Visada buvau istikima savo vyrui ir tikrai nezadu nuslyst i sona
Prieš tai buvusiuose santykiuose buvau neištikima ir nejaučiau jokios graužaties. Dabartiniuose santykiuose esu visiškai ištikima ir nenorėčiau, kad būtų kitaip.
Esu ištikima, žinau, kad ir jis man ištikimas, pasitikėjimas ir ištikimybė - tvirtų santykių kertinis akmuo.
kitu zmoniu istikimybe ar ne yra ne rodiklis savajai tikrinti.
Mes visi esame vienokie ar kitokie, taciau zmones.O zmones daro kalaidas, toks ju kelias.
Mes visi esame vienokie ar kitokie, taciau zmones.O zmones daro kalaidas, toks ju kelias.
Vyrui buvau istikima ir busiu, o kituose santykiuose visko yra buve, bet ne be priezasties.
QUOTE(Tendre @ 2013 05 03, 14:09)
Esu ištikima, žinau, kad ir jis man ištikimas, pasitikėjimas ir ištikimybė - tvirtų santykių kertinis akmuo.
bepigu tau kalbėt kai kartu vos 6men O ir dėl paties teiginiu galėčiau iki pamėlyvavimo ginčytis. Jis iš esmės neteisingas.... nu gal ne tai kad neteisingas bet neveikiantis
QUOTE(FokerWolf @ 2013 05 10, 08:29)
bepigu tau kalbėt kai kartu vos 6men O ir dėl paties teiginiu galėčiau iki pamėlyvavimo ginčytis. Jis iš esmės neteisingas.... nu gal ne tai kad neteisingas bet neveikiantis
idomu ka parasytu po 6 metu draugystes
QUOTE(mldk @ 2013 05 10, 08:44)
idomu ka parasytu po 6 metu draugystes
Aha o po 10 - 12 metų Požiūriai į gyvenimą keičiasi su metais radikaliai.
Net kankinama neprisipažinčiau. Čia kiekvieno asmeninis reikalas.
QUOTE(FokerWolf @ 2013 05 10, 08:53)
Požiūriai į gyvenimą keičiasi su metais radikaliai.
Nebūtinai
Kad kažkiek keičiasi, šlifuojasi tai taip, sutinku, bet tikrai negalima sakyti, kad va ims ir pasikeis ir kad pasitikėjimas ir ištikimybė taps pezalai.
QUOTE(auroryte @ 2013 05 10, 12:25)
Net kankinama neprisipažinčiau.
Taip, nes vistik net ir forume yra tikimybė, kad kas atpažins, atseks ir pan., va kodėl daugelis prisipažįsta, kad buvusiems vyrams neištikimos buvo, o jau dabartiniams tai ni ni ni
QUOTE(carablanca @ 2013 05 10, 13:43)
Taip, nes vistik net ir forume yra tikimybė, kad kas atpažins, atseks ir pan., va kodėl daugelis prisipažįsta, kad buvusiems vyrams neištikimos buvo, o jau dabartiniams tai ni ni ni
Va būtent tą ir norėjau pasakyti. Kad sako ne, ne tai nereiškia, kad tikrai NE. Tiesiog taip yra.