Įkraunama...
Įkraunama...

Ar esat buvusi neištikima?

Aš pati buvau ištikima.
Sąžinė mirtinai nukamuotų mane.

Tačiau žinau, kad vaikinas nebuvo ištikimas, net ir nenoromis jam tai vis primenu.
Neištikimybė yra žiauriai skausmingas reikalas...
Atsakyti
Visada buvau istikima ir ruosiuosi buti. Nors pasiulymu nedviprasmisku esu sulaukusi is tikrai patraukliu , bet mane sazine uzgraustu negyvai - be to isivaizduoju kaip jausciausi jeigu man taip padarytu schmoll.gif
Atsakyti
Nebuvau, nors buvo progų. Tik ta neištikimybė gali būti nebūtinai fizinė, o dvasinė neištikimybė labai slidus reikalas...
Atsakyti
Visada buvau,esu ir planuoju buti istikima smile.gif
Atsakyti
kvaila tema
Atsakyti
QUOTE(alisia31 @ 2013 01 08, 20:42)
kvaila tema

šiaip tai sutinku. net neapibrėžta kaip žmogus suvokia neištikimybę. matyt nori pasiguosti ir tiek...
Atsakyti
manau istikimybe egzistuoja tik apie tiek daug nekalbama kiek apie nuotykius....
as nuo pirmo vyro ir laksciau i pasimatymus nes kazkaip meile greit isgaravo...o su antru net minties tokios neturiu nors progu buvo labai daug...
Atsakyti
aš nuoširdžiai tikiuosi, kad ji egzistuoja ne pavieniais atvejais...
Atsakyti
esu blush2.gif
Atsakyti
Esam susituoke 7metai,nesu buvus neistikima vyrui ir tikrai nezadu taip elgtis.
Atsakyti
Nesu buvusi neistikima, nei anksciau nei dabar. Patinka naktim ramiai miegoti smile.gif
Atsakyti
mano manymu jei myli zmogu, tai ir buni istikimas, o jei nemyli tai visada rasi priezasti save apteisinti.. nes jei myli istikro, sugebesi atsispirpi pagundom.. pvz buvau neistikimas, nes isgeres(-usi)... ar kazkas panasaus..
Atsakyti