Siaip man klausimas iskilo, kas ten pas tave "didelis"? Cia gal pasimosikuot tuo savo dideliu atejai ir pasisiulyt to istroskusioms? Kitaip tavo temos prasmes nesuprantu, kazkaip labai jau atrodai "seksualiai susirupines"
QUOTE(Ponas_didelis @ 2012 12 29, 22:37)
O, jau užsipuolėt, taip ir galvojau, kad bus Nieko aš neieškau, o jei ir ieškočiau, tai ne supermamų forume Šiaip įdomu, ar dar daug egzistuoja padorių "supermamyčių". Nes paskaičius kai kurias temas atrodo, kad nelabai.
O kas tas padorumas ir kur tos ribos? Ne veltui gi sakoma "kiekvienas matuoja pagal savo sugedimo laipsni".
Beje, i klausima taip ir neatsaket
QUOTE(pita @ 2012 12 30, 00:23)
O kas tas padorumas ir kur tos ribos? Ne veltui gi sakoma "kiekvienas matuoja pagal savo sugedimo laipsni".
Jūs taip pat Neatsimenu net kodėl toks nick'as, seniai buvau susikūręs anketą, bet nenaudojau jos.
QUOTE(Ponas_didelis @ 2012 12 29, 22:37)
O, jau užsipuolėt, taip ir galvojau, kad bus Nieko aš neieškau, o jei ir ieškočiau, tai ne supermamų forume Šiaip įdomu, ar dar daug egzistuoja padorių "supermamyčių". Nes paskaičius kai kurias temas atrodo, kad nelabai.
Egzistuoja Visokiu zmoniu egzistuoja, taip ir su supermamytem
QUOTE(Ponas_didelis @ 2012 12 28, 11:13)
Tiesiog.... smalsus aš. O ir idealistu pabūt noriu. Nusukęs va nesu, nors galimybė dabar, ko gero, būtų.
Ne apie pamąstymus kalbu, o apie tikrą neištikimybę( bent jau taip, kaip aš ją suvokiu) - bučiniai, seksas su kitu.
Ne apie pamąstymus kalbu, o apie tikrą neištikimybę( bent jau taip, kaip aš ją suvokiu) - bučiniai, seksas su kitu.
iš kur pas jauną žmogų toks nesveikas noras PO TO su nešvaria sąžine ir nebešvariu "dideliu" ant draugės lipt?
QUOTE(Raudona Saule @ 2012 12 30, 18:28)
lendi i vistide, dideli atstates, turi but pasiruoses pasekmem
Papildyta:
QUOTE(Ponas_didelis @ 2012 12 30, 00:43)
Jūs taip pat Neatsimenu net kodėl toks nick'as, seniai buvau susikūręs anketą, bet nenaudojau jos.
Matai, neistikimybe moterys ir vyrai supranta siek tiek skirtingai. Moterims artimas ir dazniausiai nusleptas emocinis rysys su priesingos lyties asmeniu jau reiskia neistikimybe. Seksas tam net nera butinas, uztenka ilgiau i akytes pasiziuret. Vyras gi gali susitikinet su kita, bendraut, buciuotis, uzsiiminet oraliniu, taciau kol neimerke savo didelio, laikys save istikimu.
Taigi, jei tamstos klausimas, ar permiegojau as su kitu, tai mano atsakymas - ne
paslaptis
12 m . santuokoje, kol kas buvau istikima...Bet jei suzinociau, kad vyras man neistikimas, tikrai atkersyciau tuo paciu...nes visada yra salia simpatiju...
nebuvau ir nesiruosiu