QUOTE(muminukas @ 2014 11 12, 04:10)
Ar žiūrėjot šeštadienį? Geras siurprizas per Eimio pasirodymą buvo
Rastokaitė išdažyta gryna Bunkė buvo, ty panaši į Vaikulę, bet ir mb atėjęs klausė, ar Vaikulę Zvonkė vaidina
Rastokaitė išdažyta gryna Bunkė buvo, ty panaši į Vaikulę, bet ir mb atėjęs klausė, ar Vaikulę Zvonkė vaidina
Žiūrėjom.
Bet pasimetė tas Eimis, net gaila jo patapo
Per Ištvano kartojimą aš jau indus ploviau ir taip nuošaly klausiausi, ko ne Eros? Nežinočiau, sakyčiau o Eros dainuoja.
Nesupratau tiek pagyrų Monikai Ji iš veido, šypsenos galėjo būti Britnių britnė, bet jau kaip man nepanaši buvo iš judesių ir tų savo kojų Juk ta britnė gyvsidarbinė, kojos pas ją kaip dirba, liemuo. Monikai pirmiausia reikėjo kedukus autis, nes jos kojos per ilgos pagal britni ir tada judesių neatkartoja. Žodžiu, man tai pravalas ta jos britnė, labai džiaugiuosi, kad galiausiai ne ji nugalėjo.
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2014 11 12, 11:59)
žiūrėjau Bet siurprizas tai man nei šioks, nei toks pasirodė. Arba reikėjo Eimutį įspėti, arba dainos pabaigoje 'originalą' išleisti. Dabar, mano nuomone, dalyviui tiesiog sugadino numerį.
Labai tikroviškai Miliauskaitė atrodė Tiesiog apsipažint galima Na, bent kol neuždainuoja.
Man ir vėl Ištvanas labai patiko. Jam labai tinka į egzotiškesnius atlikėjus įsikūnyt, ir visiškai nesiseka su lietuviškom dainom.
Ir Monika patiko.
Šiaip visi šauniai pasirodė. Kuo toliau, tuo geriau visiems sekasi.
Labai tikroviškai Miliauskaitė atrodė Tiesiog apsipažint galima Na, bent kol neuždainuoja.
Man ir vėl Ištvanas labai patiko. Jam labai tinka į egzotiškesnius atlikėjus įsikūnyt, ir visiškai nesiseka su lietuviškom dainom.
Ir Monika patiko.
Šiaip visi šauniai pasirodė. Kuo toliau, tuo geriau visiems sekasi.
Var dėl Miliauskaitės žiaurii gaila. Man taip panašu buvo Ir atidainavimas man super. Nesupratau iš tikro jo neįvertinimo. Galėjo imti senesnį įvaizdį, užsidėti didelį garbanotą peruką, apsimauti tas kantines kelnes ir būtų daug lengviau, dabar žmogus ir su kablais buvo, sijonu, o taip neįvertintas