Įkraunama...
Įkraunama...

Ar esat buvusi neištikima?

QUOTE(FokerWolf @ 2013 05 15, 10:08)
biggrin.gif turiu ir nemažai. (gal net per daug) ir daug su jais užsiimu. Tik tai nepadeda. biggrin.gif O ir kitų rūpesčių turiu daug - nėra mano gyvenimas rožėm klotas. Tiesiog seksas man patinka, padeda atsipalaiduot. O kai daug apie seksą galvoji - tai ir prisigalvoji daug biggrin.gif

Dometis politika, socialinemis problemomis, globalizacija, psichologija, groziniasi rastais, istorija...nuobodulio kaip nebuta
Belieka palinketi sekmes "aveliu gaudyme"ir esmes jose suradimo biggrin.gif

Papildyta:
Dar labiau dziaugiusoi, kad turiu paprasta vyra salia, kuris vaziuodamas dviraciu nedejuoja, kad ne su ferrariu. biggrin.gif

ISpindejimams laiko nera, diena turi tik 12 valandu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(alisia31 @ 2013 05 15, 10:27)
Dometis politika, socialinemis problemomis, globalizacija, psichologija, groziniasi rastais, istorija...nuobodulio kaip nebuta
Belieka palinketi sekmes "aveliu gaudyme"ir esmes jose suradimo biggrin.gif

Papildyta:
Dar labiau dziaugiusoi, kad turiu paprasta vyra salia, kuris vaziuodamas dviraciu nedejuoja, kad ne su ferrariu. biggrin.gif

ISpindejimams laiko nera, diena turi tik 12 valandu. biggrin.gif

Politika, globalizacija soc problemos - čia darbo reikalai. Ten ir domiuosi, nesinori namo darbo nešti. biggrin.gif Grožinė literatūra, istorija - domiuosi, bet saikingai.
ir taip tu teisi - aš iš tų kurie labiau nori važiuot Ferrariu nei dviračiu. sad.gif baisu kaip mane gyvenimas sugadino.
Atsakyti
QUOTE(FokerWolf @ 2013 05 15, 11:18)
Politika, globalizacija soc problemos - čia darbo reikalai. Ten ir domiuosi, nesinori namo darbo nešti. biggrin.gif Grožinė literatūra, istorija - domiuosi, bet saikingai.
ir taip tu teisi - aš iš tų kurie labiau nori važiuot Ferrariu nei dviračiu. sad.gif baisu kaip mane gyvenimas sugadino.

Arba tu nugali egoizma arba tave nugali... smile.gif

Gyvenimas mazytis, nera ko varzytis, belieka tik laizytis, laizytis ir laizytis. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alisia31: 15 gegužės 2013 - 11:30
QUOTE(alisia31 @ 2013 05 15, 11:21)
Arba tu nugali egoizma arba tave nugali... smile.gif

Gyvenimas mazytis, nera ko varzytis, belika tik laizytis, laizytis ir laizytis.  lotuliukas.gif

Kokį egoizmą. Aš sau nenoriu daugiau nei linkiu kitiems. Aš tik norių įdomiau.

Tai laižausi laižausi biggrin.gif:D
Atsakyti
QUOTE(FokerWolf @ 2013 05 15, 11:24)
Kokį egoizmą. sau nenoriu daugiau nei linkiu kitiems. tik norių įdomiau.

Tai laižausi laižausi(as) biggrin.gif:D

Va sita va biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(alisia31 @ 2013 05 15, 11:33)
Va sita va biggrin.gif

Tik nepradėk. smile.gif Čia tiesiog sakinio sudedamoji dalis. O be to tam tikras egoizmas būtinas kiekvienam. Visgi kiekvienas gyvenam savo gyvenimą ir norim būt laimingi. Nemanau kad normalu jei žmogus gyvens kad kitiem būtų geriau o jam nieko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(FokerWolf @ 2013 05 15, 11:45)
Tik nepradėk. smile.gif Čia tiesiog sakinio sudedamoji dalis. O be to tam tikras egoizmas būtinas kiekvienam. Visgi kiekvienas gyvenam savo gyvenimą ir norim būt laimingi. Nemanau kad normalu jei žmogus gyvens kad kitiem būtų geriau o jam nieko smile.gif

As jau palinkejau tau sekmes -laimes su "avele". 4u.gif

Ne kiekvienas isdrista pripazinti, kad pats iesko subineje slieku.( nu saunu ) Dazniausiai zmones iesko problemu kitame, savu nemato. Jei jau matai, kad kazkas ne taip, visada galima pataisyti. Blogiau, kai nematai, taip ir nugyveni aklas, saves nematydamas, ieskodamas kaltes kitur ir kitame. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(FokerWolf @ 2013 05 15, 10:59)
Nu rimtai biggrin.gif žinai kaip sakoma - tik per mano lavoną.

Žinau, tik nemanau, kad tai tamstos atveju galėtų būti taikoma. g.gif
Atsakyti
paslaptis wink.gif
Atsakyti
Bet kokios bailes visos biggrin.gif ,nei viena nenori prisipazinti biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(*Change* @ 2013 05 16, 20:37)
Bet kokios bailes visos biggrin.gif ,nei viena nenori prisipazinti biggrin.gif .

o jei vyras netycia perskaitys prisipazinima?
Atsakyti
o maniskis lietuviskai nesupranta biggrin.gif
Nors yra google traslate biggrin.gif
Atsakyti