Įkraunama...
Įkraunama...

Ar esat buvusi neištikima?

QUOTE(FokerWolf @ 2013 05 13, 08:30)
Būten ta ir turiu omenį. Atsitranda noras azarto, adrenalino, naujų potyrių. Nors antros savo pusės jokių būdu nenorėčiau keisti.

IS patogumo? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(alisia31 @ 2013 05 13, 21:11)
IS patogumo? unsure.gif

Oi ne. mano atveju turbūt patogiau būtų vienam gyvent ar tik su vaikais. biggrin.gif. Ne yra prisirišimas, brangūs prisiminimai, sunkus išgyvenimai kuriuos perėjom kartu. O gal ir meilė unsure.gif Dalykai kurių nesinori išbraukt iš gyvenimo. Norisi tik adrenalino kurio jau kaip ir nebėra šeimoje nes viskas jau per daug įprasta
Atsakyti
QUOTE(FokerWolf @ 2013 05 14, 08:36)
Oi ne. mano atveju turbūt patogiau būtų vienam gyvent ar tik su vaikais. biggrin.gif. Ne yra prisirišimas, brangūs prisiminimai, sunkus išgyvenimai kuriuos perėjom kartu. O gal ir meilė  unsure.gif  Dalykai kurių nesinori išbraukt iš gyvenimo.  Norisi tik adrenalino kurio jau kaip ir nebėra šeimoje nes viskas jau per daug įprasta

Galima ir su zmona gaudyti adrenalina. biggrin.gif

Pasileiskite geros muzikos, pasidekit zvakiu, pasigaminkite kartu skaniu patekalu. Pakvieskit sokti, lieskites svelniai, buciuokit kakla, neskubant, pecius. Paglostykite slaunis ir pajuskite kaip gera ramiai sau niuniuoti pagal saunia melodija su sauniu zmogumi.Su savu,su tuo, kuris myli, su tuo , kuris rupinasi, su tuo, kuris ejo kartu per sniega ir per liutis.Cia yra kaifas, o ne pevose gaudyti kazkokia vienkartine"avele".
Atsakyti
Ne, ir niekada neišduosiu mylimo žmogaus. Nors dabar mums ir sunkus metas, bet esu tikra, kad nei jis, nei aš nenuklysim. Nepateisinu ir nesuprantu to.Šlykštūs man tokie žmonės
Atsakyti
QUOTE(alisia31 @ 2013 05 14, 16:51)
Galima ir su zmona gaudyti adrenalina.  biggrin.gif

Pasileiskite geros muzikos, pasidekit zvakiu, pasigaminkite kartu skaniu patekalu. Pakvieskit sokti, lieskites svelniai, buciuokit kakla, neskubant, pecius. Paglostykite slaunis ir pajuskite kaip gera ramiai sau niuniuoti pagal saunia melodija su sauniu zmogumi.Su savu,su tuo, kuris myli, su tuo , kuris rupinasi, su tuo, kuris ejo kartu per sniega ir per liutis.Cia yra kaifas, o ne pevose gaudyti kazkokia vienkartine"avele".

Jei su MB taip laiką leistume, jokių sukimų nei į kairę, nei į dešinę nebūtų...
Atsakyti
QUOTE(nkpupa @ 2013 05 14, 17:09)
Jei su MB taip laiką leistume, jokių sukimų nei į kairę, nei į dešinę nebūtų...

As jums to laiko nesuplanuosiu. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(alisia31 @ 2013 05 14, 16:51)
.Su savu,su tuo, kuris myli, su tuo , kuris rupinasi, su tuo, kuris ejo kartu per sniega ir per liutis.Cia yra kaifas, o ne pevose gaudyti kazkokia vienkartine"avele".

wub.gif kaip graziai apraset.
Tikra dovana gyvenime tureti toki zmogu ir taip jaustis drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2013 05 14, 18:00)
wub.gif kaip graziai apraset.
Tikra dovana gyvenime tureti toki zmogu ir taip jaustis drinks_cheers.gif

aciu, saunuole wub.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(alisia31 @ 2013 05 14, 18:15)
As jums to laiko nesuplanuosiu. schmoll.gif

Aš ir neprašau
Atsakyti
QUOTE(nkpupa @ 2013 05 14, 20:45)
Aš ir neprašau

Gal pati pasirupinkite ta gerove? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(alisia31 @ 2013 05 14, 22:01)
Gal pati pasirupinkite ta gerove? mirksiukas.gif

Bandžiau, nepasisekė. Negaliu sakyti, kad yra labai blogai, bet kai galų gale pamačiau, kad aš jo nepakeisiu, nusprendžiau pasikeisti pati.
Atsakyti
QUOTE(nkpupa @ 2013 05 14, 21:23)
Bandžiau, nepasisekė. Negaliu sakyti, kad yra labai blogai, bet kai galų gale pamačiau, kad aš jo nepakeisiu, nusprendžiau pasikeisti pati.

dar karta bandykit. Nuoga bandykit, jei kitaip jis nemato.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alisia31: 14 gegužės 2013 - 21:46