperkaistu, ta zinau drinks_cheers.gif
Nu as irgi nepyskinu, nu bet sventes, o zmones dar iki galo neisikure, sviestuvai nesukabinti, tik tokios mazos integruotos lemputes, o vaikus taip norejosi pafotkinti, ne kasdien nauji metai ar Kaledos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vuniščia @ 2013 01 02, 17:11)

pas mus irgi kalėdinis vakaras buvo. Na išsiverčiau aš be blykstės (ISO maksimumas, F - 2,8) bet kas iš to - kai kur veidus lempos taip negražiai apšvietė, ryškumo trūksta. Žodžiu, reikalinga ji tikrai kartais.
Atsakyti
Noriu koliazu bigsmile.gif
Atsakyti
Žaidžiam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2013 01 02, 01:47)
jei turi tris uzskaitymus, eini prie sekancio nd 4u.gif

Super 4u.gif
Atsakyti