Įkraunama...
Įkraunama...

Ar esat buvusi neištikima?

Nebuvau ir nesiruosiu buti smile.gif
Atsakyti
Buvau kartą. Rytą po nuodėmingos nakties nuvykau pas vaikiną ir pasakiau kad baigta. Kad yra kitas, kuris su manim elgiasi daug geriau. Ir išvardinau biggrin.gif O tada ilgai draugavau su tuo naujuoju smile.gif
Atsakyti
Taip. Vieną kartą. Labai gailėjausi jr labai skaudėjo. Dabar jau pasimiršo smile.gif
Atsakyti
Buvusiam partneriui esu buvus neištikima. O vyro nesu kol kas nesu išdavus ir nesiruošiu
Atsakyti
Nesu ir nesiruosiu. Netgi tuo atveju jei mane vyras isduotu, kersto nesigriebciau schmoll.gif
Atsakyti
Kokios visos nuobodžios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2013 03 19, 18:16)
Kokios visos nuobodžios biggrin.gif

Kas kaip moka, tas taip šoka, jums reikia tuskintis su svetimais, kad jaustumėtės nenuobodi, kitos gyvenimą paįvairina kitais būdais ir taip pat yra laimingos. As budama istikima savo vyrui nesijauciu nei nuobodi, nei kvaila, pilna progu ir kitaip buti nenuobodziai, bet cia jau jums nelabai suprantama manau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(roobiiss @ 2013 03 12, 15:47)
mano manymu jei myli zmogu, tai ir buni istikimas, o jei nemyli tai visada rasi priezasti save apteisinti..

Nemanau, kad tai su meile susije, labiau su pagarba vyrui ir pagarba sau.

Atsakant i temos klausima- nesu ir neplanuoju. Fizine prasme, nefizine prasme nelaikyciau neistikimybe, nes naturalu kad zmogui visokiu nesamoniu ateina i galva.
Atsakyti
QUOTE(g.gum @ 2013 03 12, 17:54)
Nebuvau ir nesiruosiu buti  smile.gif

Nesiruoskit,bet bus,kaip bus.

QUOTE(applejuice @ 2013 03 21, 19:11)
Nemanau, kad tai su meile susije, labiau su pagarba vyrui ir pagarba sau.

Pagarba cia nesvarbiausias dalykas neistikimybeje.
Atsakyti
Buvau ir nesigailėjau nei trupučio blush2.gif
Atsakyti
Nebuvau. Stengiuosi vadovautis taisykle: elkis su kitu taip, kaip norėtum, jog su tavim elgtusi
Atsakyti
Nesu.
Atsakyti