Įkraunama...
Įkraunama...

Modifast

Sorry, kad įsikišiu, bet kad tom savaitėm rezultato tikėtis net neverta, nes organizmas ir taip jau kenčia dėl natūralių procesų, o čia dar jį bandoma priversti savo rezervus deginti smile.gif. Bet ne visada kilogramai yra rezultatas - apimtys dažniau rodo, kad vyksta lieknėjimas smile.gif.

QUOTE(Stichija @ 2014 01 27, 21:11)
As jau po pirmos savaites. Svorio minus lygiai NULIS  blush2.gif  doh.gif  Nieko papildomo nevalgiau, tik daug geriau. Gal svoris nenukrito, nes PMS, krutis labaio tempia, plius suletejusi skydliaukes veikla  doh.gif Aplinkiniai sako, kad atrodau apkudus, siaip i siauresnius drabuzius jau vel isispraudziu, o vat svoris - ne is vietos  doh.gif  Visa tai kol kas nurasau PMS ir skydliaukei. Ai, dar pastoviai silpna ir esti kaip vilkui norisi  doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wicked: 28 sausio 2014 - 12:42
Pradėjau naudoti, dar tik trečia diena. Skoniai man patinka. Užsisakiau tik vanilinį ir braškinį kokteilius-tie geri. Į sriubas įsidedu labai nedaug (iki 100 gr) apvirtų brokolių - labai pagerina sriubų skonį, kuris ir taip neprastas.
Rezultatų dar nėra, na tik 300 gr nukrito, kuriuos per savaitgalio iškylą prisiauginau. Bet nereikia taip greti ir tikėtis.

Vis tik būtų įdomu išgirsti, ar dar kas nors baigė tą dviejų savaičių jursą ir tęsė toliau ir kaip rezultatai? kol kas tik vienas žmogus sako, kad prieš du metus išbandė ir per 4 mėn daug atsikratė. O visi čia pradėję diskutuoti kažkaip dingsta:))
Atsakyti
QUOTE(kitokstetis @ 2013 01 05, 23:39)
Prancūzai yra gurmanai, jie su mityba moka improvizuoti smile.gif, linkiu sekmės. Aš taip pat prancūzišką maistą savo viršsvoriui eliminuoti naudojau: -20 kg per 4 mėn. ir jau tuoj du metai kaip stabiliai esu 15 metų atjaunėjęs smile.gif

Sveiki, perskaiciusi komentarus irgi pastebejau kad visi pradeda bet dinksta ,sitas vienintelis (ir jei neklistu dar tetis) bendrauja g.gif tokia durna mintis doh.gif gal ismire visi pradeje vartot ta maista biggrin.gif net mergina pradejusi sia tema dingo po keliu dienu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jola1: 13 vasario 2014 - 11:46
QUOTE(jola1 @ 2014 02 13, 11:45)
Sveiki, perskaiciusi komentarus irgi pastebejau kad visi pradeda bet dinksta ,sitas vienintelis (ir jei neklistu dar tetis)  bendrauja  g.gif  tokia durna mintis  doh.gif  gal ismire visi pradeje vartot ta maista  biggrin.gif  net mergina pradejusi sia tema dingo po keliu dienu

Dar vis tik tėtis..., ne senelis biggrin.gif. Matyt mano maistas manęs nenumarina biggrin.gif.
Iš savo keletos metų veiklos su mityba patirties, pasakysiu, kad didžioji dalis norinčių susitvarkyti su savo kūno formomis nebūna rimtai priėmę sprendimo susitvarkyti kartą ir visam laikui, todėl, kad reikia radikaliai pakeisti supratimą apie mitybą ir gyvenimo būdą ir neimti į galvą ką apie tai mano aplinka smile.gif.
Atsakyti
Sveiki. ar yra gyvuju sioje temoje?
trecia diena "valgau" tik modifast.
nusipirkau dvieju savaiciu programa. ir tai darau vien del to, kad isitikinciau ar tai yra tiesa, ka rekomenduoja medikai.
turiu mazakraujyste. del ko vos tik pradedu kazkokios "dietos" man labai silpna. tiesiog fiziskai per sunku. pasitikedama medikais kurie sioprodukto tikrai nepirso o tik rekomendavo pasiryzau isbandyti.
tik valgau as kas tris valandas penkis o ne keturis valgymus. tiesiog du javainius valgau per du kartus.
pastebejau kad savijauta mano labai gera, tikrai nesilpna. tik tiek kad valgyti vakarais labai norisi bet geriu daug arbatos ar vandens ir siaip labai troskina, del ko vandens ir reikia gerti tikrai daugiau nei iprastai. trecia diena nebeturiu 2,5 kg bet ne tai esme, suprantu kad svoris gali nustoti krites, esme kad man nera silpna, kas labiausiai vargindavo.
tiek siam kartui , planuoju pasirodyti cia po dvieju savaiciu . iki
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tankas: 04 birželio 2014 - 11:22
QUOTE(Tankas @ 2014 06 04, 11:08)
trecia diena nebeturiu 2,5 kg bet ne tai esme, suprantu kad svoris gali nustoti krites, esme kad man nera silpna, kas labiausiai vargindavo.
tiek siam kartui , planuoju pasirodyti cia po dvieju savaiciu . iki

