QUOTE(Ajste @ 2013 06 12, 17:16)
Išimčių visame kame yra
Bet visgi yra skirtumas, kai kitai pusei tai priimtina, kai viskas apart lovos reikalų tenkina ir pan. Viena komentatorė rašė, kad iš vyro niekada nieko gero negavo, todėl ir buvo neištikima. Kad kartais žmonės nenusipelno pagarbos, ištikimybės ir t.t., žmogiškai suprasti galima. Bet man apgaudinėjimas yra ir savęs žeminimas, kaip sakiau - išsiskyrei ir daryk ką tik nori, nor kasdien su kitu ar su 5 iškart, kaip norisi
O beje, Jūsų paminėtoj situacijoj tai matyt moteriškė irgi ne angelas, kam tas meilužes nervinti iki rankų drebėjimo? Čia būdas išlietį pagiežą, kad vyrui vienos neužtenka?
Man tai atrodo žema ir šlykštu. Ir galiausiai, kad pasirūpintu kas ištikus nelaimei, reikia būti žmogišku, o ne laikyti žmoną visiems gyvenimo atvejams elgiantis su ja kaip su skuduru. Čia kaip ir vaikus kiti gimdo kelis ne iš noro ar meilės, o kad būtų kas senatvėj prižiūrės
Yra juk dar ir turtai, vaikai ir t.t. Gal ir moterys pačios apsileidžia, subobėja kaip sakoma. Esu ne kartą girdėjusi tokių dalykų, kad myli tą vestą moterį, bet jau kaip kokią savo motiną labiau, o ne partnerę, todėl partnerės lovai jau pasiieško kitos. Bet vėlgi, nėra tokie buki tie vyrai (nes jie taip dažniau visgi daro), nes tos sekso partnerės irgi turi savo pričiūdus, savo praeitis, gal vaikus, kuriuos reiktų žiūrėti apsigyvenus kartu, pametus savuosius.
Be to dažnai būna ir nesuprantamų priežasčių. Galbūt kai kurie iš viso nemąsto ir patys nežino ko jie nori ir kam jie apskritai gyvena. Būna tokių diedų, kurie neina į kairę, bet vistiek visą gyvenimą nepatenkinti savo moterimis. Net prie kitų žmonių jas menkina ir t.t. Taip pat menkina ir kitus žmones, net vadinamus draugus.
Žodžiu, noriu pasakyti, kad žmonės labai skirtingi ir tikrai mums, jei esame kitokie, nesuprasti tų priežasčių. Galbūt viduje jie patys supranta kokie jie nevykėliai ir kad jokia moteris jiems nebus geresnė, kibs prie visų
tai bile su jais nesiskiria ir jiems gerai.
Toje situacijoje, tai ji nenervino, scenų nekėlė, ji gal net ne visas tiksliai ir žinojo, tiesiog kai miestas nedidelis, tai sutapdavo taip, kad užeidavo. Meilužės žinojo, kad čia ta žmona ir pačios bijojo
Jinai jį myli, gal akla meilė ar kaip
Nes tikrai ji galėtų šiandieninėje situacijoje palikti jį, dar pati iš jo prisiteisti už viską, bet ji to nedaro. Tai jai pirmiausia jo reikia. Yra liudininkų, kurie pasakojo, kad ji labai gražiai jį į keliones išleisdavo ir pan. Visaip ten su dievu linkėdavo ir pan. Tokia motiniška žmona
Bet tai matote kaip jis išlošė visgi. Būtų palikęs tokią žmoną, vistiek būtų kita viena moterimi greičiausiai neapsiribojęs, turėjęs kelias ir dabar padvėstų vienas. O turi dabar palaikymą, žmoną, kuri nepabėga net po to, kai jie prarado turtus.
Papildyta:
QUOTE(jbs @ 2013 06 12, 18:54)
Man nereikia nei dievo, nei kunigo, nei bažnyčios. Tai yra įsipareigojimas vienam prieš kitą. Tas farsas vadinamas įsipareigojimu su visom iš to išplaukiančiom pasekmėm. O sugyventinis man yra niekas. Šiandien su viena pagyveno, ryt - su kita
Ypač dabar, kai susirinkti daiktus ir trenkti durimis nieko nebereiškia. Ir nieko! Jokių pasekmių! Tai ko vertas įsipareigojimas "būti ištikimam"? Ir jei net 20 metų kartu pragyventa, gali ramiai išmesti ištikimą sugyventinę į gatvę
Niekam nieko neskolingas! Nesvarbu, kad gal tą butą suremontavo už jos pinigus, nesvarbu, kad gal ji nupirko baldus. Na, šiaip aš vertinu viską daug pragmatiškiau: Tu man - aš Tau. Tu man garantijas, kad po 20 metų neliksiu plika basa, aš Tau - ištikimybę. Tai yra realūs įsipareigojimai, o ne pasvaigimai apie "amžiną meilę".
Aha, bet pamąstykim iš kitos pusės. Pareigojasi būna prieš 200 žmonių, prieš 5 kunigus, vienas prieš kitą, prisigimdo 5 vaikus ir... niekas vistiek nesutrukdo................... išsiskirti
Aišku, jei vyras (nes visgi labiau priimta pirštis vyrui) niekada per kelis metus nešnekėjo apie vestuves, bendrą ateitį, viską visuomet dalino ir atskaičiavo tik pusiau (apie pinigus aš), tai tada aišku, kad jis galimai nepatikimas, bet jei žmonės viską kartu planuoja, viską dalinasi kartu, bendrai, pažįsta gimines vieni kitų, turi bendrų augintinių ar pan., tai yra lygiai tas pats, kas su tuo štampu. O jei tu nepasitiki tuo žmogumi iki tol, kol nėra štampo, tai kaip gali su juo daryti štampą?
O bėgti ir štampuotis po pusmečio kartu, tai yra blogis ir nesąmonė. Vat tada tai tikrai daug šansų, kad nepakankamai vienas kitą pažinojo ir t.t.