Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Suprem @ 2012 12 31, 14:41)
Na vaika lengviau pagauti su 1.8 nei su 5.8 ar klystu? Jei islaikymas pvz 1/200 ir 1/40, sviesumas tas pats, bet antru atveju liejasi g.gif Cia bandau issiaiskinti ar mano laukiamasis 1.4 bus stebuklingas biggrin.gif

Su tuo kitu tai geras biggrin.gif Matosi kam sian nedarbo diena ax.gif

nzn koks geriausias metodas pagaut vaika, bet sitas visai nieko: http://www.youtube.c...h?v=1cmOCl3AAcs
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2012 12 31, 13:12)
ne nu rimtai, angliskai tai butu "KIT", K yra 11-oji raide anglu abecelej, I yra 9-oji, T - 20-oji. Zodziu, gaunam 11-9-20. Devynis per viduri paliekam, pirmas skaicius yra paskutinio ir pirmojo skirtumas (20-11=9). Vadinasi gaunam 99 ir dar gale nulis, nes is skaiciaus "20" nulis lieka "minty".

tyčiojies? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zylė. @ 2012 12 31, 15:06)
tyčiojies? g.gif

biski patrolinau, nes is kazkur daugybos zenkla isrovei biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2012 12 31, 14:14)
biski patrolinau, nes is kazkur daugybos zenkla isrovei biggrin.gif

Gerai, kad prisipažįsti nors, o tai pamaniau, kad naujokai privalo viską žinot patys unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2012 12 31, 14:04)
nzn koks geriausias metodas pagaut vaika, bet sitas visai nieko: http://www.youtube.c...h?v=1cmOCl3AAcs

Paliksiu jį tamstai, kad naujakas linksmesnis būtų alc.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2012 12 31, 14:14)
patrolinau

pons naujadarais šneki biggrin.gif

Zylė. kažin ar kam kyla minčių čia tyčiotis, ne vaikų darželis. Į viską papraščiau žiūrėk, ir per hjumoro prizmę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zylė. @ 2012 12 31, 15:06)
tyčiojies? g.gif

nesityčioja jis, tik įneša gaivaus vėjo į temą bigsmile.gif

nepamirškit, sekmadienį baigsis didysis konkursas ir skelbsim laimėtojus. Tad dar galit įkelti geriausią savo 2012 metų foto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 31 gruodžio 2012 - 14:34
naujokams norisi pabrėžti, kad jie, žinoma, neprivalo visko žinoti vos gimę, BET yra toks dalykas, kaip bent minimalios pastangos sužinoti ką nors savarankiškai, ir tik nepavykus užduoti klausimą temoje. Nes pasinaudojus google paieška "kas yra kitinis objektyvas" arba "ką reiškia kitinis objektyvas" gana nesunkiai gaunamas atsakymas smile.gif pvz. TOKS smile.gif

todėl gerbkite mūsų laiką, o mes gerbsime Jūsų pagarbą smile.gif 4u.gif

yes, sena bjauri boba sugrįžo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 31 gruodžio 2012 - 14:59
QUOTE(sayonara @ 2012 12 31, 15:44)

yes, sena bjauri boba sugrįžo smile.gif

oho biggrin.gif
aš vakar bandžiau paraganauti bet nekaip man gavosi. Gal ne tokia ir sunki ta diena buvo.
Jau pati pasiilgau savo paburbėjimų biggrin.gif
Atsakyti
Ištikrųjų, aš prisipažinsiu biggrin.gif kad jūs čia ant mūsų burbėdavot, "pamokydavot", visi žinom. Mes irgi paburbėdavom atgal, ir už ekrano dar paburbėdavau sau biggrin.gif Bet ištikrųjų, JŪS visos, na bent man asmeniškai, tiek daug davėt, ir ne tik fotografijos klausimas, apskritai... žiauriai daug. Šitoje temoje tiek (nepabijosiu to žodžio) nuostabių žmonių, priverčiančių atvertis akis plačiau, į viską pažiūrėti truputį kitaip, nesijausti auka (ane, brum? biggrin.gif ), praplėsti akiratį ir ir... pačios žinot smile.gif Ačiū, kad esate, visoms kartu ir kiekvienai atskirai. Tikiuosi, sėkmingai bendrausim ir ateinančiais 2013 metais smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristalines: 31 gruodžio 2012 - 15:06
Burbėkit bigsmile.gif

user posted image

Labai trūksta kairės, dar...? 4u.gif
Atsakyti
kristalinės, dėkui už gerus žodžius smile.gif

visoms ir visam bebrui: gražaus vakaro, gerų kitų metų, įkvėpimo ir bendraminčių wink.gif atsijungiu smile.gif
Atsakyti