Įkraunama...
Įkraunama...

Ar esat buvusi neištikima?

QUOTE(carablanca @ 2013 05 10, 12:43)
Nebūtinai  schmoll.gif
Kad kažkiek keičiasi, šlifuojasi tai taip, sutinku, bet tikrai negalima sakyti, kad va ims ir pasikeis ir kad pasitikėjimas ir ištikimybė taps pezalai.

Pezalais netaps, aš taip nesakiau, aš tik sakau kad ne jie yra tvirtos ir laimingos šeimos pagrindas. O pasitikėjimas ir ištikimybė tiesiog radikliai pakeis prasme ir suvokimą šitų sąvokų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FokerWolf: 10 gegužės 2013 - 13:01
QUOTE(FokerWolf @ 2013 05 10, 13:00)
O pasitikėjimas ir ištikimybė tiesiog radikliai pakeis prasme ir suvokimą šitų sąvokų

Į kurią pusę? Nelabai suprantu ką norėjot pasakyti. Kad po 10 metų ištikimybė taps nebe tokia svarbi?
Atsakyti
QUOTE(carablanca @ 2013 05 10, 13:06)
Į kurią pusę? Nelabai suprantu ką norėjot pasakyti. Kad po 10 metų ištikimybė taps nebe tokia svarbi?

Taip. Žinau kad ne visi iki to daeina, bet tikrai daigumai žmonių ištikimybė pasidaro ne tai kad nesvarbi, bet gana lengvai pateisinama. Atsiranda svarbesnių dalykų kurie sieja, ne tik seksas.
Atsakyti
QUOTE(FokerWolf @ 2013 05 10, 14:11)
Taip. Žinau kad ne visi iki to daeina, bet tikrai daigumai žmonių ištikimybė pasidaro ne tai kad nesvarbi, bet gana lengvai pateisinama. Atsiranda svarbesnių dalykų kurie sieja, ne tik seksas.

Kažkaip įdomiai Jūs čia rašot. Drįstu manyti, kad vyras Jus išdavė ne kartą (arba Jūs vyrą) ir tam, kad neardyti šeimos, pakeitėte požiūrį. Jūs ne viena tokia, beabejo...

Tai pagal jus ištikimuosius tik sexas sieja? bigsmile.gif Visada yra svarbesnių dalykų už sexą, ir neištikimybė dažnai atsiranda net ne dėl sexo poreikio.

Aš neištikimybės nelaikau vien tik fiziniu veiksmu ir sexas tai paskutinis dalykas, kas man ateina į galvą pagalvojus apie neištikimybę. Visų pirma tai partnerio apgavystė, nepagarba jam, išdavystė, pažado sulaužymas, sąmoningas melavimas už akių, santykių suteršimas, jausmų kitam puoselėjimas ir t.t. ir pan., o pats mechaninis veiksmas pats savaime jau nieko nereiškia, kai ar taip ar taip į dūšią prišikta. Todėl dažnai moterys sako, kad vienkartinį nuklydimą gal ir atleistų, bet ilgalaikio meilužiavimo - ne. Todėl, kad pirmu atveju emė - fizinis veiksmas, o antru - visa tai, ką aš išvardijau.

Ir nesvarbu po 5 ar po 10 metų, jei ryšys tarp partnerių stiprus, požiūrio niekas nepakeis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo carablanca: 10 gegužės 2013 - 14:55
Nebuvau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(carablanca @ 2013 05 10, 14:54)
Kažkaip įdomiai Jūs čia rašot. Drįstu manyti, kad vyras Jus išdavė ne kartą (arba Jūs vyrą) ir tam, kad neardyti šeimos, pakeitėte požiūrį. Jūs ne viena tokia, beabejo...

Tai pagal jus ištikimuosius tik sexas sieja?  bigsmile.gif Visada yra svarbesnių dalykų už sexą, ir neištikimybė dažnai atsiranda net ne dėl sexo poreikio.

Aš neištikimybės nelaikau vien tik fiziniu veiksmu ir sexas tai paskutinis dalykas, kas man ateina į galvą pagalvojus apie neištikimybę. Visų pirma tai partnerio apgavystė, nepagarba jam, išdavystė, pažado sulaužymas, sąmoningas melavimas už akių, santykių suteršimas, jausmų kitam puoselėjimas ir t.t. ir pan., o pats mechaninis veiksmas pats savaime jau nieko nereiškia, kai ar taip ar taip į dūšią prišikta. Todėl dažnai moterys sako, kad vienkartinį nuklydimą gal ir atleistų, bet ilgalaikio meilužiavimo - ne. Todėl, kad pirmu atveju emė - fizinis veiksmas, o antru - visa tai, ką aš išvardijau.

