As irgi ziuresiu. labai patiko sita laida. Kazkas naujo ir dar nenusibodusio nors jau ir trecias sezonas
Vakar labai patiko Eimutis Kvosciauskas. Jo Amy Winehouse buvo tiesiog super! Dar labai fainai Istvanas pasirode. Jau kaip nugrimavo, tai buvo sunku atpazint. Grazesni padare, nes jis tai siaip sau man toks. Balsas vietom tikria kaip Rikio Martino buvo. Dar patiko Rastokaites Edit Piaf irgi Isvaizda super ir tikrai turi gera balsa.
QUOTE(Ner4Leo @ 2014 10 12, 15:44)
Vakar labai patiko Eimutis Kvosciauskas. Jo Amy Winehouse buvo tiesiog super! Dar labai fainai Istvanas pasirode. Jau kaip nugrimavo, tai buvo sunku atpazint. Grazesni padare, nes jis tai siaip sau man toks. Balsas vietom tikria kaip Rikio Martino buvo. Dar patiko Rastokaites Edit Piaf irgi Isvaizda super ir tikrai turi gera balsa.
mes net su vyru susiginčijom - jis niekaip nenorėjo patikėti, kad ten Ištvanas buvo
O šiaip šie trys ir mano favoritai Rastokaitė labai patinka dar nuo to projekto, kur su E. Sipavičium dainavo Eimutis mano širdį užvaldęs Domino teatre. O Ištvanas šiaip labai charizmatiškas, mielai žiūriu, kai TV rodo
Rastokaitė, tai superinė aktorė Man ji visur gerai žiūrisi. Kaukėje irgi ne išimtis
kas ta Milita? net google nelabai padėjo... kažkokia dainininkė?
o dar anksčiau, 2011 metais, vaikų eurovizijos atrankoje Milita dalyvavo.
https://www.youtube....h?v=gAbVEIrViyM
Žmonės už ją nubalsavo, bet kažkodėl (nepamenu jau kaip ten buvo) kita dalyvė buvo išsiųsta atstovauti Lietuvą.
https://www.youtube....h?v=gAbVEIrViyM
Žmonės už ją nubalsavo, bet kažkodėl (nepamenu jau kaip ten buvo) kita dalyvė buvo išsiųsta atstovauti Lietuvą.
QUOTE(Feniksas45 @ 2014 10 14, 22:50)
anuomet laimėjo Bartas :mirksiukas. O šiaip Milita labai šauni jauna atlikėja. Gaila, kad ,,pražiūrėjau,, laidą, nes tikrai neblogas projektas, reiks pažiūrėt per video
Bartas 2010 laimėjo .
Bet taip, kiek sugebėjau per mobiliuką pagooglint ir 2010m Milita atrankoje irgi dalyvavo.
Bet kaip Milita dūsta dainuodama, tai baisu klausyt
Rastokaites pasirodymas - SUPER! labai pastiko. Man dar ir Monika visai patiko. Tokie linksmi jos abu pasirodymai buvo