Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Afrė @ 2012 12 28, 15:26)
Kiek pamenu ir pratęsė konkursėlį "Garsas" ax.gif

schmoll.gif Nebegaliu įkelt garso schmoll.gif

QUOTE(ich @ 2012 12 28, 15:30)
man labai grazu tokios foto bigsmile.gif kaip padarei? blush2.gif

Pakankamai paprasta ir įdomu. Paimi juodo kartono, nusipieši kokią nors figūrą (kuri prie širdies ir pavyksta gerai išpjaut), išpjaustai ar iškerpi. Pritaisai prie objektyvo ir į darbą.... smile.gif Gal ir nepakankamai aiškiai parašiau, bet kaip visa tai atrodo čia - Custom Bokeh

QUOTE(gotte @ 2012 12 28, 15:30)
Na man patikdavo, kai sudėdavo yvette arba say fotografų darbus, kuriuos verta pamatyt.

4u.gif Na, bet negi lauksim, kol Yvette ar Say sukurs temą? Tikrai sutinku, jos gražiau pateikdavo fotografų darbus. Nebent skirsim, ką nors atsakingą, kad kiekvieną kartą temai pasibaigus paruoštų naują temą.... Ar kas apsiimtų? Vienose temose būna viena tvarka - kitose kita, žinau, kad kai kur kas užbaigia tas ir turi sukurti naują lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(gotte @ 2012 12 28, 15:46)

Matai gotte, reikia iš anksto žinoti kas ir kokį referatą darys. lotuliukas.gif 4u.gif Kai ateini greit brūkštelėt pasveikinimo ir nerandi temos - negi lauksi, kol kas nors kitas sukurs? Kurdama tikrinau kelis kartus, ar dar neatsirado nauja - kad nesidubliuotų....
Spėju kitą kart ir aš lauksiu kol Yvette ar Say atsidurs online lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Vilnis, viskas OK su tema mirksiukas.gif Ir aš praeitą kartą net nelaukiau kol kas sukurs, kai jau 2val tyla dėl naujos temos buvo. Tad manau, kas norės, tas temoje dar įdės verto dėmesio fotografą patyrinėti mirksiukas.gif

Zylė, tamsoki ND atlikti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afrė: 28 gruodžio 2012 - 16:02
QUOTE(Vilnis @ 2012 12 28, 15:57)
Matai gotte, reikia iš anksto žinoti kas ir kokį referatą darys.  lotuliukas.gif  4u.gif Kai ateini greit brūkštelėt pasveikinimo ir nerandi temos - negi lauksi, kol kas nors kitas sukurs? Kurdama tikrinau kelis kartus, ar dar neatsirado nauja - kad nesidubliuotų.... 
Spėju kitą kart ir aš lauksiu kol Yvette ar Say atsidurs online  lotuliukas.gif  4u.gif

viskas ok, nesiparinam, niekam nieko nereikia laukti ir temą laisvas kurti bet kuris žmogus 4u.gif

tik man įdomu, įkėlei šitą fotografą, bet ką pati apie jį žinai? g.gif ar bent sužinojai? kuo įžymūs, kokios geriausios foto ir pan... kodėl siūlai kitiems žiūrėti šiuos darbus? ar ši rubrika iš tiesų pasiekė tikslą ir buvo naudinga bent jau tau pačiai? 4u.gif
Atsakyti
biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulalafan: 28 gruodžio 2012 - 16:34
eikit tik ciocės, jei nėra etatinių online, kurkit tas temas, gi geriau kaip nors ne taip, kaip visoms patinka, bet bent jau nauja chata vietoj, nu smile.gif yra kur pezėt smile.gif 4u.gif

beje, seniai mečiau iš kūdros fotografus:

Yusuf Karsh

ir

Bill Brandt

švieskitės smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 28 gruodžio 2012 - 16:42
klausykitės, o šiandien LT paskutinė diena, kai paštą nešą jo? šeštadienį neneša? nes jei šian negaus mainų dalyvė mano foto, jaučiu garsiai skelbsiu, kam siunčiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2012 12 28, 16:41)
klausykitės, o šiandien LT paskutinė diena, kai paštą nešą jo? šeštadienį neneša? nes jei šian negaus mainų dalyvė mano foto, jaučiu garsiai skelbsiu, kam siunčiau blush2.gif

Ir rytoj LT paštą nešios mirksiukas.gif
Atsakyti
Vilnis, man labai patiko tavo foto. Ir aciu, kad pasidalinai kaip ji atlikti. Kazkada zadejau guglinti, bet pakrapsciau galva, bet taip ir nesigalvojau kaip si reikala pavadinti.
Papildyta:
QUOTE(Afrė @ 2012 12 28, 17:43)
Ir rytoj LT paštą nešios mirksiukas.gif

Ir pirmadienis visiems mirtingiesiems darbo diena, tad veiks ir pastas.
Atsakyti
oj, pamiršau, kad dar pirmadienis liko, tai liuks bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2012 12 28, 16:00)
Zylė, tamsoki ND atlikti

Kaip pašviesint? Ar nereikia perdaryt ir galiu antrą daryt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zylė.: 28 gruodžio 2012 - 18:02
QUOTE(Zylė. @ 2012 12 28, 18:01)
Kaip pašviesint? Ar nereikia perdaryt ir galiu antrą daryt?

Mazink f, ilgink islaikyma, pakelk ISO, ieskok daugiau sviesos smile.gif
Atsakyti
visai normaliai atidarė Vilnis temą. Geras fotografas, verta apie jį pasiskaityti daugiau. Foto įkelta irgi gera, viena iš gražiausių, bent jau man. Tai kaip ir nėra prie ko prikibti.

Prisipažinsiu, dar nesu skaičiusi nei vienos nuorodos, kuri kaip ryto skaitiniai buvo įkelta, neapžiūrėjusi nei vieno fotografo, kuris buvo pristatytas pirmam psl. galerijos.
Manau kas turi laiko, galimybių, galų gale susidomės, paieškos pats. Projekto idėja buvo labiau kaip švelnus spyris į sėdimąją bigsmile.gif , be jokių įsipareigojimų, be išsiplėtimų, kad info negąsdintų ir naujai prisijungusių. Tiesiog kaip stumtelėjimas, kaip užuomina tiem, kas visai žalias fotografijoje, kad egzistuoja ne tik superpamų fotografų tema, bet yra daug fotografų, kurių darbus verta pažinti.

Ar musų tarpe yra kas nors iš Luksemburgo? Ryt galėtume mytą daryti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 28 gruodžio 2012 - 18:11