Įkraunama...
Įkraunama...

Ar esat buvusi neištikima?

biggrin.gif biggrin.gif Grįžkim į pradinį tašką.
Va buvo problema:
QUOTE(nkpupa @ 2013 05 14, 21:23)

Bandžiau, nepasisekė. Negaliu sakyti, kad yra labai blogai, bet kai galų gale pamačiau, kad aš jo nepakeisiu, nusprendžiau pasikeisti pati.

Va buvo pasiūlymas, kaip spręsti problemą
QUOTE(alisia31 @ 2013 05 14, 21:45)
dar karta bandykit. Nuoga bandykit, jei kitaip jis nemato.

Ir šitam aš oponuoju. tongue.gif Kai santykiuose tokia problema, tai VIEN NUOGU KŪNU, jos "neužkimši", pati problematikos "skylė" yra didesnė ir TIK nuogas kūnas nepajėgs "padengti" visos skylės. tongue.gif Nuogas kūnas ne panacėja tokioms problemoms. Ar jūs manote, kad į kaires ir į dešines bėgama TIK NUOGO KŪNO ieškojimo pagrindais?? Juk yra tas nuogas kūnas, o va problema niekur nedingo.

QUOTE(alisia31 @ 2013 05 15, 09:22)
*Lyg moterys kadiena nuogumu svaistytusi...uch krutis ten, krutis sen...Gaudyk, vyreli!

**Isivaizduok, reikia!Liniju, lankstumo, stangrumo. Moterys taip pat vertina stangria krutine, placius pecius ir kieta uzpakaliuka  tongue.gif (savo vyro)

* Kad ir ne kasdien, bet paslapties vien tik kūne jau mažai. Paslaptis ne kūne turi būti, o esybėje. biggrin.gif

** Aš neginčiju juk kad nereikia šito, bet aš klausiu ar reikia TIK šito?? biggrin.gif Juk vien tik kūnas, atsibos, norisi kažko ir tame kūne.

O reziume toks: tiek moterims neužtenka tik kūno, tiek ir vyrams. tongue.gif Nereikia apsigauti ir manyti, kad vyrai tiek neevoliucionavę, kad pavizginus nuogu pasturgaliu ims seilė tekėti. biggrin.gif Pradiniame santykių etape, taip, šio triuko gal ir užteks, o paskui ir kyla dilemos, kodėl tie vyrai kažko nenori, o dar ir dairosi to už santykių ribų. Gal todėl, kad užsiciklinama tik ant to kūno "triuko". g.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Publicum47: 15 gegužės 2013 - 09:44
QUOTE(Minthe @ 2013 05 15, 09:33)
Nuogumas gali būti subtilus, tik reikia mokėti tinkamai pateikti. Jei tavo moteris to nemoka daryti, tai nereikia visų moterų kaltint. Menas tai, menas  biggrin.gif

Ir kalba čia tikrai neina apie kasdienį nuogo kūno demonstravimą, nereikia taip pažodžiui priimti.

Butent!

Atsakyti
QUOTE(alisia31 @ 2013 05 15, 09:33)
As viska suprantu, geriau nei tu... biggrin.gif  Is pirmo karto retai kas pavyksta tobulai, (pirmas blynas dazniausiai prisviles, kuo dazniau kepi, tuo puresni ir skanesni gaunasi). Bandyk dar ir dar karta, abu bandykit. Nors jei jau zmona ant blakstienu pastatei,tave isgelbetu tik kito vyro isikisimas cool.gif . Zmonos kaip ant sparnu skraidymas, zibancios akys, itemptas kunas.Tik, deja...nebe del taves. Tuoj suzinotum ko nori!!!!!Ispindejimu as tai vadinu, islepino tave, vajeeeeeee

Va ir nesupratai biggrin.gif Ne ji iniciatore dažniausiai būna ir blynai oi neprisvilę. Seksas pas mus geras. Ir tikrai žmona ne ant blakstienų tikrai. O dėl kito vyro tai net nežinau. Jei tik dėl sekso tai matyt atlesčiau. O jei susirastų ilgalaikę simpatiją - matyt skirčiaus.

