Įkraunama...
Įkraunama...

Muzikinė kaukė, BTV

Monterverte, vėl su viskuo sutinku biggrin.gif

Aistė tikrai persistengė su tuo juoku.. Alanas jautrus žmogus, nereikėjo taip. Man rodos, įsižeidė truputuką.
Edgaro man labai gaila. Aš atsilikus šiuolaikinėj muzikoj, tikrai nesu mačiusi to Mėnulio originaliam atlikime. Negaliu spręst, kiek panašu buvo, bet man patiko smile.gif Na, man Edgaras visada patinka wub.gif
Gabrielė super, tikrai geriausias jos pasirodymas. Šaunuolė. Diletos Žemaityttė man irgi thumbup.gif
Aha, Kotryna tikrai pasikėlus Callas lotuliukas.gif Būt buvę neblogai, ale kai prisimenu pernai Ščiogolevaitę šitam vaidmeny.. wub.gif Augt ir augt dar Kotrynai, pasipūtimą į šoną padėjus.
Gražvydui jėgos pritrūko, mano manymu. Na, nenuostabu, aišku, labai jau geras originalas.
Marius man toks parodinis gavosi smile.gif
Stakėnas šįkart nelabai man. Paulius irgi ne kažką.
Už Neringą džiaugiuosi smile.gif

O bet gi komisijos vertinimai šįkart kokie skirtingi blink.gif Kardinaliai skyrėsi.
Atsakyti
Feisbuke visai netyčia užmačiau Jazzu pasisakymus po laidos, tai geriau jau ji būtų patylėjusi. Mat moteriškė mano, kad „Muzikinė kaukė“ iš jos darosi piarą.
https://www.facebook...155173137287749
Atsakyti
Juokingiausi vakaro pasirodymai tai Mariaus ir Lasytes. smile.gif Nu kam tas galunes taip uztest nereikejo, suskambejo kaip parodija. Paulius butu visai nieko, jei butu bent pabandes balsa"pagirgzdint" O dabar... Neringa - gerai, Grazvydas labai patiko. Buciau norejus, kad jis butu laimejes. Zygis visai fainai toks atsiputes. smile.gif Edgaras irgi juokingai ziurejos. Zinojau, kad yra tokia Alina Orlova, bet man ji nepatinka. Gaila kad ji jam kliuvo.
Turetu but linksma ziurint kaip Zygis Iruna ikunys. smile.gif
Atsakyti
Šį kartą man daug laimėtojų smile.gif
Net Paulius bigsmile.gif Šaunuolis. Galėjo jį šįkart aukščiau patempti komisija, nes žmogus tikrai stengėsi. Gal rusai ir nesutiktų, bet aš nesu Baskovo labai daug mačiusi, tai man žiauriai panašu. Paulius, paėmęs šią Baskovo įdėją, toli eitų Lietuvoje, Ciciną perspjautų, turtingu, bobučių numylėtiniu taptų. Bus kvailas, jei nepasinaudos šia idėja ateityje smile.gif
Pagaliau Mariukas įvertintas, nes visgi mano galva jis nedarydavo parodijų, tiesiog tie anuometiniai atlikėjai patys yra kaip parodija smile.gif Įsijungi sveikinimų koncertą ir linksminies biggrin.gif
Bet kad vėl jam statiškus duoda, tai rolleyes.gif Toks vaizdas, kad jį proteguoja. Kada jis kokį Ricky Martiną gaus, a, režisieriau? ax.gif
Gražvydas biggrin.gif wub.gif Gerulis, jis irgi prie laimėtojų.
Edgaras taip pat laimėtojas, nu šaunuolis wub.gif Aš maniau, kad jam prasčiau išeis, neįvertinau smile.gif
Aistė šaunuolė. Maniau, kad blogiau jai išeis. Labai geras sprendimas buvo imti tą kostiumą, nes su juo pati Britney klipe buvo nukūdinta, patempta, todėl tie ivijos komentai apie hot dogus net ne į temą biškį smile.gif Aišku, balso vietomis nepadarė, bet šiaip skaniai susižiūrėjo. Žiūriu režisierius jos rimtai nemėgsta ar pervertina biggrin.gif trečią vyrą davė. Jei taip ir toliau, tai jai laimėt be šansų, nebent žiūrovai pagailės už visas kančias.
Neringa irgi prie laimėtojų, nu labai gerai wub.gif
Dileta įtikinamai irgi prie laimėtojų wub.gif
Kotrynos jau prie laimėtojų nepriskirčiau, nes grimo mažai, visai nepanaši kažkaip. Gal dainą kitą imti reikėjo.
Iš Gabrielės daugiau tikėjausi unsure.gif Galėjo imti dainą I'm like a bird, ten būtų daugiau pasireiškusi, rankomis padirbusi, nes dabar blankokai išėjo unsure.gif
Žygis vargšas iš tiesų, nesąmonė tikra iš režisieriaus pusės. Suprantu, kad kokią Valinskienę jam duotų, o dabar.

