Įkraunama...
Įkraunama...

Ar esat buvusi neištikima?

nuo pat santikiu pradzios nebuvau nei karto neistikima ,bet vis dazniau i galva lenda pagundos tik nemanau kad rysciausi tam is tikruju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(skraiste @ 2013 09 09, 12:27)
nuo pat santikiu pradzios nebuvau nei karto neistikima ,bet vis dazniau i galva lenda pagundos tik nemanau kad rysciausi tam is tikruju blush2.gif

vadinasi, viskas tik laiko klausimas blush2.gif
Atsakyti
Nebuvau ir nebūsiu schmoll.gif Nebent per vidutinio amžiaus krizę biggrin.gif
Atsakyti
Visada buvau ištikima, ir žadu būti, mano moralė man neleistų eiti į kairę, man tai nepriimtinas reikalas.
Atsakyti
QUOTE(Mąstytoja @ 2013 12 11, 16:27)
Visada buvau ištikima, ir žadu būti, mano moralė man neleistų eiti į kairę, man tai nepriimtinas reikalas.

Visiškai pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Niekada nebuvau smile.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif ypac minyse niekada nebuvau. mintyse nera istikimas ne vienas zmogus. ir tas, kuris teigia priesingai - meluuuuuoja....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 15 gruodžio 2013 - 13:32
Bent fiziskai visada buvau istikima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2013 12 15, 12:31)
drinks_cheers.gif  ypac minyse niekada nebuvau. mintyse nera istikimas ne vienas zmogus. ir tas, kuris teigia priesingai - meluuuuuoja....

Kas tai yra neistikimybe mintyse? Gal galima placiau?
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2013 12 15, 13:31)
drinks_cheers.gif  ypac minyse niekada nebuvau. mintyse nera istikimas ne vienas zmogus. ir tas, kuris teigia priesingai - meluuuuuoja....

kad jusu pirmas sakinys priestarauja antram g.gif
Atsakyti
Neištikimi tik nelaimingi žmonės. Aš laiminga. Kam būti neištikimu? Tai ir reikia tada eiti pas geresnį, jei tokį randi tongue.gif Laiko bendri turtai, vaikai ir kiti vargai? Vadinasi žiopli esate, nemokate rinktis, kol laikas biggrin.gif
Atsakyti
kai tik yra galimybe..
Atsakyti