as deja kurso taip ir nepabaigiau, nes man priesingai, buvo labai silpna, sukosi galva. Pas mane cukraus kiekis kraujyje balansuoja ant ribos ties diabetu, tai manau , tai irgi turejo itakos verysad.gif
Atsakyti
Taip ir turi buti jei produktas pilnavertis - gaunate reikiamas maistines medziagas, mineralus ir vitaminus, tai ir savijauta gera smile.gif. Troskina todel, kad lastelienos gaunate ir tuo paciu efektyviai valotes. Dabar svarbu, kad apimtys mazetu, ne visada kg atitinka lieknejimo dinamika.
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2014 06 04, 10:27)
as deja kurso taip ir nepabaigiau, nes man priesingai, buvo labai silpna, sukosi galva. Pas mane cukraus kiekis kraujyje balansuoja ant ribos ties diabetu, tai manau , tai irgi turejo itakos  verysad.gif

o jus pakankamai vandens geriate? aisku nepatogumas kad wc dazniau teks lankytis.
dar vienas dalykas kas uzstrigo skaitant tema, tai visokiu "prieskoniu" pasibarstymas i kokteilius. is savo asmenines patirties zinau kad be griezto rezimo nuvaziavimas i lankas yra zymiai greitesnis. nesuprantu kam "dasibarstyti". jei subalansuota tai vadinas i sali nevalia doh.gif diesa del valgymu kartu ir as nuvaziavau viena porcija dviems kartams dalinant. bet galvoju jei yra bedu del cukraus gal geriau dazniau daryti valgymus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tankas: 04 birželio 2014 - 13:36
Penkta diena issilaikiau rezimo, siandien jau zymiai lengviau nail.gif , nebeerzina nai maisto kvapai nei kalbos apie ji , tik wc..... boze boze swoon.gif
Atsakyti

Per dvi modifasto savaites nukrito 4 kg, apimciu nesimatavau. deja nepasitvirtino mediku teiginiai kad tikrai tikrai - 10-15 kg smile.gif na as to ir nesitikejau bet del ko reikia taip teigti.
viskas butu kaip ir normaliai tik nezinau kaip susitvarkys wc reikalai nes siaubingai del to jauciuosiu kai dvi savaites negali toje "istaigoje" atlikti reikalu. atsakymo is modifasto atstovo, ka daryti tokiu atveju, nesulaukiau. gal tai yra salutinis poveikis ....

Papildyta:
Tiesa, nepagalvokit kad viskas tuo ir baigsis ...
Atsakyti
QUOTE(Tankas @ 2014 06 16, 08:00)
Per dvi modifasto savaites nukrito 4 kg, apimciu nesimatavau. deja nepasitvirtino mediku teiginiai kad tikrai tikrai - 10-15 kg smile.gif na as to ir nesitikejau bet del ko  reikia taip teigti.
viskas butu kaip ir normaliai tik nezinau kaip susitvarkys wc reikalai nes siaubingai del to jauciuosiu kai dvi savaites negali toje "istaigoje" atlikti reikalu. atsakymo is modifasto atstovo,  ka daryti tokiu atveju, nesulaukiau. gal tai yra salutinis poveikis ....

Papildyta:
Tiesa, nepagalvokit kad viskas tuo ir baigsis ...

10-15 kg per dvi savaites, oho, net aš tiek neteigčiau, na per pirmąjį mėnesį gal jei viršsvoris nemažiau 30 kg. Eilinį kartą įsitikinu, kad medicina čia ne prie ko, mes patys sau geriausi gydytojai, jei tik pasidomim ko reikia mūsų organizmui smile.gif.
Dėl WC - koks WC jei dvi savaites tik sriubytėm mintama? Šlapintis taip, bet rimtesnio reikalo tai nėra iš ko daryti, kaip ir rašiau Jums privatan - racioną tikromis daržovėmis reikia papildyti smile.gif, rytais džiovintų slyvų, ar arbatėlės žarnyno peristaltiką skatinančios pagerti smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(kitokstetis @ 2014 06 16, 07:26)
10-15 kg per dvi savaites, oho, net aš tiek neteigčiau, na per pirmąjį mėnesį gal jei viršsvoris nemažiau 30 kg. Eilinį kartą įsitikinu, kad medicina čia ne prie ko, mes patys sau geriausi gydytojai, jei tik pasidomim ko reikia mūsų organizmui smile.gif.
Dėl WC - koks WC jei dvi savaites tik sriubytėm mintama? Šlapintis taip, bet rimtesnio reikalo tai nėra iš ko daryti, kaip ir rašiau Jums privatan - racioną tikromis daržovėmis reikia papildyti smile.gif, rytais džiovintų slyvų, ar arbatėlės žarnyno peristaltiką skatinančios pagerti smile.gif.

vat vat as ta tai puikiai suprantu , bet kadangi norejau isitikinti ar realu - 10-15 kg, dariau viska pagal nurodymus. blink.gif zinau ko man reikia tad tikiuosi i WC sugrizti artimiausiu metu lotuliukas.gif
Atsakyti