QUOTE(Minthe @ 2013 05 15, 09:38)
Duok žmonai paskaityt savo postą, kad ji tau pabodus  lotuliukas.gif

Tuoj duosiu biggrin.gif tik prieš tai numirt reiktų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(FokerWolf @ 2013 05 15, 09:45)
Va ir nesupratai biggrin.gif Ne ji iniciatore dažniausiai būna ir blynai oi neprisvilę. Seksas pas mus geras. Ir tikrai žmona ne ant blakstienų tikrai. O dėl kito vyro tai net nežinau. Jei tik dėl sekso tai matyt atlesčiau. O jei susirastų ilgalaikę simpatiją - matyt skirčiaus.

Patarimas zmonai-nebesistengti, islepintas iki kaulu smegenu(kazkurioje temoje rasiau, kad negalima vyru lepinti), tai ir vadinu "pastatyma ant blakstienu".
Patarimas zmonai-jokio sexo su savu. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(FokerWolf @ 2013 05 15, 10:45)

Aik tik biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(alisia31 @ 2013 05 15, 09:50)
Patarimas zmonai-nebesistengti, islepintas iki kaulu smegenu(kazkurioje temoje rasiau, kad negalima vyru lepinti), tai ir vadinu "pastatyma ant blakstienu".
Patarimas zmonai-jokio sexo su savu. lotuliukas.gif

Niekam tikęs patarimas biggrin.gif Kaip sakiau iniciatorius dažniausiai aš - tai galėtum pasiūlyt nebent nesileist biggrin.gif. Tik nemanau kad ji tai sugebėtų, nes seksas jai patinka biggrin.gif ir kuo dažnesnis tuo geriau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Publicum47 @ 2013 05 15, 09:42)
biggrin.gif  biggrin.gif  Grįžkim į pradinį tašką. 
Va buvo problema:
Va buvo pasiūlymas, kaip spręsti problemą
Ir šitam aš oponuoju.  tongue.gif  Kai santykiuose tokia problema, tai VIEN NUOGU KŪNU, jos "neužkimši", pati problematikos "skylė" yra didesnė ir TIK nuogas kūnas nepajėgs "padengti" visos skylės.  tongue.gif  Nuogas kūnas ne panacėja tokioms problemoms. Ar jūs manote, kad į kaires ir į dešines bėgama TIK NUOGO KŪNO ieškojimo pagrindais?? Juk yra tas nuogas kūnas, o va problema niekur nedingo.
* Kad ir ne kasdien, bet paslapties vien tik kūne jau mažai. Paslaptis ne kūne turi būti, o esybėje.  biggrin.gif

** Aš neginčiju juk kad nereikia šito, bet aš klausiu ar reikia TIK šito??  biggrin.gif  Juk vien tik kūnas, atsibos, norisi kažko ir tame kūne.

O reziume toks: tiek moterims neužtenka tik kūno, tiek ir vyrams.  tongue.gif  Nereikia apsigauti ir manyti, kad vyrai tiek neevoliucionavę, kad pavizginus nuogu pasturgaliu ims seilė tekėti.  biggrin.gif  Pradiniame santykių etape, taip, šio triuko gal ir užteks, o paskui ir kyla dilemos, kodėl tie vyrai kažko nenori, o dar ir dairosi to už santykių ribų. Gal todėl, kad užsiciklinama tik ant to kūno "triuko".  g.gif  g.gif

Jeigu jusu sirdyje nera tyros meiles, as jos neipusiu. Jusu niekas nemoke "myleti". To neimanoma ismokti, ta reikia JAUSTI.Buti dekingu, kad aplamai turi salia zmogu...kiti ir to neturi. Tai yra smulkmenos, is kuriu susideda gyvenimas.

Savo postais as rasiau toms, kurios myli ir nori issaugoti santykius, kurioms su savias vyrais nebesinori myletis, nieko nebesinori, kai iseitis atrodo-trecias asmuo.
Kai vyrai akli ir savojoje nieko nebemato....
Tobulti tiek gyvenime, tiek santykiuose privalo kiekvienas Jei zmona /vyras niekuo nesidomi...Aplamai tokie zmones ne tik santykiuose, bet ir visuomeneje nemylimi.

