Įkraunama...
Įkraunama...

Muzikinė kaukė, BTV

QUOTE(Alta @ 2013 02 08, 00:44)
Sveikos, muzikinės kaukės žiūrėtojos. Kaip patiko išrinktas ketvertukas? Man norėjosi, kad ten patektų Renata, o štai dėl Starošaitės visai nesidžiaugiu. Na taip, pasirodydavo gerai, bet labai lengvai ji "slydo", tarsi būtų numatyta kaip nugalėtoja.

Visiškai sutampa su mano nuomone. Renatai šįsyl labai nesėkmingas buvo mygtukas, o labiausiai patiko Ruslanas (galejau klausyti ir klausyti).
Atsakyti
Labai susnervino, kad paskutenej laidoj taip prastai Donalda ivertino. Jos suvaidinta Sher is isvaizdos tai gal is su trukumais, bet balsas tai kaip du vandens lasai buvo panasus. Starosaite tiesiog pritempe Valinskas i finala. Ruslanas super pasirode! smile.gif Dziaugiuosi, kad pateko ifinala. Malinauskas, na jis visai nieko, bet Renata matyti finale labiau noreciau. smile.gif
Atsakyti
As taip pat vietoj Irenos finale Renata norejau matyti.
Atsakyti
peržiūrėjau laidą, nusivyliau išrinktu ketvertu. Norėjau Renatos finale, kažkaip Irena šiame projekte nesužibo, kaip ir Malinauskas.

Donalda paskutinėse laidose man patikoo, tikrai pritariu, kad balsas buvo panašus į Šer.
Ruslanas patiko.
Atsakyti
o man Gabalis geriau uz Donalda Ser padare :-)
Atsakyti
QUOTE(Dereša @ 2013 02 08, 19:03)
nu tik malinausko ir truko  doh.gif

O man Malinauskas labiausiai patinka thumbup.gif Vietoj Ruslano galėjo būti Renata blush2.gif
Atsakyti
Kažkaip Starošaitė, mano manymu, nebuvo verta pakliūti į finalą. Ji kažkaip nelabai atsiskleidė, tokia susikausčius per kiekvieną pasirodymą, o va Renata SUPER. Tokia nuostabiai graži ir talentinga moteris... manau, vietoj Irenos turėjo būti Renata.
Atsakyti
QUOTE(jupiteris @ 2013 02 10, 15:14)
O man Malinauskas labiausiai patinka thumbup.gif 

idomu kuom? g.gif , visuose jo isikunijimuose stipriai jauciasi jo balso drebato biggrin.gif
Atsakyti
Štai ir baigėsi laida. Džiaugiuosi Ruslano pergale, nors, prisipažinsiu, 100- u procentų nebuvau tikra, kad laimės. Nežinau kaip atrodo jums, bet man Starošaitės pasirinktas Monro vaidmuo nei patiko, nei jai tiko. Ir Liepą labiau norėjosi pamatyti įkūnijant Loreen (kai ji atliko šios dainininkės dainą, net šiurpuliukai bėgiojo), nei Madoną.
Atsakyti
man finalas nelabai...gerai, kad bent nelaimėjo Starošaitė, jos MM nei į tvorą, nei į mietą schmoll.gif

o jau REnatos figūra kokia bigsmile.gif thumbup.gif reikia imtis priemonių, siekti idealo biggrin.gif
Papildyta:
man Liepa labiausiai kaip Aerosmitas patiko smile.gif
Atsakyti
Peržiūrėjau šiandien laidą, Ruslano pergale džiaugiuosi, patiko ir Liepa, Viktoras pateko į finalą tik dėl savo sceninės patirties:) Šiaip buvau už Renatąsmile.gif
Manau, rudenį bus 3 sezonas;)
Atsakyti
Laukiu šiandienos vakaro, prasideda 3 sezonas smile.gif
Atsakyti