Buvau. Savo buvusiam vyrui. Bet nesigailėjau , nesigraužiau. Priežasčių buvo keletas: jis mane visad k vadindavo ( nors apie kitą nepagalvodavau, tad pagalvojau,kad veltui nevadintų taip, reik ir užsipelnyt tokį vardą), dingdavo paromis ( rasdavau po viso to jo tel sms iš kitų moterų) ir manęs ,kaip moters visiškai nepatenkindavo. O kai sužinojau jo nuotykius, jau ir pati prie jo nesiartindavau. Tada atsirado kitas. Po viso to ir skyrybos.
Kažkada buvau neištikima savo draugui su savo buvusiu vyru. Nesigailiu, nėra dėl ko.
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 06 12, 16:59)
Anksčiau taip irgi galvojau, bet vėliau per gyvenimą sužinojau įvairių įdomių situacijų. Tarkime viena žmona visą laiką žinojo, kad vyras pastoviai neištikimas, nepaisant to, ji visą laiką mylėjo ir dabar myli, kai tas net nebegali eiti pas kitas, nes invalidu patapo. Tiesiog ji žinojo, kad jis p..lus, kad padidintas poreikis ir jam nieko nereikia iš tų kitų moterų, tik to galo. Bet kas liečia kažkokius jausmus, prisirišimą, bendrą stogą, turtą, vaikus ir t.t., jam pastoviai reikalinga buvo ta žmona. Kitoms jis vaikų nedarė, turtų neužrašinėjo, nebent šiek tiek padėdavo, bet daugiau ne realiais pinigais, o tik pažintimis suveikiant ką nors pigiau ar pan. Ir ta žmona to vyro nepaliko net kai jis tapo invalidu. Ir nėra ji durnelė. Tiesiog suprato, kad viena pati neaptarnauja patino instinktų. Sugebėjo iškėlusi galvą vaikščioti po miestą, net užeiti kažko pas vyro meilužes ir jas panervuoti, kad joms rankos ar kojos drebėtų. Tarkime, jei jos pardavėjos parduotuvėje ar pan. Bet galbūt ji savyje ir labai pergyveno, gal meldėsi, gal ką, nes štai nutiko taip, kad jis dabar tik jai, kad ir kaip benorėtų kitų. Tiesiog fiziškai nelabai gali, o jei tas galas ir veikia, tai niekam nebereikia turtus praradusio senio, kuris dar ir ne iki galo veiksnus. Bet žmona jo nepaliko.
Štai kam kartais reikia žmonų ir niekas nesiskiria, jei tik ta kita pusė kenčia.
Štai kam kartais reikia žmonų ir niekas nesiskiria, jei tik ta kita pusė kenčia.
Geras! Užsijuokiau! Nuostabi moteris, laisva nuo bet kokio aukos sindromo. Reiks įsidėmėti...vietoj to, jog imti psichuoti geriau pasijusti padėties šeimininke ir priversti konkurentes drebėti... O ką.. jis mylėjo JĄ.. o kitas tik tratino...iš esmės tai viešpatie.. koks skirtumas kur ir į ką jis trinasi ir susiveikia sau orgazmą?...plius dar nemokamai... šaunuolis vyras! Vis ne iš šeimos o į šeimą
Buvau is tu, kurios y krutine muses, kad niekada ir net nebandyciau Neseniai darbe pamaciau viena vyra - trenke su zaibu per galva Rankos dreba, gerkle dziusta, zandai rausta, kaip mokinukei Ir net nezinau, nei kodel, nei uz ka, nes MB myliu, viskas santykiuose gerai. Taip sukom ratus aplink viens kita kelias dienas, gerai, kad nebuvo galimybiu pasikalbet ar praleist laiko kartu daugiau, nes nezinau, kaip viskas butu pasisuke Jis jau isvaziavo, nebematau, o sirdis trankos kaip paselus vien prisiminus jo zvilgsny Dabar tikrai nebesakysiu niekada, nors ir nieko neyvyko, nes viskas atsisuko pries mane pacia
QUOTE(Ponas_didelis @ 2012 12 28, 00:39)
Sveikos, įdomu sužinoti, kiek čia esančiu moterųyra nusukusių į kairę Kai kurias temas paskaičius, atrodo, jog ištikimybė išvis nebeegzistuoja, o jei ir egzistuoja, tai itin retais atvejais...
Gaila nemoku arba negaliu pridėti apklausos
Gaila nemoku arba negaliu pridėti apklausos
Moterys, nu ne erotomanes, retai buna neistikimos pirmos, bet jei seimos nera... Dar dabar daznai pasitaiko kai seima gyvena kelis ar daugiau metu atskirai, bet irgi, argi tai seima.
buvau. ar gailiuosi? nelabai. tai buvo spyris i sikna. pazistu save - kai meile iseina - tada i dusia isileidziu ir naujus jausmus. jei myliu, neistikima nebunu. be to ir suaugau. kol jauna buvau - vejas lakste galvoj, dabar net isejus jausmams, jei liko pagarba, busiu garbinga.
QUOTE(nice1 @ 2013 08 27, 13:52)
buvau. ar gailiuosi? nelabai. tai buvo spyris i sikna. pazistu save - kai meile iseina - tada i dusia isileidziu ir naujus jausmus. jei myliu, neistikima nebunu. be to ir suaugau. kol jauna buvau - vejas lakste galvoj, dabar net isejus jausmams, jei liko pagarba, busiu garbinga.
graziai paraset...
O as buvau istikima Aisku, pagundu pasitaiko, esu sutikusi pora labai zavingu vyru, kuriem tiesiog negali likti abejinga, tikru flirto meistru Tokiose situacijose norom nenorom kazkaip atsakai flirtu. Bet pries zengdama toliau ir leisdama pletotis artimesniems santykiams as visada save sustabdau, padarau mintyse akistata ir paklausiu: "Jeigu dabar uzmegzciau romaneli pasonej ir tai isaisketu, ar tai butu verta mano esamu santykiu su mylimu zmogum?" Kai taip padedu ant svarstykliu, viskas tampa labai aisku ir nebekyla problemu dedant taska ant tu pagundu is sono.