Įkraunama...
Įkraunama...

Ar esat buvusi neištikima?

QUOTE(alisia31 @ 2013 05 14, 21:45)
dar karta bandykit. Nuoga bandykit, jei kitaip jis nemato.

Jei atviai, tai nuogumas lėkšta ir tikrai ne tas "instrumentas". O va kokks pats nežinau, nepasakysiu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Publicum47 @ 2013 05 14, 23:53)
Jei atviai, tai nuogumas lėkšta ir tikrai ne tas "instrumentas". O va kokks pats nežinau, nepasakysiu.  smile.gif

Esmė ne pačiame nuogame kūne, o jo pateikime.
Atsakyti
QUOTE(Minthe @ 2013 05 15, 08:39)
Esmė ne pačiame nuogame kūne, o jo pateikime.

O jeigu esmė yra pateikime - tai ir nuogumas čia ne vietoje, nes pateikti galima ir ne nuogą kūną, o ir pateikti labiau reikia ne tik kūną, o ir kažką tame kūne. Kažką su paslaptimi, kurią norėtųsi sužinoti. biggrin.gif biggrin.gif

Va tep. tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
Aha, kaip visada - visko reikia vyrams, o moterims - nieko irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Publicum47 @ 2013 05 14, 22:53)
Jei atviai, tai nuogumas lėkšta ir tikrai ne tas "instrumentas". O va kokks pats nežinau, nepasakysiu.  smile.gif

Ar bandei? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Minthe @ 2013 05 15, 09:01)
Aha, kaip visada - visko reikia vyrams, o moterims - nieko  irnesakyk.gif

Ar aš taip sakiau?? biggrin.gif Niekas ir neteigia, kad moterims nieko nereikia. O bet tačiau ar moterims reikia TIK nuogo vyro kūno??? g.gif Niu vieną kartą, niu kitą, o paskui gimsta skundas: seksas neblogas, bet........... tongue.gif Va to bet, kartais ir vyrai pasigenda moteryje. biggrin.gif Apie tai ir kalba, o vien nuogu kūnu, ar netgi TIK kūno pateikimo nebeužtenka. tongue.gif

Pirmasis matematikos vadovėlis mokiniui irgi atrodo intriguojantis ir sudėtingas, o baigiant mokyklą jis atrodys lengvas ir nuobodus. O juk kalbam apie tą patį mokinį ir tą patį vadovėlį. Išvada: kažkam vystantis, viskas turi atitinkamai vystytis, kitaip tai praranda žavesį ir nebekelia susidomėjimo.
Atsakyti
QUOTE(Publicum47 @ 2013 05 15, 09:14)
Ar aš taip sakiau??  biggrin.gif  Niekas ir neteigia, kad moterims nieko nereikia. O bet tačiau ar moterims reikia TIK nuogo vyro kūno???  g.gif  Niu vieną kartą, niu kitą, o paskui gimsta skundas: seksas neblogas, bet...........  tongue.gif  Va to bet, kartais ir vyrai pasigenda moteryje.  biggrin.gif  Apie tai ir kalba, o vien nuogu kūnu, ar netgi TIK kūno pateikimo nebeužtenka.  tongue.gif

Pirmasis matematikos vadovėlis mokiniui irgi atrodo intriguojantis ir sudėtingas, o baigiant mokyklą jis atrodys lengvas ir nuobodus. O juk kalbam apie tą patį mokinį ir tą patį vadovėlį. Išvada: kažkam vystantis, viskas turi atitinkamai vystytis, kitaip tai praranda žavesį ir nebekelia susidomėjimo.

Lyg moterys kadiena nuogumu svaistytusi...uch krutis ten, krutis sen...Gaudyk, vyreli!

Papildyta:
QUOTE(Publicum47 @ 2013 05 15, 09:14)
Ar aš taip sakiau??  biggrin.gif  Niekas ir neteigia, kad moterims nieko nereikia. O bet tačiau ar moterims reikia TIK nuogo vyro kūno???  g.gif  Niu vieną kartą, niu kitą,

Isivaizduok, reikia!Liniju, lankstumo, stangrumo. Moterys taip pat vertina stangria krutine, placius pecius ir kieta uzpakaliuka tongue.gif (savo vyro)

Atsakyti
QUOTE(alisia31 @ 2013 05 14, 15:51)
Galima ir su zmona gaudyti adrenalina.  biggrin.gif

Pasileiskite geros muzikos, pasidekit zvakiu, pasigaminkite kartu skaniu patekalu. Pakvieskit sokti, lieskites svelniai, buciuokit kakla, neskubant, pecius. Paglostykite slaunis ir pajuskite kaip gera ramiai sau niuniuoti pagal saunia melodija su sauniu zmogumi.Su savu,su tuo, kuris myli, su tuo , kuris rupinasi, su tuo, kuris ejo kartu per sniega ir per liutis.Cia yra kaifas, o ne pevose gaudyti kazkokia vienkartine"avele".

