Kaip jums Kotrynos pasirodymas? Aš pasibaisėjus... Medinė lėlė.
Man tai taip pat - medziu medis. Ir siaip nesupratau komisijos liaupsiu, nes Violetos joje nei kruopelytes nemaciau.
Paulius irgi medinis.
Ir siaip kas esate buve filmavimuose, ar jie ten tikrai gyvai dainuoja. Na man istisai kyla abejoniu del to
Paulius irgi medinis.
Ir siaip kas esate buve filmavimuose, ar jie ten tikrai gyvai dainuoja. Na man istisai kyla abejoniu del to
Na gyvai
Papildyta:
Jampolskis super
Papildyta:
Jampolskis super
Bliamba, pražiopsojom.
Na nieko, tuoj pat atsisuksim ir pažiūrėsim. Pirmą kartą žiūrėsim dabar/šiemet.
Praėjusius sezonus visus žiūrėjom. Patiko.
Na nieko, tuoj pat atsisuksim ir pažiūrėsim. Pirmą kartą žiūrėsim dabar/šiemet.
Praėjusius sezonus visus žiūrėjom. Patiko.
niekada nesimpatizavau Lubiui
dabar su kiekviena laida jį vis labiau įsimyliu
ir šiandien jis super
na, Aistė irgi tobula
dabar su kiekviena laida jį vis labiau įsimyliu
ir šiandien jis super
na, Aistė irgi tobula
Pritariu, labai nustebino Lubys siam projekte. Toks joks atrode iki siol 😊
QUOTE(Lux @ 2017 11 04, 21:06)
Kaip jums Kotrynos pasirodymas? Aš pasibaisėjus... Medinė lėlė.
man labiau kliūna, kokia ji visad nepatenkinta. Kiekvienoj laidoj. Jokios šypsenos, vis surūgusi.
QUOTE(saintlina @ 2017 11 05, 11:21)
man labiau kliūna, kokia ji visad nepatenkinta. Kiekvienoj laidoj. Jokios šypsenos, vis surūgusi.
Matytumėt jos pasisakymus FB Muzikinės kaukės puslapyje
Aš Alfoj šį kartą balsavau už Lasytę - ir grimas, ir balsas, ir manieros
QUOTE(Lux @ 2017 11 05, 10:45)
Matytumėt jos pasisakymus FB Muzikinės kaukės puslapyje
A kokie? Pikta labai?
Jo, Aistė puiki šį kartą. Nei pridėsi, nei atimsi. Tik Edgaro labai gaila, kad pakrito žemyn bendroje lentelėje, nes jis niekada dar nepadarė prastai, visada buvo geras, o pvz. Nelly Aistės buvo tragedija.
Šį kartą Edgaras ir vėl superinis. Jam žinot kokia moterį tiktų padaryt? Jūratę Miliauskaitę, tikiuosi, kad ji jam ir kris.
Gražvydas labai fainai. Aišku, ūgio nenuimsi, petukų nepraplatinsi, nu bet ką galėjo, tą labai padarė Tikiuosi jį matyt finale.
Bet koks nerealus juodaodis Paulius Nu išvaizda tai žiauriai pakeista, labai gerai atrodė ir žinant Paulių, tai sakyčiau jam pavyko, aš jį vertinčiau geriau, kažkaip mane visai įtikino
Žygis puikiai, jo amplua
Ko taip mažai įvertino Neringą? Man tai puikiai, veidas net Adelės, akys, nosis. Aš daugiau duočiau.
Gabrielė tai baisokai, nu visai nepanašiai buvo šį kartą Vat ir bus jai džiaugtis ką ištraukė
Marius nu puikuolis Žiūrėjau aš į jį, į jo mimikas ir toks jis man Aleksas Lemanas buvo
Aš tai šį kartą nieko blogo Kotrynoje nemačiau, gerai viskas. Blogai tik tas, kad kablai per aukšti. Jei būtų kiek žemesni, būtų idealiai viskas. Jei nesi įpratusi prie tokių kablų, tai kam persistengti? Juk žudikai ne visada madoje buvo.
Dileta irgi gerai.
QUOTE(saintlina @ 2017 11 05, 11:21)
Butent. Siaip kai ji Lietuvos balse dalyvavo, norejau, kad ji laimetu, bet Kaukeje tai nzn kazkaip pakeiciau nuomone. Praktiskai be sypsenos. Amziais susiraukus. Kitiems dalyviams, kai komisija duoda bloga bala jie kazkaip normaliai i tai sureaguoja, o Kotryna amziais savo liudna mina nustacius. Aisku visokiu zmoniu yra. Gal tiesiog toks zmogaus tipazas.Bet neskaniai ziurisi.
Ji praeita savaite dainavo ir Lrt laidoje. Tai net Kelmickaite jai dave pastaba, kad ko ji tokia nelaiminga
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2017 11 05, 12:14)
Butent. Siaip kai ji Lietuvos balse dalyvavo, norejau, kad ji laimetu, bet Kaukeje tai nzn kazkaip pakeiciau nuomone. Praktiskai be sypsenos. Amziais susiraukus. Kitiems dalyviams, kai komisija duoda bloga bala jie kazkaip normaliai i tai sureaguoja, o Kotryna amziais savo liudna mina nustacius. Aisku visokiu zmoniu yra. Gal tiesiog toks zmogaus tipazas.Bet neskaniai ziurisi.
Ji praeita savaite dainavo ir Lrt laidoje. Tai net Kelmickaite jai dave pastaba, kad ko ji tokia nelaiminga
Kiek jai metų tiksliai? Sakė, kad ji jauniausia, tai gal kokios nelaimingos meilės pas žmonų, hormonai ir t.t. Viskas ok, išaugs
QUOTE(Monteverte @ 2017 11 05, 13:20)
Kiek jai metų tiksliai? Sakė, kad ji jauniausia, tai gal kokios nelaimingos meilės pas žmonų, hormonai ir t.t. Viskas ok, išaugs
17 ar tai 18, dar mokosi mokykloje. O kas dėl meilės, tai ji turi vaikiną, kuris yra aktorius ir padeda jai ruoštis Kaukės pasirodymams, rašė neseniai