Moterisku subtilybiu ismokti sunku, greiciausiai tai yra igimta, bet imanoma, svarbiausia ISGIRSTI ka tau sako.Nes daug postu, daug kalbu yra tik bla bla bla, sunku atsirinkti is to viso meslo kruvos... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Minthe @ 2013 05 15, 09:50)

Nu rimtai biggrin.gif žinai kaip sakoma - tik per mano lavoną.
Atsakyti
QUOTE(FokerWolf @ 2013 05 15, 09:58)
Niekam tikęs patarimas biggrin.gif Kaip sakiau iniciatorius dažniausiai aš - tai galėtum pasiūlyt nebent nesileist biggrin.gif. Tik nemanau kad ji tai sugebėtų, nes seksas jai patinka biggrin.gif ir kuo dažnesnis tuo geriau biggrin.gif

Tikrai! Ne taip perskaiciau, maniau iniciatore ji. biggrin.gif

Seksu uzkimsta galva buna tada, kai zmogus neturi kitu rupesciu. Vaiku turi?Padek jiems tobuleti... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(alisia31 @ 2013 05 15, 10:03)
Tikrai! Ne taip perskaiciau, maniau iniciatore ji.  biggrin.gif

Seksu uzkimsta galva buna tada, kai zmogus neturi kitu rupesciu. Vaiku turi?Padek jiems tobuleti... 4u.gif

biggrin.gif turiu ir nemažai. (gal net per daug) ir daug su jais užsiimu. Tik tai nepadeda. biggrin.gif O ir kitų rūpesčių turiu daug - nėra mano gyvenimas rožėm klotas. Tiesiog seksas man patinka, padeda atsipalaiduot. O kai daug apie seksą galvoji - tai ir prisigalvoji daug biggrin.gif
Atsakyti
Problema buvo cia:
Moteris rase, kad labai noretu svelnumo ir graziu akimirku su savo vyru.Paskui parase, kad pabande ir nepavyko, tai pasiulymas is mano puses buvo bandyti dar karta.
Vyrai, supuole, isverte pagal save, kad kepam blynus kasdiena, super skanus blynai ir .t.t. O viskas prasidejuo nuo nedarymo, nuo nekepimo, apie tai kalba ejo...
Atsakyti
QUOTE(alisia31 @ 2013 05 15, 09:59)
Jeigu jusu sirdyje nera tyros meiles, as jos neipusiu. Jusu niekas nemoke "myleti". To neimanoma ismokti, ta reikia JAUSTI.Buti dekingu, kad aplamai turi salia zmogu...kiti ir to neturi. Tai yra smulkmenos, is kuriu susideda gyvenimas.

Savo postais as rasiau toms, kurios myli ir nori issaugoti santykius, kurioms su savias vyrais nebesinori myletis, nieko nebesinori, kai iseitis atrodo-trecias asmuo.
Kai vyrai akli ir savojoje nieko nebemato....
Tobulti tiek gyvenime, tiek santykiuose privalo kiekvienas Jei zmona /vyras niekuo nesidomi...Aplamai tokie zmones ne tik santykiuose, bet ir visuomeneje nemylimi.

Moterisku subtilybiu ismokti sunku, greiciausiai tai yra igimta, bet imanoma, svarbiausia ISGIRSTI ka tau sako.Nes daug postu, daug kalbu yra tik bla bla bla, sunku atsirinkti is to viso meslo kruvos... unsure.gif

g.gif g.gif Kažką Jūs čia giliai "kaptelėjot". Aš taip giliai "nekapsčiau", tik oponuoju pasiūlytam variantui, kad forma gali kažką pakeisti. biggrin.gif Forma be turinio, negali, todėl ne formoje akcentas turi būti, o turinyje. Esant problemoms, ne forma jos sprendžiamos, o turiniu. biggrin.gif

Todėl ir sakau, kad problemų sprendimas nuogu kūnu yra lėkštas, jei problemos ne ten yra. O yra jos santykių turinyje, todėl ten sprendimų ir reikia ieškoti.
Atsakyti