Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Suprem @ 2012 12 31, 15:59)
Burbėkit  bigsmile.gif
Labai trūksta kairės, dar...? 4u.gif

ranka išnyra neaišku iš kur. galėtų ir kito žmogaus ranka būti.
spalvoms sakau ne. Kartais geriau mažiau liesti, nei perdaug. Dabar tokia negyva atrodo ta mergina.
Nesuprantu vėduoklės paskirties. Bent jau išskleista būtų, tada gal kiek prisidengtų veidą, paslapties kažkokios įneštų, nors ir kiek kartų jau matytos tos foto. Bet vat šitaip, neišskleista, na nei šis nei tas.
Kas patinka tai fonas, labai gerų foto galima su juo padaryti.
Kaklas labai negražiai atrodo, toks didelis, čia fotografavimo kampas nedėkingas buvo.
Šysena, tokia nenatūrali. Geriau visai nesišypsotų.
Dažniau fotografuok, kad įprastų ir nebekreiptų dėmesio. Tada ir foto geresnės gausis.

Atsakyti
Žiauriai negražūs ir netvarkingi ir šiaip negeri namų darbai, nei vieno neužskaitau iš artimiausių 5 puslapių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 12 31, 15:05)
ranka išnyra neaišku iš kur. galėtų ir kito žmogaus ranka būti.
spalvoms sakau ne. Kartais geriau mažiau liesti, nei perdaug. Dabar tokia negyva atrodo ta mergina.
Nesuprantu vėduoklės paskirties. Bent jau išskleista būtų, tada gal kiek prisidengtų veidą, paslapties kažkokios įneštų, nors ir kiek kartų jau matytos tos foto. Bet vat šitaip, neišskleista, na nei šis nei tas.
Kas patinka tai fonas, labai gerų foto galima su juo padaryti.
Kaklas labai negražiai atrodo, toks didelis, čia fotografavimo kampas nedėkingas buvo.
Šysena, tokia nenatūrali. Geriau visai nesišypsotų.
Dažniau fotografuok, kad įprastų ir nebekreiptų dėmesio. Tada ir foto geresnės gausis.

Ačiū 4u.gif O man tas fonas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2012 12 31, 16:07)
Ačiū  4u.gif O man tas fonas doh.gif

o man tokie bangavimai patinka, žinoma ne visoms foto. Taip pat reiktų modelį nuo fono daugiau atitraukti, tada visai kitaip atrodytų. Su linijom ir su spalvom čia galima gražiai sužaisti.

Vat Maggie fotografavau prie nerealios sienos. Gaila, kad ji padūkėlė tą akimirką sumirksėjo, tai sh foto gavosi. Bet siena tai mmm bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 31 gruodžio 2012 - 15:11
Toli man dar iki linijų ir spalvų rolleyes.gif Gal sulauks ta siena gerų laikų biggrin.gif
Atsakyti
Labuka mirksiukas.gif nius nauji metai nauji kadrai bus bigsmile.gif thumbup.gif linkiu 4u.gif

Atsakyti
kristalines , labai teisingai pasakė, tikrai, kad ir įsijungia aukos sindromas ir už kompo pasislėpus pableksiu, kad raganos, bet smegenose supranti, kad tas paspardymas, šiknon ir marmūzėn, tik stuma tolyn, kad ir vėžlio žingsneliu, bet stengiesi, pagaliau išmokaus įsisikaityti ir mokausi klausyti ir priimti viską ne kaip, nurašymą, o kaip pastangas parodyti, kaip tinkamai ką daryti, linkiu visom kuriom reikia ir sau labai linkiu, 2013taisiais fotografuoti geriau... Siekti to ko siekiame, įkelti bent po kelis kadrus, kurie sulauks gal net wubikų, ir...
Niu... Sveikinu dar kart visas, ačiū, kad esate, ačiū, kad pakenčiate, ačiū, kad mokote, ačiū, kad sugebat pralinksmint ir bebrui ačiū, kad pūsteli vėjelis su gera xi xi xi doze... user posted image
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2012 12 31, 13:34)
niiii, sitas nesusiskaiciuoja, sitas ne kitinis ir ji atnesa tik Kaledu Senelis. Jei buvai bloga mergaite, tai skaiciuok neskaiciavus, po egle nerasi. Be to, ne ultra graziai ir fotografuoja. Geriau jau fixai kaip pas erikamaja - ir maziau gerai reik but, ir fotkina graziau.

Oi nuotaiką pakėlei biggrin.gif
Jooo dėl gerumo tai jau jo, gali būt bloga ir nelaukt Kalėdų Senio biggrin.gif , gera sau tai leisti.
Tik va su 50 labai skurdžiai atrodai. Kai rimti dėdės po vestuvių iš bažnyčios su ginklais išeina, o aš į ją su 50 lendu, ale tai dzin, aš turiste apsimetu, atseit bažnyčios užėjau pafotkint biggrin.gif

Su artėjančiais visus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikamaja: 31 gruodžio 2012 - 18:01
Būk gera, nuo vaikystės vien girdžiu tik būk gera
Tu būk dora, kala man i galvą vis, tik būk dora
Būk tyra, tartum rytmečio aušra
Būk skaisti jei nenori pirma laiko atgailaut
Bet i viską nusispjaut!

Priedainis

Nes tik blogoms mergaitėms viskas...
ot cool.gif
Atsakyti
Na tada ta proga linkiu Kaledu seneliu, kurie nestu tik gerus zaisliukus biggrin.gif su artejanciais!
Atsakyti
Su artėjančiais!
Įkvėpimo jums ir darbštumo, noro ateinančiais 4u.gif
Atsakyti
Svajonių, vilties, pasitikėjimo, stiprybės, meilės ir pagarbos linkiu visiems Naujųjų metų proga
Atsakyti