Puiki laida, daug gerų emocijų, bet laimėtoja viau
Aš nesuprantu jos, nuoširdžiai
Kai buvo Rihanna, tai buvo per grubiu balsu, per vyriška, o kai čia netgi reikėjo to vyriškumo, tai padarė skystymėlį. Ir man nesvarbu, kad ji jauniausia ten ar kokia, kad jai nesiseka ir norėjo kažkasją tipo pamaloninti, bet neverta ji laimėjimo! Vat
Aistė tragiška
Visgi pasielieku prie savo numonės, kad reiktų labiau ūgius atitaikyti, o tai ten įžvelgiau mažytį tokį zuikelį besiraitantį, o kai Aistė ne mažytė, nu tai ir neatitinka dėl to, "riezvai" taip atrodo
Žiūriu režisierius jos nemėgsta, antrą vyrą davė. Maniau, kad Alaną gaus Gražvydas.
Tęsiant apie Gražvydą, nu šaunuolis, finalistas ir taškas. Kažin ar tas Sheeran gyvai taip sudainuotų pats? Atsiprašau jei taip, nesu girdėjusi, nesu mačiusi jo koncertų
Mariuks kad fainas, neįsivaizdavau jo Seru. Moka tas mūsų kaimietuks maskuotis gerai
Galėjo jis nugalėt. Sakiau, kad jis tikras Lemanas
Edgaras šauniai, labai gerai atidainavo, tik nesupratau bajerio ar čia tik mums klipą jaunučio paleido, o jis jaunučio nevaidino ar kaip suprast. Būtų daug geriau, jei būtų subrendusį vaidinęs, skiauterę turėtų, o tai išvaizda nedaug atitiko. gaila, kad ne Miliauskaitę gavo.
Paulius. Nu ką Paulius, vėl nesiseka jam, nors šiaip vaizdas skoningas, judesį galima kai kada atpažint. Bet visgi aš už jį juodaodį
Neringa man kažkodėl buvo tragedija
Toks vaizdas, kad už Adelę jai kompensavo. Nu komiški judesiai, regis Tina jau ant tiek nesiskeryčiojo taip smarkiai į šonus
Ir balsas, nu khm khm. Varliškai kažkaip padarė
Gabrielė man patiko iš judesių. Nu visiška Liveta, tik čiut kūdesnė. O Petras tai iš viso topinis buvo
Aišku, balsas kiek čaižokas.
Žygis
Nesupratau ko taip blogai įvertino, man tai tobulai
Tipo, kad su rankom ne taip grabiai palingavo? Vyras sako, kad Radži tiesiau, o tas kaip su šakėm nuleistom
Bet man labai patiko, užtat kokia nuotaika
Dileta norma, visai įtikinamai