Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew

QUOTE(Master @ 2012 12 28, 22:58)
hm, kaip keista  g.gif  Siandien kaip tik pasiemiau tippi cardigan, tai su 96cm per krutine gerokai per didelis g.gif  Bet as matuojuosi ir nesioju ant nuogo kuno, ar su plona maikute . Gal ant marskinuku visai kitaip atrodytu  g.gif  Ir tikrai nemegstu labai aptemptu rubu  rolleyes.gif  nebent jei labai pasitraukia po skalbimo, nes dar nei vieno neskalbiau (neseniai susirgau jcrew liga, tai ir patirtis mano menka  cool.gif )

Apie koki dydi rasote ?
Atsakyti
Aš ant marškinukų dėviu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolantaO @ 2012 12 29, 00:01)
Apie koki dydi rasote ?

Apie M doh.gif sitiek prirasiau, bet neaisku apie ka lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Pasiėmiau šitą suknytę iš factory - labai smagi 4u.gif .. Čia rodėsi viena mergaitė su Jules dress in wool, tai čia, man rodos, analogišas variantas.. Sudėtis skiriasi, bet liesti labai maloni.. Jau ir kalėdų pietus atlaikė, einama bus.. Mėlyna spalva labai graži, "švaresnė", ryškesnė nei per pc rodo, bent pas mane taip.. Aš, kai žema esu, tai ir ilgis man tinka, bet ir rezervo sočiai yra ("padalkos" riebios), pas Gigi matosi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepa99: 28 gruodžio 2012 - 23:18
Gavau dar keleta rubeliu smile.gif

Taigi - ilgiausiai medziotas, bet tikrai vykes pirkinys sijonas http://www.jcrew.com...~~~~~/88707.jsp

spalva crimpson maple thumbup.gif tikejausi, kad bus plonesnis, nes neesu dar turejusi j.crew vilnonio sijonuko, bet gal dar geriau toks - nesusalsiu biggrin.gif
Dydis 4R, man su 172 cm, ir 74/94 cm tiko (na galetu gal dar pora cm tilpti, bet tikrai netaisysiu, nes jauciuosi su juo gerai smile.gif

user posted image

Labai patiko marskinukai is factory, neskysta medziagyte, svelni spalva wub.gif http://factory.jcrew...92909/92909.jsp, dydis XS su ~90 cm kaip tik, ypac dziugina, kad rankoves, man ilgarankei kaip tik thumbup.gif

user posted image

Medvilnine bliuskyte vasarai is factory, visai miela, sueis smile.gif Tiko dydis XS.
http://factory.jcrew...~~~~~/92984.jsp

Megztukas is factory http://factory.jcrew...23199/23199.jsp, dydis S, kaip tik smile.gif
Grazi brilliant cobalt spalva

user posted image

FOTO kokybe ne kazin kas, bet gal bendra vaizda susidarysit 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 29 gruodžio 2012 - 12:24
Dideja, grazus sijonukas wub.gif Bet as galvoju, kazin Tall dydziai tuomet turbut sio sijonuko didinti? Turiu 4Tall tai jis man su 95cm klubais gerokai apkabes, net ne vietoj laikesi. Tai nesiau i taisykla, siandien atsiimsiu - baisu, kad butu gerai sutvarkytas unsure.gif
Atsakyti
Dideja,
labai grazu

QUOTE(Parachutes @ 2012 12 29, 12:01)
Dideja, grazus sijonukas wub.gif Bet as galvoju, kazin Tall dydziai tuomet turbut sio sijonuko didinti? Turiu 4Tall tai jis man su 95cm klubais gerokai apkabes, net ne vietoj laikesi. Tai nesiau i taisykla, siandien atsiimsiu - baisu, kad butu gerai sutvarkytas unsure.gif

O jus butent sios spalvos turite? g.gif
As turiu tris duoble serge wool sijonukus, dydzius 2R ir 4P ir visi idealiai su 93/94cm klubais, o vakar pasiemiau crimson maple ir jis man pasirode kiek mazesnis - telpu, bet kitu spalvu to paties dydzio laisvesni unsure.gif Galvoju ar cia atsitiktinumas, ar jie sios spalvos sijonukus pamazino g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KRISTELA: 29 gruodžio 2012 - 12:08
QUOTE(Parachutes @ 2012 12 29, 13:01)

g.gif
sijono ismatavimai :
juosmuo ~38 cm
klubai ~48 cm

O kokie Jusu sijono buvo?

dar persimatavau savo klubus - tai db, laisviau matuodama, irgi 95 primatuoju biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 29 gruodžio 2012 - 12:08
QUOTE(KRISTELA @ 2012 12 29, 13:08)
Dideja,
labai grazu
O jus butent sios spalvos turite?  g.gif
As turiu tris duoble serge wool sijonukus, dydzius 2R ir 4P ir visi idealiai su 93/94cm klubais, o  vakar pasiemiau crimson maple ir jis man pasirode kiek mazesnis - telpu, bet kitu spalvu to paties dydzio laisvesni unsure.gif  Galvoju ar cia atsitiktinumas, ar jie sios spalvos sijonukus pamazino g.gif

Aciu smile.gif
Atsimenat, kazkada diskutavom ir del megztuku kazkuriu( gal tippi), tai ju ismatavimai irgi priklausomai nuo spalvos skyresi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2012 12 29, 12:08)
g.gif
sijono ismatavimai :
juosmuo ~38 cm
klubai ~48 cm

O kokie Jusu sijono buvo?

dar persimatavau savo klubus - tai db, laisviau matuodama,  irgi 95 primatuoju biggrin.gif

Mano buvo juodos spalvos 4Tall, tai ismatavau per klubus net sakyciau 48,5cm, o liemeni 39cm g.gif
Skirtumas gal ir nedidelis, bet vizualiai ant jusu labai graziai atrodo, o man nusmukes buvo, kaip pazemintu liemeniu biggrin.gif Gal tuomet ir nuo figuru priklauso.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Parachutes: 29 gruodžio 2012 - 12:13
QUOTE(Nonna @ 2012 12 29, 13:10)
Dideja Jums tinka  good.gif

Aciu, Nonna 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Parachutes @ 2012 12 29, 13:12)
Mano buvo juodos spalvos 4Tall, tai ismatavau per klubus net sakyciau 48,5cm, o liemeni 39cm g.gif
Skirtumas gal ir nedidelis, bet vizualiai ant jusu labai graziai atrodo, o man nusmukes buvo, kaip pazemintu liemeniu biggrin.gif Gal tuomet ir nuo figuru priklauso.

Jo, manau, kad ir nuo figuros priklauso, gal Jusu liemuo labai lieknas? Mano, kai toks ...nelabai, tai blush2.gif Be to, segu ji ne ant pacios ploniausios liemens vietos, o ciut zemiau...tai gal todel man tinka sis dydis...nemanau, kad i 2 isibraskinciau...

Papildyta:
QUOTE(KRISTELA @ 2012 12 29, 13:08)

As turiu tris duoble serge wool sijonukus,

Kristela, sakykit, o kaip jie devisi? Ar neapsiburbuliuoja? ax.gif
Atsakyti
pasirodysiu vištytes ax.gif 4 dydis, laisvoki, bet kaip šilkinukams - gražu ax.gif krūtinės apimtis apie 87cm 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SaiMita: 29 gruodžio 2012 - 12:45