Fainai, kad komisijoje Rūta, visiškai jai pritariu, labai įžvalgi ir protinga moteri. Livutė vietomis nusikvykia biggrin.gif
Atsakyti
As irgi lengvai nesupratus likau kai Livija Britney Spears pradejo vadint druta prisivalgiusia hot dogu, na cia tai nusisnekejo, ne na ji labai proporcinga ir liekna mergina tam klipe. jei jau pradet kabinetis tai kaip tik sakyciau , kad Lasyte per kuda ir per auksta buvo sitam personazui. Siaip gerai padare balsa ir gerai pasoko. smile.gif kazkaip Neringos komisija neivertino man jau toks super jos numeris ta Bjork. Nors tos dainos niekada nemegau, bet neringa ja padare tobulai. labai patiko Dileta smile.gif Taip atstrikine ir dar padainuot reikia sugebet. smile.gif Saunuole. Zygis tai cia tas varianta kai labai netinkamo atlikejo negalejo issitraukt. smile.gif Marius man gal kiek pervertintas. Edgaras. Na grimas ir visa dainos energija gal inese i Bono, bet balsas tai grynai jo.
Atsakyti
Ne, nu doh.gif Lubiui specialiai tokius duoda???
Aš piktas, hrrrr...
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 12 02, 22:03)
Ne, nu doh.gif  Lubiui specialiai tokius duoda???
Aš piktas, hrrrr...

O Aistei? Vėl vyras bus blink.gif Toks vaizdas, kad kažkas ėmė labai proteguoti susiraukusią mažėlą rolleyes.gif man tai labai įdomu kaip čia ji taip šovė į viršų, kai jos pradžia tokia prasta buvo.
Labai nusivyliau komisija, kad šį kartą taip mažai vėl davė Pauliui. Tą mažę tai ištempė už ausų, o jį skriaudžia. Tobulas jis Kerbedis buvo, to-bu-las. Dar niekas kaukėje geriau nepadarė jo.
Visiškai ji nebuvo tobula SIA. Ir idealiausia, kai vertinama yra kaip Valinskienė mėgsta, pagal kūrinio sudėtingumą, įskaitant judėjimą. Pajudėtų ji bent kartą kaip Aistė ax.gif Aistė tobulai padarė priedainį, man taip gražiai skambėjo, gražiau nei pas patį Michaelą wub.gif
Gražvydas koks šaunus buvo. Kaip sumaniai dantų reikalą sutvarkė su ta triūbos imitacija, kad nereiktų dantų akcentuoti kokių neturi tongue.gif
Edgaras puikiai. Aistė puikiai. Puilius puikiai. Marius puikiai.
Neringa šį kartą savo balsu. Ir dar ne šiaip savo, o tokiu kažkokiu vaikišku, ala "stovi namelis..." biggrin.gif Žodžiu, neužskaitau Neringos šį kartą.
Dileta palyginus tikrai gerai.
Gabrielė darė ką galėjo, nu neduota žmogui balso pakeisti smile.gif Bet užtat judesiukai bigsmile.gif
Žygis labai fainai, tik gaila, kad akcento neįveikė smile.gif

Žodžiu, visa viltis žiūrovų balsavime unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 12 03, 22:10)
O Aistei? Vėl vyras bus blink.gif

ugu.. Aistė tokia graži blondinė gaunasi, o vis diedu turi būt.
Kiek čia tų laidų liko iki ketvertuko atrinkimo? Šiaip galvojau, kad ketvertuke bus Edgaras, Marius, Dileta ir Gražvydas, bet dabar jau nžn nžn..
Atsakyti
As irgi bliamba susinervinau kai kotryna istempe iki pirmos vietos. Aistei ja buciau nei negalvodama atidavus. Kotrynai reikejo tik padainuot. Visas sudetingumas buvo tik dainavimo technikoje ir balso pakeitime, o Aistei kiek juDesiu kiek choreografijos reikejo ismokt o ir balsa taip pat padaryt. Speju kotryna tikrai bus finale. Grazvydas saunuolis labai patiko. Kitu dabar neatsimenu kazkaip si laida man tokia truputi nuobodo buvo iskyrus kelis pasirodymus, net nezinau kodel.
Atsakyti
Čia kaip suprantu foto iš finalo filmavimo? https://www.instagra...-by=alfamedialt Nežiūrėkit, jei nenorit sužinoti kas finale biggrin.gif
Atsakyti
Jol, nežiūriu 4u.gif Ir niekas nekomentuokit, būkit geri smile.gif

