Įkraunama...
Įkraunama...

Ar esat buvusi neištikima?

Visada buvau istikima savo vyrui ir tikrai nezadu nuslyst i sona schmoll.gif
Atsakyti
Prieš tai buvusiuose santykiuose buvau neištikima ir nejaučiau jokios graužaties. Dabartiniuose santykiuose esu visiškai ištikima ir nenorėčiau, kad būtų kitaip.
Atsakyti
Esu ištikima, žinau, kad ir jis man ištikimas, pasitikėjimas ir ištikimybė - tvirtų santykių kertinis akmuo.
Atsakyti
niekada smile.gif ir nenoriu smile.gif esu megeja paflirtuoti, pakalbeti, kai nelabai dera... taciau kai pamatau, kad jau gali kas rimciau ivykt, visada begu kuo toliau smile.gif reikia man pastoviai demesio, taciau sazine ir orumas neleistu isduoti.. nezinociau po to, kaip i akis paziureti blush2.gif
Atsakyti
kitu zmoniu istikimybe ar ne yra ne rodiklis savajai tikrinti.

Mes visi esame vienokie ar kitokie, taciau zmones.O zmones daro kalaidas, toks ju kelias.
Atsakyti
Vyrui buvau istikima ir busiu, o kituose santykiuose visko yra buve, bet ne be priezasties.
Atsakyti
QUOTE(Tendre @ 2013 05 03, 14:09)
Esu ištikima, žinau, kad ir jis man ištikimas, pasitikėjimas ir ištikimybė - tvirtų santykių kertinis akmuo.

bepigu tau kalbėt kai kartu vos 6men biggrin.gif O ir dėl paties teiginiu galėčiau iki pamėlyvavimo ginčytis. Jis iš esmės neteisingas.... nu gal ne tai kad neteisingas bet neveikiantis
Atsakyti
QUOTE(FokerWolf @ 2013 05 10, 08:29)
bepigu tau kalbėt kai kartu vos 6men biggrin.gif O ir dėl paties teiginiu galėčiau iki pamėlyvavimo ginčytis. Jis iš esmės neteisingas.... nu gal ne tai kad neteisingas bet neveikiantis

idomu ka parasytu po 6 metu draugystes wink.gif
Atsakyti
QUOTE(mldk @ 2013 05 10, 08:44)
idomu ka parasytu po 6 metu draugystes  wink.gif

Aha o po 10 - 12 metų biggrin.gif Požiūriai į gyvenimą keičiasi su metais radikaliai. smile.gif
Atsakyti
Net kankinama neprisipažinčiau. biggrin.gif Čia kiekvieno asmeninis reikalas.
Atsakyti
QUOTE(FokerWolf @ 2013 05 10, 08:53)
Požiūriai į gyvenimą keičiasi su metais radikaliai. smile.gif

Nebūtinai schmoll.gif
Kad kažkiek keičiasi, šlifuojasi tai taip, sutinku, bet tikrai negalima sakyti, kad va ims ir pasikeis ir kad pasitikėjimas ir ištikimybė taps pezalai.

QUOTE(auroryte @ 2013 05 10, 12:25)
Net kankinama neprisipažinčiau. biggrin.gif

Taip, nes vistik net ir forume yra tikimybė, kad kas atpažins, atseks ir pan., va kodėl daugelis prisipažįsta, kad buvusiems vyrams neištikimos buvo, o jau dabartiniams tai ni ni ni nono.gif
Atsakyti
QUOTE(carablanca @ 2013 05 10, 13:43)
Taip, nes vistik net ir forume yra tikimybė, kad kas atpažins, atseks ir pan., va kodėl daugelis prisipažįsta, kad buvusiems vyrams neištikimos buvo, o jau dabartiniams tai ni ni ni  nono.gif

Va būtent tą ir norėjau pasakyti. drinks_cheers.gif Kad sako ne, ne tai nereiškia, kad tikrai NE. ax.gif Tiesiog taip yra.
Atsakyti