Ruslanas, nekazi koki vaidmeni gavo, tai nelabai kaip ir buvo pasireikst
Irena, man tai labai jautesi jos balsas
Renata, nieko blatno
Liepa -nemaciau
Ramūnas, super, super, super, zvengiau nebuvo galima pazint nei is isvaizdos, nei is judesiu, nei is balso
Donalda Meiželytė, nieko blatno
Viktoras -nemaciau
Soliaris, nelabai patiko, per daug stenges ir nelabai gavosi
ale, kad rudokui tik lietuviu daininkai iskrenta tai labai idomu
nu va lyderis paliko projektą http://www.15min.lt/...-ledo-39-301894
QUOTE(ylksis @ 2013 01 30, 13:50)
nu ir nereikia
iruna
Ruslanas-nemaiau
Irena-nemaciau
Renata, labai patiko buciau skyrus pirma vieta
Liepa - normaliai
Ramūnas-labai patiko , o iruna, tai labai jautesi jos balsas
Donalda-nelabai
Viktoras -vytauto ten buo tik sioks toks grimas ir pirmos vietos mano akimis tikrai nevertas
Soliaris-nemaciau
Irena-nemaciau
Renata, labai patiko buciau skyrus pirma vieta
Liepa - normaliai
Ramūnas-labai patiko , o iruna, tai labai jautesi jos balsas
Donalda-nelabai
Viktoras -vytauto ten buo tik sioks toks grimas ir pirmos vietos mano akimis tikrai nevertas
Soliaris-nemaciau
Man vakarykštė laida kažkodėl neitin patiko.
Geriausiai, mano nuomone, pasirodė Renata (na, ir sunki daina jai teko ).
Apie kitus:
Soliaris - visai neblogai, kažkodėl man atrodo, jog neretai jam balų pagaili, nors matos, kad žmogus daug pastangų įdeda
Ruslanas - pastebiu panašią tendenciją kaip ir Soliario atveju. Gan panašus buvo jis man į tą Kerbedį (tik plaukų reiktų daugiau netekt)
Irena - sunku ką ir pasakyt, neteko iki tol man Sofi Rotaru dainų klausyt
Donalda - niu nepatinka man jos "įsukūnijimai", pastoviai parodijas iš kitų žvaigždžių daro, ir, manyčiau, ne visada juokingas.
Viktoras - kad visas dainas išdainuos, net neabejojau. Bet ne visada jam tą "malinauskišką balsą" paslėpt sekas. Taip ir vakar - pritrūko jam kelių žingsnelių iki Juozapaičio
Liepa - iš išvaizdos - gryna Britney, 10 balų! O balsas tai ne visai britneyspeariškas buvo
Irūna - ech, vis dėlto trūks man Rudoko - nors kaip žmogus ir chuliganiško charakterio, bet talento tikrai netrūksta. Irūna, mano galva, jam tikrai neprilygsta. Na, bet pažiūrėsim, gal nustebins dar
Geriausiai, mano nuomone, pasirodė Renata (na, ir sunki daina jai teko ).
Apie kitus:
Soliaris - visai neblogai, kažkodėl man atrodo, jog neretai jam balų pagaili, nors matos, kad žmogus daug pastangų įdeda
Ruslanas - pastebiu panašią tendenciją kaip ir Soliario atveju. Gan panašus buvo jis man į tą Kerbedį (tik plaukų reiktų daugiau netekt)
Irena - sunku ką ir pasakyt, neteko iki tol man Sofi Rotaru dainų klausyt
Donalda - niu nepatinka man jos "įsukūnijimai", pastoviai parodijas iš kitų žvaigždžių daro, ir, manyčiau, ne visada juokingas.
Viktoras - kad visas dainas išdainuos, net neabejojau. Bet ne visada jam tą "malinauskišką balsą" paslėpt sekas. Taip ir vakar - pritrūko jam kelių žingsnelių iki Juozapaičio
Liepa - iš išvaizdos - gryna Britney, 10 balų! O balsas tai ne visai britneyspeariškas buvo
Irūna - ech, vis dėlto trūks man Rudoko - nors kaip žmogus ir chuliganiško charakterio, bet talento tikrai netrūksta. Irūna, mano galva, jam tikrai neprilygsta. Na, bet pažiūrėsim, gal nustebins dar
Sveikos, muzikinės kaukės žiūrėtojos. Kaip patiko išrinktas ketvertukas? Man norėjosi, kad ten patektų Renata, o štai dėl Starošaitės visai nesidžiaugiu. Na taip, pasirodydavo gerai, bet labai lengvai ji "slydo", tarsi būtų numatyta kaip nugalėtoja.
Dėl Renatos pritariu. Mant taip pat norėtusi matyti ją finale.
vakar nemaciau, gal galit surasyt kas papuole?
QUOTE(Dereša @ 2013 02 08, 17:21)
vakar nemaciau, gal galit surasyt kas papuole?
Pirmu numeriu (surinkusi daugiausia komisijos balsų per visas laidas)pateko Starošaitė, antras Malinauskas, trečia Liepa ir ketvirtas Ruslanas.
QUOTE(Alta @ 2013 02 08, 16:38)
Pirmu numeriu (surinkusi daugiausia komisijos balsų per visas laidas)pateko Starošaitė, antras Malinauskas, trečia Liepa ir ketvirtas Ruslanas.
nu tik malinausko ir truko