Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Vilnis @ 2012 12 30, 14:49)
Sveikos  4u.gif
Man nepavyks  schmoll.gif
Dar mažajai pilvuko reikalai nesusitvarke - vakar vel keliavom i ligonine  blink.gif Isleido namo dar... Gaila mažosios, bet turim pralaukti, kol susitvarkys. Nieko nevalgo vaikas, tai laime kad MP nenutraukiau. Kitaip jau su lašeline tupėtumėm. Va pasiguodžiau  blush2.gif

Sveikatytes maziukei 4u.gif

Galima ND su A padaryti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilnis @ 2012 12 30, 15:49)
Sveikos  4u.gif
Man nepavyks  schmoll.gif
Dar mažajai pilvuko reikalai nesusitvarke - vakar vel keliavom i ligonine  blink.gif Isleido namo dar... Gaila mažosios, bet turim pralaukti, kol susitvarkys. Nieko nevalgo vaikas, tai laime kad MP nenutraukiau. Kitaip jau su lašeline tupėtumėm. Va pasiguodžiau  blush2.gif

o jei, sveikatos mazutei 4u.gif
Maniskiai irgi abu pakaitom jau kelias savaites serga doh.gif tikiuosi pasveiks smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

apleidau Jus pastaruoju metu, bet pažadu po NM susiimti ir pareiti smile.gif vėl turėsit bjaurią bobą šalia, tikiuosi, nekantraujat wub.gif 4u.gif xixixi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 12 30, 15:57)
Sveikos,

apleidau Jus pastaruoju metu, bet pažadu po NM susiimti ir pareiti smile.gif vėl turėsit bjaurią bobą šalia, tikiuosi, nekantraujat  wub.gif  4u.gif xixixi smile.gif

Kuo daugiau tokiu bjauriu biggrin.gif

Maniskiai ir serga, bet kad aplink sveiku mazai schmoll.gif
Atsakyti
maniske jau 2 menesius serga... nors grudinau ja nuo gimimo! i lauka visokiu oru ejome, po balas braidem per didziausias liutis ir t.t., niekad nesirgo. nu bet dbr... gerkle, poto plauciai, poto slapimo takai unsure.gif tikiuosi tuo viskas ir uzsibaigs g.gif che, irgi pasiguodziau blush2.gif

o senikiu gryzimo aisku laukiam, cia net ner vaproso biggrin.gif
Atsakyti
jau pasigedau senų raganų, pasigedau cool.gif

QUOTE(kristalines @ 2012 12 30, 19:33)
maniske jau 2 menesius serga... nors grudinau ja nuo gimimo! i lauka visokiu oru ejome, po balas braidem per didziausias liutis ir t.t., niekad nesirgo. nu bet dbr... gerkle, poto plauciai, poto slapimo takai  unsure.gif  tikiuosi tuo viskas ir uzsibaigs g.gif  che, irgi pasiguodziau blush2.gif

o senikiu gryzimo aisku laukiam, cia net ner vaproso biggrin.gif

aš lygiai taip pat. Bet va, neseniai paskiepijom pneumo skiepu. Niu lyg mažiau tos bjaurybės puola. Tpfu tpfu tpfu, bijau prisišnekėt..
Atsakyti
O mes turim pirmą dantį.. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 12 30, 20:05)
O mes turim pirmą dantį..  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif kur įkando?
Visiems ligoniukams 4u.gif
Atsakyti
Ant greituskiu bandau det pirma homevorka smile.gif

Nr. 1. Trys objektai.

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Dedu dar kartą savo antrąjį ND, tik va vis galvojau ir neapsisprendžiau, reikėjo nukirpt apačią ar ne ax.gif
f3.5
user posted image
f8
user posted image
f22
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zirziliux @ 2012 12 30, 23:04)
Ant greituskiu bandau det pirma homevorka smile.gif

kai ant greituškių darai tokie ir rezultatai gaunasi. Aš neužskaitau.
jei neklystu pirmam psl. parašyta nedaryti ND su žaislais. Ir šiaip, netvarkingai žiūrisi. Kam ta kėdė ir neaišku dar kas už jos. Pasiieškok tvarkingesnio foto.
Esmę supratai, tad nesunku bus perdaryti taip, kad gražiai tvarkingai atrodytų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 30 gruodžio 2012 - 22:12
Nr. 2. Fotografuojame pasirinktą objektą nekeisdami atstumo

F 1.8 1/500s. ISO 400
user posted image

F 8 1/30s ISO 400
user posted image

F 22 1/4s (kas man keista g.gif ) ISO 400
user posted image

Napykit tik, kad fantazijos truksta. Viskas cia del laiko stokos cool.gif
Atsakyti