Įkraunama...
Įkraunama...

Muzikinė kaukė, BTV

Ir ka galiu pasakyti. Sezonas neįdomus. Laimėtoja aiškus...
Atsakyti
Akimirkos https://www.facebook...90354967760295/
Atsakyti
https://www.15min.lt...ius-1050-852104
Atsakyti
Labuka.
Tai kada ta Kaukė nauja, nesuprantu. Dabar įjungiau, tai seną regis rodė ir išjungiau ax.gif
Atsakyti
spalio 7
Atsakyti
Peržiūrėjau. Nu man tai labai patiko.
Labai gerai, kad arba patys padarė išvadas, arba komentarų prisiskaitė, kad daugumą erzina per ilgos komisijos kalbos, tai kaip faina, kad sutrumpino. Šaunu.
Klausykit, ko ta Kotryna raukosi, kad ne 12 gauna? smile.gif Tipo ji buvo geriausia? pffff Sugadino dainą, laidotuvių ceremoniją kažkokią padarė. Tie šiurpuliai, kuriuos ir Livija jautė, tai tikrai ne dėl fainumo, o daugiau dėl to, kad į siaubo filmą nešė biggrin.gif Nėra ko raukytis tada, jei netiko amplua, gerai neatrodei ir dar dainavai ne visai į taktą.
Dileta dar be ryšio, labai jau apspangusi Madona biggrin.gif
Geriausiai tai galiorka, pradedant berods nuo Gabrielės, labai pagavo net kojų tą iksą tokį pas Gwen, visus judesiukus, šaunuolė.
Edgaras superinis, tas "Robis" superinis, Aistė gerai aišku, bet nėra sunku tą Irmą padaryt, nedainuojančios praktiškai padarydavo. Galėjo Edgaras laimėt šį kartą.
Atsakyti
Man ta Kotryna taip neptiko, kaip įmanoma taip nusidainuoti ir šitaip sugadinti dainą. Jaučiu Lana infarktą būtų gavusi ją išgirdus... Nesuprantu, už ką ją gyrė komisija. Čia jiems taip liepė???

Ir pritariu Monteverte, labai patiko Robis, Gwen Stefani ir Mika įsikūnijimai.

Bendrai man laida labai patiko net antrą kartą žiūrint, tik gyvai dar Greitai pajuokauja, bet į eterį neleido dėl dviprasmiškų juokelių ax.gif
Atsakyti
man tai Kotryna patiko rolleyes.gif
lasytei pirmos vietos tikrai nebūčiau davus, buvo geresnių
gabrielė schmoll.gif
geriausiai edgaras ir gražvydas rolleyes.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dereša: 12 spalio 2017 - 18:34
Nius? smile.gif Kaip ši savaitė, ko tylit?
Man super. Šiaip net negalėčiau nieko sukritikuot smarkiai. Žvagulis nerealus, Cicinas super, džiaugiuosi už Edgarą, Boceli super. Gal mažiausiai patiko Neringa, nes makiažas per blankus, reikėjo paryškinti labiau akis, žandukus, galėjo grimeriams priliepti. Ir vėl Kotryna, nes suprantu, kad vyriško balso nebus, bet ji labai per blankiai kažkaip, ryškiau reikėjo, pagal dainą. Geriau tegu tas balsas visai neatitinka, bet įžūlus ir sodresnis ryškumas būna, o ne kaip kiemo vaikioko toks biggrin.gif Įtariu jai amžius kiša koją, per jauna tokiam projektui. Manau ir Mia jai nepavyks ax.gif
Diletai labai tinka Inga tapti, tik įsivaizduoju, kad kinkos drebės. Manau, kad ir Alanu kažkas privalės būti.
Atsakyti
Faina vakar buvo laida, kazkaip greit prabego. Kas patiko? Zygis buvo super, biggrin.gif labai linksmas pasirodymas gavosi. Diletos Valinskiene irgi patiko tikrai panasi buvo. Lasytes Lady gaga patiko. Noreciau jos sokejo, vyrukas talentingas ir su gerai isvystytu lygsvaros jausmu , jei sugebejo ant tokiu "spilku"pasokti smile.gif Nors Coldplay nera megstmiausia mano grupe, bet manau Edgarui visai neblogai pavyko, galejo komisija daugiau balu duoti. Neringos pasirodymas linksmai susiziurejo.
Nepatiko Kotrynos Mia kazkaip kaip parodija atrode, per daug maivesi. Mia gal irgi maivosi, bet jai kazkaip naturaliau iseina. Pauliaus Iglesias - nekazka visai neitikino, nebent pacypavo kaip jis. smile.gif O Gabriele galejo tamsiau nugrimuoti, siaip ar taip Alicia Keys mulate.
Atsakyti
QUOTE(Ner4Leo @ 2017 10 22, 15:58)
Faina vakar buvo laida, kazkaip greit prabego. Kas patiko? Zygis buvo super, biggrin.gif labai linksmas pasirodymas gavosi. Diletos Valinskiene irgi patiko tikrai panasi buvo. Lasytes  Lady gaga patiko. Noreciau jos sokejo, vyrukas talentingas ir su gerai isvystytu lygsvaros jausmu , jei sugebejo ant tokiu "spilku"pasokti smile.gif Nors Coldplay nera megstmiausia mano grupe, bet manau Edgarui visai neblogai pavyko, galejo komisija daugiau balu duoti. Neringos pasirodymas linksmai susiziurejo.
  Nepatiko Kotrynos Mia kazkaip kaip parodija atrode, per daug maivesi. Mia gal irgi maivosi, bet jai kazkaip naturaliau iseina. Pauliaus Iglesias - nekazka visai neitikino, nebent pacypavo kaip jis. smile.gif O Gabriele galejo tamsiau nugrimuoti, siaip ar taip Alicia Keys mulate.

