Įkraunama...
Įkraunama...

Muzikinė kaukė, BTV

QUOTE(Drugeliai @ 2014 10 16, 20:15)
. Man dar ir Monika visai patiko. Tokie linksmi jos abu pasirodymai buvo biggrin.gif

man labai dviprasmiškai nuskambėjo komisijos komentaras, kad buvo taip blogai, kad net patikėjo, kad tai Irma hihihi.gif
Atsakyti
šiandien man Ištvanas labiausiai patiko smile.gif Super thumbup.gif
Rastokaitei tikras iššūkis buvo, bet man visgi šiandien nelabai.. bet Žvagulį bet kam būtų sunku įkūnyti.
Patiko Eimutis, žinoma. Ir Šabaniauskas labai neblogas buvo.
Bilevičiūtei toks dėkingas vaidmuo kliuvo, net keista, kad nelabai kas gavosi..
Ir M. Monro, ir Beyonce gražiai pasirodė. Tobulėja merginos smile.gif

Oho, tai bent personažų kitą savaitę sulauksim bigsmile.gif Bus daug gražių akimirkų. Labai lauksiu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 18 spalio 2014 - 19:59
Man sikart labiausiai patiko Juozuko Sabaniauskas. Na grimas tikrai visagalis. Dar labai patiko Eimucio Depesas balsas toks panasus buvo smile.gif Istvanas pasirode irgi gerai. Isvaizda kaip Demis Rusoss, bet balsas labiau primine Rikio Martino smile.gif Milita patiko siek tiek laisvumo pritruko, bet siaip matosi, kad labai stengesi mergina. Kagi lauksim kitos laidos.
Kas liecia komisija, negi nerado vertesnio komisijos nario nei Radzi? Jis man ten tikrai kaip ne savo vietoj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ner4Leo: 19 spalio 2014 - 14:16
Man monikos suvaidinta Irma aptiko, nes buvo lababi laisva ir atrodo tokia improvizuota. Nes man visur kur maciau monika norisi jos lasvumo, linksmumo.
O Militina nors "balse" man labai patiko, bet cia ji man atrodo lyg perjauna. Na kazkas, kazkoks dalykas yra kad nelabai traukia.
O Bileviciute... Ant visos lietuvos apsikvailins.
Atsakyti
Šįkart Monikos Monro buvo "pravalas", kitaip nepavadinsi. Visiškai nepavyko.
Bilevičiūtės Pugačiova irgi buvo itin nevykusi.
Atsakyti
ar matėt helovyninę laidą? man šiandien turbūt visi daugiau ar mažiau patiko smile.gif
Atsakyti
Ziurejau. tai labiausiai patiko Milita. Na labai pasistenge mergina ir ivaizdis ir atlikimas buvo super!!! smile.gif Turi balsa. smile.gif Antroj vietoj Rastokaite su PRODIGY " Firestater" Labai tiksliai atkartojo tuos trukciojimus smile.gif O sukuosena nereali biggrin.gif Juozukas irgi pasistenge ikunydamas Kernagi. Kiti daugmaz patiko. Net Daina buvo visai nieko, tik juokingai atrode su tuo tigro kailio rasto chalatu su petukais smile.gif
Atsakyti
Jau kaip juokiausi, kai vakar pasirodė Lina lotuliukas.gif Daina irgi juokingai atrodė biggrin.gif Grimeriai tikrai nepriekaištingai atlieka savo darbą.
Atsakyti
Vakar laida buvo superinė, visi patiko, puikiai pasirodė smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ar žiūrėjot šeštadienį? Geras siurprizas per Eimio pasirodymą buvo thumbup.gif
Rastokaitė išdažyta gryna Bunkė buvo, ty panaši į Vaikulę, bet ir mb atėjęs klausė, ar Vaikulę Zvonkė vaidina hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2014 11 12, 04:10)
Ar žiūrėjot šeštadienį? Geras siurprizas per Eimio pasirodymą buvo thumbup.gif
Rastokaitė išdažyta gryna Bunkė buvo, ty panaši į Vaikulę, bet ir mb atėjęs klausė, ar Vaikulę Zvonkė vaidina hihihi.gif

žiūrėjau smile.gif Bet siurprizas tai man nei šioks, nei toks pasirodė. Arba reikėjo Eimutį įspėti, arba dainos pabaigoje 'originalą' išleisti. Dabar, mano nuomone, dalyviui tiesiog sugadino numerį.
Labai tikroviškai Miliauskaitė atrodė biggrin.gif Tiesiog apsipažint galima biggrin.gif Na, bent kol neuždainuoja.
Man ir vėl Ištvanas labai patiko. Jam labai tinka į egzotiškesnius atlikėjus įsikūnyt, ir visiškai nesiseka su lietuviškom dainom.
Ir Monika patiko.
Šiaip visi šauniai pasirodė. Kuo toliau, tuo geriau visiems sekasi.
Atsakyti
Tikras siurprizas smile.gif dėl numerio sugadinimo dvejoju, labai jau nevykusi korta krito, nuo pradžių man šiaip sau buvo.
Miliauskaitė tikrai panaši išoriškai biggrin.gif
Atsakyti