QUOTE(alisia31 @ 2013 05 14, 15:51)
Galima ir su zmona gaudyti adrenalina.
Pasileiskite geros muzikos, pasidekit zvakiu, pasigaminkite kartu skaniu patekalu. Pakvieskit sokti, lieskites svelniai, buciuokit kakla, neskubant, pecius. Paglostykite slaunis ir pajuskite kaip gera ramiai sau niuniuoti pagal saunia melodija su sauniu zmogumi.Su savu,su tuo, kuris myli, su tuo , kuris rupinasi, su tuo, kuris ejo kartu per sniega ir per liutis.Cia yra kaifas, o ne pevose gaudyti kazkokia vienkartine"avele".
Vėl nesupratai. Tai ką čia aprašei jau seaniai išbandyta, perbandyta ir patikrinta. Taip taip gerai ir malonu, bet ir tai pabosta. Tiesa sakant aš jau net nežinau ko nesu išbandęs iš to kas mum būtų malonu. Daug ko buvo ir yra, tik galop ir tai pabosta. Ne tai kad nemalonu ar nemiela, o tiesiog nebesukelia tos euforijos.
O dėl tų avelių
Avelės irgi kažkada atsibos. Tiesa sakant nebuvo dar tokios avelės kuri darytų geriau nei žmona, tik tiek kad adrenaliną sukelia naujumas ir sutuacijos spontaniškumas
.
PS,
Aš matyt esu žiauriai išpindėjęs ir pats nežinau ko noriu
Papildyta:
QUOTE(alisia31 @ 2013 05 15, 09:22)
Lyg moterys kadiena nuogumu svaistytusi...uch krutis ten, krutis sen...Gaudyk, vyreli!
Papildyta:
Isivaizduok, reikia!Liniju, lankstumo, stangrumo. Moterys taip pat vertina stangria krutine, placius pecius ir kieta uzpakaliuka
(savo vyro)
Ir nepabosta kasdien į tą patį ir tokį patį užpakalį žiūrėt? Ar nesinori įvairovės ?