Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(kristalines @ 2012 12 29, 14:23)
As tai neuzskaitau, ir tik todel, kad darytum tol, kol suprasi kame saknys, kaip viskas veikia kartu (diafragma, iso, islaikymas)  kad nepaliktum spragu ir neskubetum bile atsikaityti  4u.gif cia, kaip sakant, del tavo pacios geroves  ax.gif
daug patarimu gavai, ramiai atsisesk, susikonspektuok, issiaiskink ax.gif

Jei kas pasakytų, kaip šviesos pridėt, išvis būtų super. O visa kita jau kai ir aišku.
Atsakyti
QUOTE(Zylė. @ 2012 12 29, 12:59)
Ačiū, paskaitysiu.
Štai, pačiai nesinori tyčia ieškoti ko nors kito, nes nesuprantu, kodėl delfinai baltam fone išeina pilkam, vat užsiciklinau ir nieko daugiau nematau. Iso max 6400 berods, f4,5 šiandien, daugiau neleidžia numažint, nors vakar 3,5 buvo, kodėl, nežinau, vieta juk ta pati, nuo ko čia priklauso? Išlaikymas, jei gerai pamenu šiandien 1/25, nrs gal ir klystu, nuotraukas jau perkėliau, tad gal ir maišau. Štai kas gavosi šiandien, (turbūt jau nervuoja mano delfinai, nu bet ką dabar):
Po teisybei, vis tiek nesuprantu, kas ne taip ir kodėl vaizdas ne toks kompo ekrane, kurį matau fiksuodama g.gif
Biškiuką esu pririšta prie namų ir galimybės lauke žaisti neturiu, kad ir kaip norėčiau.

Ryskiai truksta gero sviesos srauto. Balkonas namie yra? Issinesi visa savo turta i balkona, o dar jeigu kur saule pro kampa islindus isivaizduoji kiek sviesos gautum? Nereiktu nei iso kamuot iki maximumo. Pabandyk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2012 12 29, 14:27)
Ačiū, galvojau vėl liksiu nepastebėta  blush2.gif Ji norėjo a la šventinės nuotraukos  bigsmile.gif

Zyle-skaitai ką rašau? Dėk fotiką ant lygaus pagrindo, atsuk M, pailgink išlaikymą ir bus valio  4u.gif Aš ir putojaus kol padariau, tai praleisk tą dalį, viskas vyks greičiau  4u.gif

Su M nemoku dar blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2012 12 29, 14:27)
Aš ir putojaus kol padariau, tai praleisk tą dalį, viskas vyks greičiau  4u.gif

hihihi.gif

tai reikejo tada geriau prie eglutes koki grazu portretuka padaryti, su eglute fone mirksiukas.gif ir man gal erdves mazoka g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 12 29, 14:29)
hihihi.gif

tai reikejo tada geriau prie eglutes koki grazu portretuka padaryti, su eglute fone  mirksiukas.gif ir man gal erdves mazoka g.gif

Juokai vieni su tomis nuotraukomis ir dviem mažais vaikais, visose tai pakaušis, tai ranka, tai nosis lotuliukas.gif Bet gavom keletą beveik įmanomų g.gif Eglutės dar nebuvo, mintis gera 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 12 29, 14:29)
hihihi.gif

tai reikejo tada geriau prie eglutes koki grazu portretuka padaryti, su eglute fone  mirksiukas.gif ir man gal erdves mazoka g.gif

o dar geriau su kalėdiniu bikiniu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zylė. @ 2012 12 29, 14:28)
Su M nemoku dar blush2.gif

Tai prašyk kas su Canon, kad painstruktuotų, kitaip šviesumo nebus 4u.gif
Atsakyti
Jei kas pasakytų, kaip šviesos pridėt, išvis būtų super. O visa kita jau kai ir aišku.

nu sviesa gali ir is sono nuo lango kristi, daryk f3,5 , pasidek ant stalo ar ant ko tvirtai fotika, kad galetum islaikyma trumpinti ir rankos nedrebetu smile.gif ir mazink iso skaiciu.
ziuredama pro akute yra exponometras (?) (matysi + ir - ir bruksniukai, i desine per tamsu, i kaire per sviesu) juo bandyk vadovautis g.gif
Papildyta:
QUOTE(Suprem @ 2012 12 29, 14:34)
Juokai vieni su tomis nuotraukomis ir dviem mažais vaikais, visose tai pakaušis, tai ranka, tai nosis lotuliukas.gif Bet gavom keletą beveik įmanomų g.gif Eglutės dar nebuvo, mintis gera 4u.gif

taip jau buna su tais vaikais mirksiukas.gif

QUOTE(Afrė @ 2012 12 29, 14:34)
o dar geriau su kalėdiniu bikiniu biggrin.gif

ooo, irgi gerai, ir su Kalėdų seniu, irgi su bikiniu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristalines: 29 gruodžio 2012 - 14:39

Perskaitei straipsnį? Paskaityk, niekur nenubėgsi wink.gif Ar kažkas dega jau?
Dar pasiskaityk, ne mažai info yra
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2012 12 29, 15:17)
šiaip kur spausdina, jie nurodo kokiu formatu jie priima nuotraukas, vienas dalykas kad tavo koreguota atsisapausdina blogai, gal monikas nekalibruotas ir gaunasi skirtingos spalvos, kaip buna su paprastu spausdinimu viskas ok? Aš pati nesu ant drobės spausdinus bet paprastų eiliniu labu šiaip nemėgstu jei noriu kokybes spausdinu kur kokybiška ir žmonių ir mano patikrinta, nežinau kokie atsiliepimai kur tu spausdini, gal tiesiog jie negali kažko kokybiško padaryt, nes jeigu tu nusiunti geru formatu, kalibruota monika turi tai nesuprantu kodėl nesigauna, kitaip man jau jų išsikalinėjimas atrodo g.gif

jie priima visais formatais, bet geriausia-tiff, tai tokį ir siunčiau
"antdrobės.lt" man rekomendavo dar pernai kažkas , gal gotte ? Bet tikrai tiksliai neatsimenu. Kartą pas juos dariausi , kaip ir viskas normaliai buvo.

Na sakykim pas mane nesukalibruotas monikas, bet aš jiems irgi nusiunčiau originalą RAW formatu (nes patys taip prašė), jie patys pakoregavo( pagal mano pageidavimus), o atspausdinus vistiek š... gavosi. Tai jie sutinka ir pinigus grąžint. Bet man reikia tos foto ant drobės, bet ne pinigų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2012 12 29, 14:46)
tos foto ant drobės, bet ne pinigų doh.gif

keista kažkaip g.gif
Jie kažką čia mala, dar nėra buvę taip
Atsakyti
Laba diena,

atsiprašau už sutrugdymą, bet norėjau pasiklausiti 4u.gif
Nusiplanavau pirkti Canon Lense EF 35 mm f/2.0 objektyvą ir staiga šliopteli komentarai, tai vienas-kitas LYG girdėjęs, kad jisai iškraipo žmonių veidus doh.gif
Pinigėliai nemaži, tai vėl stoviu prie degančios STOPlentės cool.gif

Merginos, gal kuri juo fotografuojate, bandėte? Kaip yra iš tikro? Dėkui 4u.gif
Atsakyti