Va buvo problema:
QUOTE(nkpupa @ 2013 05 14, 21:23)
Bandžiau, nepasisekė. Negaliu sakyti, kad yra labai blogai, bet kai galų gale pamačiau, kad aš jo nepakeisiu, nusprendžiau pasikeisti pati.
Va buvo pasiūlymas, kaip spręsti problemą
QUOTE(alisia31 @ 2013 05 14, 21:45)
dar karta bandykit. Nuoga bandykit, jei kitaip jis nemato.
Ir šitam aš oponuoju. Kai santykiuose tokia problema, tai VIEN NUOGU KŪNU, jos "neužkimši", pati problematikos "skylė" yra didesnė ir TIK nuogas kūnas nepajėgs "padengti" visos skylės. Nuogas kūnas ne panacėja tokioms problemoms. Ar jūs manote, kad į kaires ir į dešines bėgama TIK NUOGO KŪNO ieškojimo pagrindais?? Juk yra tas nuogas kūnas, o va problema niekur nedingo.
QUOTE(alisia31 @ 2013 05 15, 09:22)
*Lyg moterys kadiena nuogumu svaistytusi...uch krutis ten, krutis sen...Gaudyk, vyreli!
**Isivaizduok, reikia!Liniju, lankstumo, stangrumo. Moterys taip pat vertina stangria krutine, placius pecius ir kieta uzpakaliuka (savo vyro)
**Isivaizduok, reikia!Liniju, lankstumo, stangrumo. Moterys taip pat vertina stangria krutine, placius pecius ir kieta uzpakaliuka (savo vyro)
* Kad ir ne kasdien, bet paslapties vien tik kūne jau mažai. Paslaptis ne kūne turi būti, o esybėje.
** Aš neginčiju juk kad nereikia šito, bet aš klausiu ar reikia TIK šito?? Juk vien tik kūnas, atsibos, norisi kažko ir tame kūne.
O reziume toks: tiek moterims neužtenka tik kūno, tiek ir vyrams. Nereikia apsigauti ir manyti, kad vyrai tiek neevoliucionavę, kad pavizginus nuogu pasturgaliu ims seilė tekėti. Pradiniame santykių etape, taip, šio triuko gal ir užteks, o paskui ir kyla dilemos, kodėl tie vyrai kažko nenori, o dar ir dairosi to už santykių ribų. Gal todėl, kad užsiciklinama tik ant to kūno "triuko".