Įkraunama...
Įkraunama...

Ar esat buvusi neištikima?

QUOTE(roobiiss @ 2013 03 12, 17:47)
mano manymu jei myli zmogu, tai ir buni istikimas, o jei nemyli tai visada rasi priezasti save apteisinti.. nes jei myli istikro, sugebesi atsispirpi pagundom.. pvz buvau neistikimas, nes isgeres(-usi)... ar kazkas panasaus..

pritariu 100% drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(NateLa @ 2013 03 23, 15:44)
Buvau ir nesigailėjau nei trupučio blush2.gif

Kas paskatino ir kodėl gi nesigailėjai? smile.gif Nors, kaip sakoma, ištreniruota sąžinė šeiminiko negraužia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ponas_didelis @ 2013 03 26, 20:04)
<...>ištreniruota sąžinė šeiminiko negraužia biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Niekada nebuvau, net nepanasi i tokio tipo zmogu (niekada nestaciau fiziniu priorietu pirmiau emociju ir tai visada isreiskiau, bet kokioje aplinkoje, ne zodziais o elgesiu ) bet esu nuolat kaltinama biggrin.gif
Juokinga, kai pagalvoji, ka tada daryt? biggrin.gif

Pripazistu, kad emocniu atzvelgiu, gabut buvau, cia pagal kiekviena spresti. Taip, buvo zmogus,su kuriuo daug bendravau, aptarinejau,guodziaudi del savo santykiu, tuo paciu visada pabrezdavau savo priorietus, t.y kad turiu vaikina ir kad man dabar svarbiau issaugoti savo santykius su juo ir apskritai, nepaisant to, kaip jis elgesi, visada akivaizdziai rodziau kad man jis ir tuo paciiu mano nusistatymai pries neistikimybe yra svarbiau, nei bet kas kitas. Tas zmogus, gal netgi del mano tokio poziurio mane isimylejo, deja:) o as toliau endrava, nes jau buv artimas,emocinis rysis, nesinorejo prarasti draugo:)

Tai MB uzskaite kaip neistikimybe, tiksliau, jis prie viso to, mano, kad as visgi jam ir atsidaviau wink.gif (nors tiesa pasakius, tai ir anksciau buvo kaltinimai, be jokios ypatingos priezasites)

Va tai tau ir situacija smile.gif
Ka jus pasakytumete tokiu atveju? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bumbuls @ 2013 04 06, 06:14)
Niekada nebuvau, net nepanasi i tokio tipo zmogu (niekada nestaciau fiziniu priorietu pirmiau emociju ir tai visada isreiskiau, bet kokioje aplinkoje, ne zodziais o elgesiu ) bet esu nuolat kaltinama biggrin.gif

Pripazistu, kad emocniu atzvelgiu, gabut buvau, cia pagal kiekviena spresti. Taip, buvo zmogus,su kuriuo daug bendravau, aptarinejau,guodziaudi del savo santykiu, tuo paciu visada pabrezdavau savo priorietus, t.y kad turiu vaikina ir kad man dabar svarbiau issaugoti savo santykius su juo ir apskritai, nepaisant to, kaip jis elgesi, visada akivaizdziai rodziau kad man jis ir tuo paciiu mano nusistatymai pries neistikimybe yra svarbiau, nei bet kas kitas. Tas zmogus, gal netgi del mano tokio poziurio mane isimylejo, deja:) o as toliau endrava, nes jau buv artimas,emocinis rysis, nesinorejo prarasti draugo:)

Tai MB uzskaite kaip neistikimybe, tiksliau, jis prie viso to, mano, kad as visgi jam ir atsidaviau wink.gif (nors tiesa pasakius, tai ir anksciau buvo kaltinimai, be jokios ypatingos priezasites)

Todėl ir negali būti tik draugystės tarp vyro ir moters biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pauliusas @ 2013 04 06, 22:21)
Todėl ir negali būti tik draugystės tarp vyro ir moters  biggrin.gif

Gali. Pati turiu draugus nuo lopselio laiku biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(bumbuls @ 2013 04 06, 07:14)

Mes negalime nesti atskomybes uz tai ka, pagalvojo, ar pagalvos zmogus, nes kiekvienas vertina kito veiksmus vadovaujantis savo patirtimi, kaip butu pasielges jis pats.

O del jusu vaikino, na tas kuris pavydi ir kaltina nebutais dalykais, as dar pagalvociau ar sieti su juo gyvenima. Seima kurti be pasitikejimo labai sudetingas ir neretai beprasmis veiksmas.
Atsakyti
pritariu. kontrole ir itarinejimas man baisiau uz alkoholizma. doh.gif o tikslaiu toks pat bjaurus smurtavimas.
Atsakyti
kaip manot čia labai blogai, kai žmogus pabuvęs neištikimas nejaučia visiškai kaltės? ką galima būtų pasakyti apie tokio tipo žmones?-
Atsakyti
QUOTE(Svaja10 @ 2013 04 28, 01:09)
kaip manot čia labai blogai, kai žmogus pabuvęs neištikimas nejaučia visiškai kaltės? ką galima būtų pasakyti apie tokio tipo žmones?-

Žiūrint kokios priežastys išaukė tą neištikimybę, nuo to ir priklauso, jausi tą kaltės jausmą ar ne.
Atsakyti
QUOTE(Svaja10 @ 2013 04 28, 01:09)

Tipas cia ne prie ko,gal visai nerupi tas zmogus,kuriam buvai neistikima?
Atsakyti
QUOTE(Svaja10 @ 2013 04 28, 00:09)

jeigu nera kaltes jausmo greciausiai nera ir jausmu.
Arba antroji puse yra tiek pridarius gyvenima, kad budama neistikima moteris net nejauciu kaltes.
Atsakyti
QUOTE(Aylin @ 2013 04 29, 15:14)
jeigu nera kaltes jausmo greciausiai nera ir jausmu.
Arba antroji puse yra tiek pridarius gyvenima, kad budama neistikima moteris net nejauciu kaltes.

Butent man taip atsitiko. Ir visiskai nejauciu sazines grauzaties. Tuo labiau jog pagaliau skyriuosi su vyru-laukiau 5 metus to, o vat pasimaise trecias ir viskas issisprende-pagaliau drasos igijau. drinks_cheers.gif
Atsakyti