Vėl nesupratai. Tai ką čia aprašei jau seaniai išbandyta, perbandyta ir patikrinta. Taip taip gerai ir malonu, bet ir tai pabosta. Tiesa sakant aš jau net nežinau ko nesu išbandęs iš to kas mum būtų malonu. Daug ko buvo ir yra, tik galop ir tai pabosta. Ne tai kad nemalonu ar nemiela, o tiesiog nebesukelia tos euforijos.
O dėl tų avelių smile.gif Avelės irgi kažkada atsibos. Tiesa sakant nebuvo dar tokios avelės kuri darytų geriau nei žmona, tik tiek kad adrenaliną sukelia naujumas ir sutuacijos spontaniškumas smile.gif.

PS,
Aš matyt esu žiauriai išpindėjęs ir pats nežinau ko noriu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(alisia31 @ 2013 05 15, 09:22)
Lyg moterys kadiena nuogumu svaistytusi...uch krutis ten, krutis sen...Gaudyk, vyreli!
Papildyta:
Isivaizduok, reikia!Liniju, lankstumo, stangrumo. Moterys taip pat vertina stangria krutine, placius pecius ir kieta uzpakaliuka  tongue.gif (savo vyro)

Ir nepabosta kasdien į tą patį ir tokį patį užpakalį žiūrėt? Ar nesinori įvairovės ?
Atsakyti
QUOTE(FokerWolf @ 2013 05 15, 09:29)
Vėl nesupratai. Tai ką čia aprašei jau seaniai išbandyta, perbandyta ir patikrinta. Taip taip gerai ir malonu, bet ir tai pabosta. Tiesa sakant aš jau net nežinau ko nesu išbandęs iš to kas mum būtų malonu. Daug ko buvo ir yra, tik galop ir tai pabosta. Ne tai kad nemalonu ar nemiela, o tiesiog nebesukelia tos euforijos.
O dėl tų avelių smile.gif Avelės irgi kažkada atsibos. Tiesa sakant nebuvo dar tokios avelės kuri darytų geriau nei žmona, tik tiek kad adrenaliną sukelia naujumas ir sutuacijos spontaniškumas smile.gif.

PS,
Aš matyt esu žiauriai išpindėjęs ir pats nežinau ko noriu biggrin.gif
Papildyta:

Ir nepabosta kasdien į tą patį ir tokį patį užpakalį žiūrėt? Ar nesinori įvairovės ?

As viska suprantu, geriau nei tu... biggrin.gif Is pirmo karto retai kas pavyksta tobulai, (pirmas blynas dazniausiai prisviles, kuo dazniau kepi, tuo puresni ir skanesni gaunasi). Bandyk dar ir dar karta, abu bandykit. Nors jei jau zmona ant blakstienu pastatei,tave isgelbetu tik kito vyro isikisimas cool.gif . Zmonos kaip ant sparnu skraidymas, zibancios akys, itemptas kunas.Tik, deja...nebe del taves. Tuoj suzinotum ko nori!!!!!Ispindejimu as tai vadinu, islepino tave, vajeeeeeee
Atsakyti
QUOTE(Publicum47 @ 2013 05 15, 10:14)
Ar aš taip sakiau??  biggrin.gif  Niekas ir neteigia, kad moterims nieko nereikia. O bet tačiau ar moterims reikia TIK nuogo vyro kūno???  g.gif  Niu vieną kartą, niu kitą, o paskui gimsta skundas: seksas neblogas, bet...........  tongue.gif  Va to bet, kartais ir vyrai pasigenda moteryje.  biggrin.gif  Apie tai ir kalba, o vien nuogu kūnu, ar netgi TIK kūno pateikimo nebeužtenka.  tongue.gif

Nuogumas gali būti subtilus, tik reikia mokėti tinkamai pateikti. Jei tavo moteris to nemoka daryti, tai nereikia visų moterų kaltint. Menas tai, menas biggrin.gif

Ir kalba čia tikrai neina apie kasdienį nuogo kūno demonstravimą, nereikia taip pažodžiui priimti.
Atsakyti
QUOTE(FokerWolf @ 2013 05 15, 09:29)

Neziuriu kasdiena.O tai butu!Pasistatai vyra ir ziuri dienu dienas i jo subine.... lotuliukas.gif GYvenimas -subinei kaip sakant unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(FokerWolf @ 2013 05 15, 10:29)
Taip taip gerai ir malonu, bet ir tai pabosta.

Duok žmonai paskaityt savo postą, kad ji tau pabodus lotuliukas.gif
Atsakyti