Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(vienintelė @ 2013 01 02, 11:54)
darom koliažų žaidimą, yra norinčių? ax.gif

Yra, yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2013 01 02, 14:46)

nono.gif nono.gif nono.gif ar zinai uz ka? biggrin.gif
Atsakyti
Vakar pažiūrėjom su MB dokumentinį filmą "Samsara" (2012 m.):FILMAS
Rekomenduoju... 4u.gif
Atsakyti
Gavau ir as grazia nuotraukele ax.gif nuo Dosos. Atvirute ir zaisliuka eglutei wub.gif Aciu Tau smile.gif
Atsakyti
Dabar galėsiu antrus metus iš eilės graužt nagus, kad kalėdiniuos mainuos nedalyvavau... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2013 01 02, 13:51)
nono.gif  nono.gif  nono.gif ar zinai uz ka? biggrin.gif

Žinau smile.gif))
Atsakyti
Sveiki

Su Naujaisiais Metais!

QUOTE(Zirzė @ 2013 01 02, 11:53)
Gavau ir as grazia nuotraukele ax.gif nuo Dosos. Atvirute ir zaisliuka eglutei wub.gif Aciu Tau smile.gif

Nu ilgokai ėjo biški, bet smagu kad pasiekė finišą. smile.gif Nesulamdyta nuotrauka atėjo? Ale koks mūsų ratukas gražus gavos: Aš Tau siunčiau, Tu-Jūržolei, o Jūržolė man bigsmile.gif

Visai norėč koliažių žaidimo, būtų proga dulkes nupūsti nuo fotiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2013 01 02, 14:37)
Bele kur  g.gif Na pvz žiemos auto, jei būtų norinčių, sugalvotume ką nors g.gif
Toks ir privargimas, ieškau geros pamokos veido tvarkymui, bet nesigauna pagal rastas unsure.gif
Ateis nuotraukytė, guli kokiam pašte ir laukia tetų dėmesio doh.gif

kad ziemos nelabai matau biggrin.gif man - pavasariu labiau kvepia lauke biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki!

Su Naujais! Kūrybingų!

Ar jau reikia garsiai šnekėt, jei matau, kad dar negavo mano nuotraukos? g.gif
Atsakyti
Sveikos.

Fainas tas koliažu žaidimas jūsų bigsmile.gif rolleyes.gif žaiskit žaiskit, o kažkas gerėsis smile.gif

Aš su tokiu klausimu. Išfotkinau juosta, norejau susukt, nu experimentavau, nes nzn kaip susisuka ir aisku nutraukiau biggrin.gif nuejau i vonia ir tamsoje isemiau ta juosta, sudejau i dezute. Ar ten dar verta nest ja ryskint? ar jau nieko ten nebus. g.gif
p.s. ir tik poto pagalvojau, akd reikejo nesti su visu fotiku i laba, kad istrauktu ta juosta. doh.gif nu sventes, nieko nepadarysi, galva ne ocen dirba ax.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2013 01 02, 14:54)
kad ziemos nelabai matau  biggrin.gif man - pavasariu labiau kvepia lauke biggrin.gif

Palaaaaaa cool.gif Bus dar žiemos biggrin.gif Na palauksiu kol koliažai baigsis ir naujokės ND atsiskaitys biggrin.gif
Atsakyti
As dar nezaidziau koliazu zaidimo, idomu butu pabandyt ax.gif
Auto irgi butu gal nieko, tik ideju tuscia galva, vien auto ir vaikus as fotkinu doh.gif
Atsakyti