Įkraunama...
Įkraunama...

Muzikinė kaukė, BTV

Ruslanas, nekazi koki vaidmeni gavo, tai nelabai kaip ir buvo pasireikst
Irena, man tai labai jautesi jos balsas
Renata, g.gif nieko blatno
Liepa -nemaciau
Ramūnas, super, super, super, zvengiau lotuliukas.gif nebuvo galima pazint nei is isvaizdos, nei is judesiu, nei is balso thumbup.gif
Donalda Meiželytė, g.gif nieko blatno
Viktoras -nemaciau
Soliaris, nelabai patiko, per daug stenges ir nelabai gavosi

ale, kad rudokui tik lietuviu daininkai iskrenta tai labai idomu mastau.gif
Atsakyti
Rudokas patiko, paskui Renata su Donalda.
Soliaris - talentingas, tačiau, duoda jam ne tuos atlikėjus.
Kitą savaitę manau, Liepa vėl sužibės, Ruslanas:)
Atsakyti
nu va lyderis paliko projektą http://www.15min.lt/...-ledo-39-301894
Atsakyti
QUOTE(ylksis @ 2013 01 30, 13:50)

nu ir nereikia irnesakyk.gif

iruna clap.gif
Atsakyti
Ruslanas-nemaiau
Irena-nemaciau
Renata, labai patiko buciau skyrus pirma vieta
Liepa - normaliai
Ramūnas-labai patiko lotuliukas.gif , o iruna, tai labai jautesi jos balsas
Donalda-nelabai
Viktoras -vytauto ten buo tik sioks toks grimas ir pirmos vietos mano akimis tikrai nevertas
Soliaris-nemaciau

Atsakyti
Man vakarykštė laida kažkodėl neitin patiko.
Geriausiai, mano nuomone, pasirodė Renata (na, ir sunki daina jai teko unsure.gif ).
Apie kitus:
Soliaris - visai neblogai, kažkodėl man atrodo, jog neretai jam balų pagaili, nors matos, kad žmogus daug pastangų įdeda unsure.gif
Ruslanas - pastebiu panašią tendenciją kaip ir Soliario atveju. Gan panašus buvo jis man į tą Kerbedį (tik plaukų reiktų daugiau netekt) biggrin.gif
Irena - sunku ką ir pasakyt, neteko iki tol man Sofi Rotaru dainų klausyt blush2.gif
Donalda - niu nepatinka man jos "įsukūnijimai", pastoviai parodijas iš kitų žvaigždžių daro, ir, manyčiau, ne visada juokingas.
Viktoras - kad visas dainas išdainuos, net neabejojau. Bet ne visada jam tą "malinauskišką balsą" paslėpt sekas. Taip ir vakar - pritrūko jam kelių žingsnelių iki Juozapaičio ax.gif
Liepa - iš išvaizdos - gryna Britney, 10 balų! O balsas tai ne visai britneyspeariškas buvo blush2.gif
Irūna - ech, vis dėlto trūks man Rudoko - nors kaip žmogus ir chuliganiško charakterio, bet talento tikrai netrūksta. Irūna, mano galva, jam tikrai neprilygsta. Na, bet pažiūrėsim, gal nustebins dar biggrin.gif

Atsakyti
Tikrai Malinauskui neduočiau pirmos vietos, grimasos atidirbta, bet balsas ne:)
Patiko man labiausiai Renata ir manau, ji verta laimėti projektą dabar:)
Starašotaitė šiaip sau, Ruslanas tai tikrai nepaskutinė vieta turėtų tenkintis.
O Liepa tai buvo panaši į Brytney:)
Atsakyti
Sveikos, muzikinės kaukės žiūrėtojos. Kaip patiko išrinktas ketvertukas? Man norėjosi, kad ten patektų Renata, o štai dėl Starošaitės visai nesidžiaugiu. Na taip, pasirodydavo gerai, bet labai lengvai ji "slydo", tarsi būtų numatyta kaip nugalėtoja.
Atsakyti
Dėl Renatos pritariu. Mant taip pat norėtusi matyti ją finale.
Atsakyti
vakar nemaciau, gal galit surasyt kas papuole?
Atsakyti
QUOTE(Dereša @ 2013 02 08, 17:21)
vakar nemaciau, gal galit surasyt kas papuole?

Pirmu numeriu (surinkusi daugiausia komisijos balsų per visas laidas)pateko Starošaitė, antras Malinauskas, trečia Liepa ir ketvirtas Ruslanas.
Atsakyti
QUOTE(Alta @ 2013 02 08, 16:38)
Pirmu numeriu (surinkusi daugiausia komisijos balsų per visas laidas)pateko Starošaitė, antras Malinauskas, trečia Liepa ir ketvirtas Ruslanas.

nu tik malinausko ir truko doh.gif
Atsakyti