Įkraunama...
Įkraunama...

Muzikinė kaukė, BTV

As irgi ziuresiu. labai patiko sita laida. Kazkas naujo ir dar nenusibodusio nors jau ir trecias sezonas smile.gif
Atsakyti
Vakar labai patiko Eimutis Kvosciauskas. Jo Amy Winehouse buvo tiesiog super! biggrin.gif Dar labai fainai Istvanas pasirode. Jau kaip nugrimavo, tai buvo sunku atpazint. Grazesni padare, nes jis tai siaip sau man toks. Balsas vietom tikria kaip Rikio Martino buvo. smile.gif Dar patiko Rastokaites Edit Piaf irgi Isvaizda super ir tikrai turi gera balsa. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ner4Leo @ 2014 10 12, 15:44)
Vakar labai patiko Eimutis Kvosciauskas. Jo Amy Winehouse buvo tiesiog super! biggrin.gif Dar labai fainai Istvanas pasirode. Jau kaip nugrimavo, tai buvo sunku atpazint. Grazesni padare, nes jis tai siaip sau man toks. Balsas vietom tikria kaip Rikio Martino buvo. smile.gif Dar patiko Rastokaites Edit Piaf irgi Isvaizda super ir tikrai turi gera balsa. smile.gif

mes net su vyru susiginčijom - jis niekaip nenorėjo patikėti, kad ten Ištvanas buvo biggrin.gif
O šiaip šie trys ir mano favoritai smile.gif Rastokaitė labai patinka dar nuo to projekto, kur su E. Sipavičium dainavo wub.gif Eimutis mano širdį užvaldęs Domino teatre. O Ištvanas šiaip labai charizmatiškas, mielai žiūriu, kai TV rodo smile.gif
Atsakyti
Rastokaitė, tai superinė aktorė wub.gif Man ji visur gerai žiūrisi. Kaukėje irgi ne išimtis smile.gif
Atsakyti
kas ta Milita? net google nelabai padėjo... kažkokia dainininkė?

Atsakyti
Ji "Lietuvos balse" praeitais metais dalyvavo.
Atsakyti
o dar anksčiau, 2011 metais, vaikų eurovizijos atrankoje Milita dalyvavo.
https://www.youtube....h?v=gAbVEIrViyM smile.gif
Žmonės už ją nubalsavo, bet kažkodėl (nepamenu jau kaip ten buvo) kita dalyvė buvo išsiųsta atstovauti Lietuvą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolleee: 14 spalio 2014 - 20:42
anuomet laimėjo Bartas :mirksiukas. O šiaip Milita labai šauni jauna atlikėja. Gaila, kad ,,pražiūrėjau,, laidą, nes tikrai neblogas projektas, reiks pažiūrėt per video ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Feniksas45: 14 spalio 2014 - 22:24
QUOTE(Feniksas45 @ 2014 10 14, 22:50)
anuomet laimėjo Bartas  :mirksiukas. O šiaip  Milita labai šauni jauna atlikėja. Gaila, kad ,,pražiūrėjau,, laidą, nes tikrai neblogas projektas, reiks pažiūrėt per video  ax.gif

Bartas 2010 laimėjo .
Bet taip, kiek sugebėjau per mobiliuką pagooglint ir 2010m Milita atrankoje irgi dalyvavo. smile.gif
Atsakyti
Bet kaip Milita dūsta dainuodama, tai baisu klausyt unsure.gif
Atsakyti
Rastokaitė thumbup.gif, o jaunimui dar yra kur tobulėti.
Atsakyti
Rastokaites pasirodymas - SUPER! labai pastiko. Man dar ir Monika visai patiko. Tokie linksmi jos abu pasirodymai buvo biggrin.gif
Atsakyti