Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew

user posted image

na nares komentavo su odinem pirstinem, taip variantas, tai manau pasikeitimui galimybiu yra pakankamai, tik nesimato cia kasmyrines juodos kepure, kaip ir anoj foto, nes deviu kepures ziema

ir dar imesiu sia grazuole jau daug kas turite, tikrai ji man miela ir puosni, dyd. usa4
user posted image

Atsakyti
QUOTE(RII @ 2013 01 08, 00:17)
Inga,paltukas kaip nulietas jums bigsmile.gif
Bliuskyte šita graži,tik karoliu nereikia  biggrin.gif Spalvos  wub.gif

rii aciu uz malonias pastabas biggrin.gif thumbup.gif tokias naudingas, bet zinok parbegus is darbelio perskaiciau komentarus ir foto padariau greitai po vakarienes, o cia tie karoliukai, as juos ir deviu, net nejauciu ju, man jie kasdienai, todel kai greit foto padaraiu ir pamaciau kai ikeliau ir pati lotuliukas.gif bigsmile.gif zvengti pradejua juos pamacius, taip ir galvojau kad, mielos nares pamanys kad cia derinau, tikrai, as zinau ka cia desiu ax.gif wub.gif kita karta

o kas sia grazuole turi, kas ka galite pakomentuoti, o gal kas jau turite
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inga_: 07 sausio 2013 - 23:30
Mergaites ,priminkit ar kasmyriniai megztukai didinti kaip ir merino vilnos?
Aciukas .
Atsakyti
QUOTE(edicike @ 2013 01 08, 09:23)
Mergaites ,priminkit ar kasmyriniai megztukai didinti  kaip ir merino vilnos?
Aciukas .

negalima apie visus bendrai pasakyt, ikelkit kurie domina tai turincios merginos gales pakomentuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
mergaites o Factory double-serge mini labai trumpas? ir ar toks storesnes vilneles, niu minkstas, ar toks audinys kaip pencil sijonuku? Ant sijonu uzvilko biggrin.gif
http://factory.jcrew...~~~~~/29992.jsp

Atsakyti
Pgituke, galiu parodyti realią foto sijonuko, mano iš praeitų metų, bet atrodo lyg ir toks pats ax.gif Jis gan trumpas, mano ūgis 164 cm, fainas sijonukas, nėra plonytis 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(shopomanija @ 2013 01 08, 11:27)
Linutelia koks fainas  wub.gif  pakomentuokite dydi  4u.gif

Pas mane 0, bet siaurinti reikėjo. Klubai 88 cm ax.gif
Jcrew man kelnių, sijonukų tinka 00 dydis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 01 07, 18:14)

fainas koks 4u.gif kazin kaip dydziai?su 90cm xs ar s reiketu?kaip jis nesiojasi?
Atsakyti

o kas sia grazuole turi, kas ka galite pakomentuoti, o gal kas jau turite
user posted image

koks pavadinimas sios palaidines?
Atsakyti
Mergaites, turiu toki klausima, gal kuri susidurete... Noriu ilgesniu cafe capri in wool, nes ugis 173cm. Nera didelis, bet regular man trumpokos blush2.gif
Ketinu imti tall 0... Tik tokia abejone turiu g.gif ar nebus Tall dydzio kelniu ilgesnis atstumas nuo klyno iki liemens virsaus? Ar neuzsiaukstins liemuo tokiu budu? Nezinau ar suprantamai parasiau, bet gal kuri mergaite pakomentuos ax.gif
Busiu dekinga labai 4u.gif
Atsakyti