QUOTE(FokerWolf @ 2013 05 10, 14:11)
Taip. Žinau kad ne visi iki to daeina, bet tikrai daigumai žmonių ištikimybė pasidaro ne tai kad nesvarbi, bet gana lengvai pateisinama. Atsiranda svarbesnių dalykų kurie sieja, ne tik seksas.
Kažkaip įdomiai Jūs čia rašot. Drįstu manyti, kad vyras Jus išdavė ne kartą (arba Jūs vyrą) ir tam, kad neardyti šeimos, pakeitėte požiūrį. Jūs ne viena tokia, beabejo...
Tai pagal jus ištikimuosius tik sexas sieja?
Visada yra svarbesnių dalykų už sexą, ir neištikimybė dažnai atsiranda net ne dėl sexo poreikio.
Aš neištikimybės nelaikau vien tik fiziniu veiksmu ir sexas tai paskutinis dalykas, kas man ateina į galvą pagalvojus apie neištikimybę. Visų pirma tai partnerio apgavystė, nepagarba jam, išdavystė, pažado sulaužymas, sąmoningas melavimas už akių, santykių suteršimas, jausmų kitam puoselėjimas ir t.t. ir pan., o pats mechaninis veiksmas pats savaime jau nieko nereiškia, kai ar taip ar taip į dūšią prišikta. Todėl dažnai moterys sako, kad vienkartinį nuklydimą gal ir atleistų, bet ilgalaikio meilužiavimo - ne. Todėl, kad pirmu atveju emė - fizinis veiksmas, o antru - visa tai, ką aš išvardijau.
Ir nesvarbu po 5 ar po 10 metų, jei ryšys tarp partnerių stiprus, požiūrio niekas nepakeis.