Įkraunama...
Įkraunama...

Ar esat buvusi neištikima?

As tai i pagrindini temos klausima galiu atsakyti visiskai atvirai - niekada ne mintis tokia nekilo. Esam labai laimingi kartu.
Atsakyti
Man irgi tokiu minciu nekyla su dabartiniu vyru. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Aylin @ 2013 05 24, 15:33)
Man irgi tokiu minciu nekyla su dabartiniu vyru. wub.gif

o su buvusiu? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(mldk @ 2013 05 24, 17:23)
o su buvusiu? wink.gif

o su buvusiu buvau neistikima... bet jis 100% del to yra kaltas.
As nekersija uz kazkokia neistikimybe, as tiesiog negaudavau is jo nieko gero gyvenime doh.gif
Atsakyti
Su dabartiniu nebuvau ax.gif nors pati iš jo patyriau labai skaudžią psichologinę neištikimybę sad.gif Bet viska išsisprendė ir pilnai juo pasitikiu.
Atsakyti
QUOTE(Aylin @ 2013 05 24, 23:10)
o su buvusiu buvau neistikima... bet jis 100% del to yra kaltas.
As nekersija uz kazkokia neistikimybe, as tiesiog negaudavau is jo nieko gero gyvenime doh.gif

vat butent kaip negauni is vyro nieko tai kas belieka, ir ieskai kitur paguodos silumos grazaus zodzio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(geguzes11 @ 2013 06 03, 20:01)
vat butent kaip negauni is vyro nieko tai kas belieka, ir ieskai kitur paguodos silumos grazaus zodzio smile.gif

thumbup.gif
Taiksliai pasakyta.
Cia taip sakant kaip sauksi, taip atsilieps
Moteris (tradiciskai neskaitant isimciu) labai jausminga, atsidavusi, linkusi aukotis, bet tik tol kol ja vertina.
Kai iskaudina- visko gali laukti.
Gali kaip lavina uzgriuti. (cia bent as)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daluzenik: 07 birželio 2013 - 11:33
QUOTE(daluzenik @ 2013 06 07, 12:33)
thumbup.gif
Taiksliai pasakyta.
Cia taip sakant kaip sauksi, taip atsilieps
Moteris (tradiciskai neskaitant isimciu) labai jausminga, atsidavusi, linkusi aukotis, bet tik tol kol ja vertina.
Kai iskaudina- visko gali laukti.
Gali kaip lavina uzgriuti. (cia bent as)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Pritariu, o atsakant i temos klausima- nesu ir nezadu tokia buti smile.gif smile.gif
Atsakyti
Laikiniems sugyventiniams, tipo padraugavimams visokiems, tai net nežinau, ar tai galima vadinti neištikimybe. nes sugyventinių aš apskritai nevertinu kaip rimtų santykių. O sutuoktiniui aš visada buvau ištikima. Absoliučiai.
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2013 06 12, 11:51)
Laikiniems sugyventiniams, tipo padraugavimams visokiems, tai net nežinau,  ar tai galima vadinti neištikimybe. nes sugyventinių aš apskritai nevertinu kaip rimtų santykių. O sutuoktiniui aš visada buvau ištikima. Absoliučiai.

O ką duoda ištikimybei tas visas farsas, vadinamas vestuvėmis? Prieš ką ten prisiekiama? Dievą? Kunigą? Tėvus savo, draugus? O kas tą Dievą matė? Parodykit man tą smile.gif O neužtenka sugyventiniams vienas kitam pasižadėti, kad jie nori būti kartu ir bus ištikimi? biggrin.gif
Atsakyti
Rimtuose santykiuose - ne, o jaunystėje, kai būdavo visokių pasitampymų yra buvę keli kavalieriai vienu metu blush2.gif

O dėl to, kai vyras (ar žmona) kažko nesuteikia ir dėl to "einama į kairę", tai man nesuprantamas vienas dalykas - kam su tokiu žmogum gyventi? Išsiskyrei ir daryk ką nori, kam apgaudinėti kitą žmogų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2013 06 12, 11:51)
Laikiniems sugyventiniams, tipo padraugavimams visokiems, tai net nežinau,  ar tai galima vadinti neištikimybe. nes sugyventinių aš apskritai nevertinu kaip rimtų santykių. O sutuoktiniui aš visada buvau ištikima. Absoliučiai.

Eesu istikima sugyventiniui daugiau kaip 15 metu blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(geguzes11 @ 2013 06 03, 20:01)

Na ir ka tai keica? Meiluziaujant situacija seimoje gi nekinta, vyras ir toliau abejingas. Kam tada taip save kankinti ir gyventi su tokiu "negeru" vyru?
Atsakyti