Kas buvot filmavimuose, kas veda (juk nebe Algis, nes jis dabar LRT) ir kokia komisija šiemet?
oho, net du vieną pakeis
ar žinomi jau dalyviai?

ar žinomi jau dalyviai?
niu?
manau, kad visai stiprus sezonas bus, bet kaip trūksta Algučio ne tas žodis. Tie tokie protokoliškai teisingi ir tvarkingi, o Algutis buvo tiesiog bomba

manau, kad visai stiprus sezonas bus, bet kaip trūksta Algučio ne tas žodis. Tie tokie protokoliškai teisingi ir tvarkingi, o Algutis buvo tiesiog bomba

Kazkaip net nustebau pasigedus Algio Greitai kaip Muzikines kaukes vedejo. kitur jis man nelabai patiko. Bet nauji vedejai tokie tvarkingi pavyzdingi. Tikesiuosi kad ir jie paskaldys kokiu juokeliu. Pirma laida tikrai patiko. Jei taip ir toliau tai bus liuks sezonas.
Visi veidai zinomi isskyrus Toma sokeja. Naujas komisijos negirdetas nematytas, bet kaip supratau kazkoks youtuberis tai gal vetras demesio jei daug sekeju turi.

man tas naujas komisininkas patiko tuo, kad tiesiai šviesiai rėžia. Labai reikia ir tokių žmonių, nes jei visi kaip Livutė būtų (suktų viską į rožinius popieriukus), tai irgi būtų nuobodu
Augustė šį kartą nereali
per mažai įvertinta
Ir "Mažulis"

Ir "Mažulis"

"Mazulis" gerai pavare.
Auguste irgi maniau daugiau gaus. Dominykas Vertas laimeti buvo. Haroldo Williamsas toks pusetinas buvo, uztat Mr. Boombastic labai patiko.
Donatos Serdiuckos linksmas pasirodymas buvo.
Iglei tai pasiseke su Ariana nes jos isoriskai panasios. Kazkaip labai greit laida prabego, vos tik isijauciau , o sako jau paskutinis 10 dalyvis. Galvoju ka? jau visi. O buciau dar ziurejus ir ziurejus.

QUOTE(Ner4Leo @ 2019 11 10, 19:12)
"Mazulis" gerai pavare.
Auguste irgi maniau daugiau gaus. Dominykas Vertas laimeti buvo. Haroldo Williamsas toks pusetinas buvo, uztat Mr. Boombastic labai patiko.
Donatos Serdiuckos linksmas pasirodymas buvo.
Iglei tai pasiseke su Ariana nes jos isoriskai panasios. Kazkaip labai greit laida prabego, vos tik isijauciau , o sako jau paskutinis 10 dalyvis. Galvoju ka? jau visi. O buciau dar ziurejus ir ziurejus.

o man kaip tik Haroldas patiko, mano galva labai tikslu

jo, ir man labai greitai prabėgo, bet manau, kad čia geras ženklas, reiškias nenuobodu buvo