Pagaliau Aistė moteris ir nebloga tokia bus smile.gif
Ar jums ji tokia prasta buvo šįkart? Suprantu, kad du kažkas turėjo gauti, bet man visai patiko, padarė ką galėjo, jokio prastumo nemačiau.
Ir Neringa man tobulai. Taip jei laisvai klausytis, neįsiklausyt perdaug, tai ir pagalvočiau, kad Shakira. Ir šoko gerai. Visiškai nesutinku su komisija dėl energetikos. Ar tik nebūtų taip, kad jei labai kratytųsi, tai sakytų, kad balsiukas nuplaukė ar jau perdaug neskoningai atrodo ar pan. Man labai patiko Neringa, tikra šaunuolė, labai gražiai atrodė, reiktų jai stiliuką keisti į tokį tongue.gif
Dileta man normaliai. Nieko labai neVitniško aš nepamačiau, gal prasta Whitney ekspertė esu?
Pauliaus akys mažai išryškintos, bet bendrumoje šaunuolis.
Kotryna kaip ir gerai, bet wow nebuvo, nežinau aš to atlikėjo beveik.
Gražvydas pradžioje kažkaip keistai, bet po to labai įsivažiavo, šaunuolis.
Marius įtikinamai, bet tai plac, vėl statišką gavo blink.gif rolleyes.gif Neteisybė sakyčiau ax.gif
Ed-ga-ras biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Vargšiukas jis, bet kaip puikiai išsisuko wub.gif O ką jis ten vbėl gavo? Gyvenime tokių negirdėjau
Žygis biggrin.gif mane visai įtikino, nors sutinku ir su tuo, kad galima buvo daugiau paspaust. Iš išvaizdos man jis Meškėlą priminė.
Gabrielė gražiai, sveikinu ją, nors porą trejetą natų ne į temą buvo, perspaudė, į šoną kažkur nuėjo užtęsusi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 10 gruodžio 2017 - 21:11
Dovanas perkat ir pakuojat, kad nebekomentuojat? mirksiukas.gif

Seniai klausiau Juozapaitį, gal todėl man taip gražu buvo ir galvojau, kad laimės (nu arba dar Fire). Nuvylė komisija, nežinau kas jiems ten neįtiko. Man ir judesiai atrodė jo ir išvaizda iš toliau, tai galvočiau, kad jis. Žodžiu man Paulius ir Žygis šiandien du nugalėtojai wub.gif
Aistė patiko, nors gal ir ne 1 prie 1, gal ir gruboka. Kai ištraukė Viktoriją, tai atrodė, kadnieko keisti nebereikia, tik nosį pailginti ir gali vėl pasirodyti su nauju amplua biggrin.gif
Neringa gerai, netgi labai neblogai turint omenyje absoliutų jų skirtumą, pradedant figūra, ūgiu, baigiant manieromis, balsu.
Dileta man normaliai. Nes realiai nėra taip, kaip ji sakė, kad kai šoka nedainuoja, kai dainuoja nešoka, čia ji tikrai neteisi, reikėjo jai jos koncertus pasižiūrėti, bet kadangi daina buvo pilna, nemodifikuota, tai gerai padarė. Tik nesupratau raudono peruko, juk retai tie J.Lo plaukai raudoni būna ax.gif
Kotryna man visiškas komisijos nesusipratimas, juk ji nei kiek geriau už Neringą nebuvo, kai viena po kitos ėjo. Katažynos tik vos keli žodeliai, balso aiškumo ir tvirtumo nebuvo, jokio šokio nebuvo, nors pati pabrėžė per repeticiją, kad Katažyna šoka, dau juda. Žodžiu, baisi protekcija ir neteisybė ax.gif
Gražvydas per monotoniškas, galėjo kažkokių detalių įdėti, bet šiaip gerai.
Marius iš pradžių atrodė gerai, bet po to nebeįtikino, kai paleido kartojimą, tai iš viso blogai atrodė.
Edgaras net nežinau. Sudainavo gerai, klipą tipo atkūrė, bet kai aš jo nemačius niekada, tai sunku ką ir sakyti. Bet tikiuois jis vis dar pirmas bendroje lentelėje jau vien dėl to, kad tokias nesąmones gauna. Juonis blink.gif biggrin.gif
Gabrielė darė ką galėjo, nebuvo blogai, bet nebuvo ir gerai smile.gif
Atsakyti