Ir nesvarbu po 5 ar po 10 metų, jei ryšys tarp partnerių stiprus, požiūrio niekas nepakeis.

biggrin.gif nu vyras manęs neišdavė nei aš vyro biggrin.gif. Tiesiog aš pats esu vyras ir gyvenu su moterim biggrin.gif
O tai ką tu aprašei - tai praktiškai ir yra tai ką aš galvoju. Tiesiog aš tą neištikimybę užskaičiau kaip seksą su kitu. (visuomenės požiūris).
Atsakyti
QUOTE(carablanca @ 2013 05 10, 14:54)
Kažkaip įdomiai Jūs čia rašot. Drįstu manyti, kad vyras Jus išdavė ne kartą ..........

O aš kažkaip drįstu manyti, kad vyras JO išduoti negalėjo. biggrin.gif Kažkas man kužda, kad FokerWolf yra vyras. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Vyras vyras biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Publicum47 @ 2013 05 10, 15:04)
O aš kažkaip drįstu manyti, kad vyras JO išduoti negalėjo.  biggrin.gif  Kažkas man kužda, kad FokerWolf  yra vyras.  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Šaipykis šaipykis tongue.gif

Tęsiant mintį apie pasikeitusį požiūrį galiu pasakyti, kad mano požiūris per 8 metus kaip tik į kitą pusę pakrypo. Nors niekada nebuvau už neištikimybę (taigi, pokytis neradikalus), bet kuo toliau tuo labiau suprantu, kad šiuo metu turiu tai, kas geriausia. O požiūris keičiasi tada, kai santykiai nebetenkina ir esi per daug silpnas, kad juos nutrauktum arba juos "taisytum", va tada "pakeičiu požiūri ir einu pyyyyyp". Taigi, metai čia ne prie ko, nes jei santykiai geri, tai pats savaime požiūris nepasikeis.
Atsakyti
QUOTE(auroryte @ 2013 05 10, 12:25)
Net kankinama neprisipažinčiau. biggrin.gif Čia kiekvieno asmeninis reikalas.

vat situo posakiu ir prsipazinot thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(carablanca @ 2013 05 10, 12:43)
Nebūtinai  schmoll.gif
Kad kažkiek keičiasi, šlifuojasi tai taip, sutinku, bet tikrai negalima sakyti, kad va ims ir pasikeis ir kad pasitikėjimas ir ištikimybė taps pezalai.
Taip, nes vistik net ir forume yra tikimybė, kad kas atpažins, atseks ir pan., va kodėl daugelis prisipažįsta, kad buvusiems vyrams neištikimos buvo, o jau dabartiniams tai ni ni ni  nono.gif

gudruoles isdykeles wink.gif
Atsakyti
Labai sunku su ta ištikimybe, kai tau dar nė 40 nėra, o jau dvidešimt metų su tuo pačiu gyveni. Kai atsiranda žmogus, kuris tavęs labai, labai, labai .................nori, nieko tada nebegalvoji.....Ir tai yra grynai fizinė neištikimybė. Su savo vyru niekada gyvenime nenorėčiau skirtis, be galo jį myliu, gerbiu ir t.t. Nu bet ta rutina gyvenime..... amžinai pavargęs, per amžius kuo greičiau, tuo geriau, jokios romantikos nebelikę....Atrodo sekso lyg ir užtektų, bet kai pabandžiau su kitu blush2.gif, širdis tirpsta prisiminus... Ir kai pagalvoji, užtektų jam švilptelėti, ir atrodo vėl pas jį bėgčiau.....Nors visada galvojau, kad esu šalto ir sveiko proto, kad dėl kažkokio sekso ar romantikos nerizikuočiau šeima........ doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nkpupa @ 2013 05 10, 20:46)
Labai sunku su ta ištikimybe, kai tau dar nė 40 nėra, o jau dvidešimt metų su tuo pačiu gyveni. Kai atsiranda žmogus, kuris tavęs labai, labai, labai .................nori, nieko tada nebegalvoji.....Ir tai yra grynai fizinė neištikimybė. Su savo vyru niekada gyvenime nenorėčiau skirtis, be galo jį myliu, gerbiu ir t.t. Nu bet ta rutina gyvenime..... amžinai pavargęs, per amžius kuo greičiau, tuo geriau, jokios romantikos nebelikę....Atrodo sekso lyg ir užtektų, bet kai pabandžiau su kitu blush2.gif, širdis tirpsta prisiminus... Ir kai pagalvoji, užtektų jam švilptelėti, ir atrodo vėl pas jį bėgčiau.....Nors visada galvojau, kad esu šalto ir sveiko proto, kad dėl kažkokio sekso ar romantikos nerizikuočiau šeima........ doh.gif

Būten ta ir turiu omenį. Atsitranda noras azarto, adrenalino, naujų potyrių. Nors antros savo pusės jokių būdu nenorėčiau keisti.
Atsakyti