Praktiškai viskam pritariu. Stakėnas viršūnė blink.gif bigsmile.gif Dileta irgi puikiai. Aistė kažkaip nuvylė lyg ir, bet kai kartojimą rodė jau atrodė gerai. Kažkaip gal nespėjau suvirškinti, kažko kito gal tikėjausi, nežinau. Ar aš tiesiog nesugebu gerai įvertinti skirtingų gabaritų žmonių kartais? Lady Gaga gi mažiukė, tie judesiukai tokie miklūs, greitesni, gal todėl ax.gif
Edgaras šį kartą nuvylė, nes ir mikrofoną regis per mažai valgė ir balsu savu grynai pavarė.
Kotryna pagal tai, kad yra visiška Mios priešingybė, sakyčiau pakankamai gerai.
Iglesias - tragedija visiška biggrin.gif
Mikutavičius visai ne tuo balsu biggrin.gif
Neringa - normoje.
Gabrielė jo, nu kojos baltos paliktos, paduškėlė neįdėta užpakaliui, nu wtf? biggrin.gif
AAA, vos nepamiršau, Pauliukas nors ir spaustas ir gal perspaustas, bet labai šauniai biggrin.gif Mano vaikystės daina wub.gif Vyras sako reikia atsisiųst tą dainą, jis nežinojo jos biggrin.gif
Atsakyti
Laida patiko, tik nugalėtojas nevisai ax.gif Gerai aišku, pavyko jam, bet tikrai nebuvo jam sunku, nebuvo ėjimo iš komforto zonos ar panašiai. Visgi žmogus jau arti keturiasdešimties, tai nesunku padaryti pakankamo "svorio" dainininką. Sunkiau būtų Kotrynai, bet ne Mariui.
Edgaras labai patiko, bet sakyčiau ir perspaudė biggrin.gif Visą Selo elgseną per visą koncertą įdėjo į vieną dainą biggrin.gif Nu bet vistiek labai fainai bigsmile.gif
Kotryna vėl liūdi ir nervuojasi, bet ji neįtikina. Nebuvo minkštumo, tokia labai pikta Rihanna biggrin.gif
Aistė katastrofa ax.gif Nelly tokia minkšta, žmogus saulutė, su šypsenyte net ir nesišypsodama, o ta buvo Nellė-dramblė ax.gif Vytenis nupirdo, kad to nebeįžvelgia ax.gif
Labai geras buvo "katinas" Tarasovas bigsmile.gif
Labai gerai šį sykį Gabrielė, šaunuolė.
Elvis neblogai, bet energetika savo nepaėmė šį sykį.
Neringa labai gerai, tikra hipnozė buvo wub.gif Va čia žmogus pasistengė ir įsijautė, ne taip kaip Aistė su parodija savo.
Stakėnas gerai, bet išties be "svorio"
Dileta irgi palyginus fainai, maniau jau blogai išeis.



Atsakyti