QUOTE(Suprem @ 2012 12 31, 12:18)
Ar erikosmajos ND su kitiniu objektyvu daryti? Cia siaip, jos darbai visada superiniai
Mano nuotraukos darytos su pigiuoju 50. T.y 50mm 1,8 f.
Dar turiu 85mm 1,8f ir viskas Technikos tikrai neturiu stebuklingos, tiesa ir nelabai matau tam reikalo. Reiktų dar plataus kampo jei fotkinsiu vasarą užsakomąsias fs.
O nufotografuoti manau tikrai įmanoma bet kokia technika, gal tik žinių ir noro daugiau reikia.
Merginos , dėkui visoms
P.S dėl ND, gal juos reiktų pervadinti pvz į stojamieji , gal tuomet nebūtų tokios atmetimo reakcijos , kad galima bet kaip bilenkaip bilę ką
Heliau...
Su artėjančiais naujaisiais...
Oo, kiek ND padavė, bet moteriškės jau pasakė, tai aš palauksiu irgi kai ateis laikas gražiem ND..
Kas čia apie mūsų dantį kalbėjo??? Aha, tėvą vaikas vistiek perspjovė.... Kad tik ir pirmą db užsiauginom...
Dėl ND, tai daug manau su kitiniais juos padarė, pamenu kai perlaužus kitinuką buvau, ohoo, palygint išgrežiau iki paskutinio lašo, gal ten ir nuotraukos be išliekamosios vertės, meno irgi, bet ir šviesumą atkaliau ir pan.
Su artėjančiais naujaisiais...
Oo, kiek ND padavė, bet moteriškės jau pasakė, tai aš palauksiu irgi kai ateis laikas gražiem ND..
Kas čia apie mūsų dantį kalbėjo??? Aha, tėvą vaikas vistiek perspjovė.... Kad tik ir pirmą db užsiauginom...
Dėl ND, tai daug manau su kitiniais juos padarė, pamenu kai perlaužus kitinuką buvau, ohoo, palygint išgrežiau iki paskutinio lašo, gal ten ir nuotraukos be išliekamosios vertės, meno irgi, bet ir šviesumą atkaliau ir pan.
QUOTE(Zylė. @ 2012 12 31, 13:46)
O kodėl tie standartiniai 18*55 vadinami "kitiniais"?
Namų darbų dar neturiu, neateina įkvėpimas, nuotaikos gal nėra
*Namų darbų dar neturiu, neateina įkvėpimas, nuotaikos gal nėra
todel, kad 18*55=990
QUOTE(Zylė. @ 2012 12 31, 13:46)
O kodėl tie standartiniai 18*55 vadinami "kitiniais"?
A gal tudėl, kad angliškai jie vadinami kit lens o lietuviškai - kitiniais
QUOTE(sayonara @ 2012 12 31, 14:04)
ne nu rimtai, angliskai tai butu "KIT", K yra 11-oji raide anglu abecelej, I yra 9-oji, T - 20-oji. Zodziu, gaunam 11-9-20. Devynis per viduri paliekam, pirmas skaicius yra paskutinio ir pirmojo skirtumas (20-11=9). Vadinasi gaunam 99 ir dar gale nulis, nes is skaiciaus "20" nulis lieka "minty".
QUOTE(robobebras @ 2012 12 31, 14:12)
ne nu rimtai, angliskai tai butu "KIT", K yra 11-oji raide anglu abecelej, I yra 9-oji, T - 20-oji. Zodziu, gaunam 11-9-20. Devynis per viduri paliekam, pirmas skaicius yra paskutinio ir pirmojo skirtumas (20-11=9). Vadinasi gaunam 99 ir dar gale nulis, nes is skaiciaus "20" nulis lieka "minty".
o mama
O kitinis canon 24-70 ar koks ten yra irgi susiskaiciuoja?
QUOTE(ich @ 2012 12 31, 14:23)
niiii, sitas nesusiskaiciuoja, sitas ne kitinis ir ji atnesa tik Kaledu Senelis. Jei buvai bloga mergaite, tai skaiciuok neskaiciavus, po egle nerasi. Be to, ne ultra graziai ir fotografuoja. Geriau jau fixai kaip pas erikamaja - ir maziau gerai reik but, ir fotkina graziau.
QUOTE(erikamaja @ 2012 12 31, 12:32)
Mano nuotraukos darytos su pigiuoju 50. T.y 50mm 1,8 f.
Dar turiu 85mm 1,8f ir viskas Technikos tikrai neturiu stebuklingos, tiesa ir nelabai matau tam reikalo. Reiktų dar plataus kampo jei fotkinsiu vasarą užsakomąsias fs.
O nufotografuoti manau tikrai įmanoma bet kokia technika, gal tik žinių ir noro daugiau reikia.
Merginos , dėkui visoms
Merginos , dėkui visoms
Na vaika lengviau pagauti su 1.8 nei su 5.8 ar klystu? Jei islaikymas pvz 1/200 ir 1/40, sviesumas tas pats, bet antru atveju liejasi Cia bandau issiaiskinti ar mano laukiamasis 1.4 bus stebuklingas
Su tuo kitu tai geras Matosi kam sian nedarbo diena