Man klausimas kilo, kodėl tokių pasirodymų nebuvo eigoje? Tie duetai labai faini buvo
Iš visos šaikos, tai Rūtelė verčiausia laimėt buvo, bet iš visų buvusių laimėtojų ji man turbūt paskutinėj vietoj.
Kaži dar bus?
QUOTE(Isila @ 2016 12 27, 14:07)
Man klausimas kilo, kodėl tokių pasirodymų nebuvo eigoje? Tie duetai labai faini buvo
Iš visos šaikos, tai Rūtelė verčiausia laimėt buvo, bet iš visų buvusių laimėtojų ji man turbūt paskutinėj vietoj.
Kaži dar bus?
Kaži dar bus?
Aha, ir man labai patiko Išties, kodėl nedaro taip? Gi laisvai atskirai kiekvieną galima įvertinti ar iki galo savo rolę atliko ir dar pridėti ar atimti baliuką kaip kartu žiūrėjosi.
Na laimetoja kaip ir aiski buvo. Ar verta pergales? Verta. Bet buciau nesupykus , jei butu Tadas J. laimejes.
QUOTE(Jol @ 2017 08 15, 16:01)
Įdomu kas šįmet dalyvaus
Rugpjūčio 28 d. einame į filmavimą
Buvau. Superiniai pasirodymai, tikrai buvo sunku išsirinkti favoritus. Dar prisijuokiau iki ašarų iš Algio Greitai, bet manau daugumą iškarpys.
Tai kas tokie dalyvauja?
Aš kai mažai teliką žiūriu, tai visų nepažįstų, todėl ne visų vardus prisimenu. Kas nenorit spoil,
neskaitykit Marius Jampolskis, Aistė Lasytė iš Liūdnų Slibinų, Paulius Bagdanavičius Lietuvos balso 2013 nugalėtojas, kažkokia Karolina, Gražvydas iš Lietuvos balso, laidų vedėjų keli, Edgaras Lubys.
neskaitykit Marius Jampolskis, Aistė Lasytė iš Liūdnų Slibinų, Paulius Bagdanavičius Lietuvos balso 2013 nugalėtojas, kažkokia Karolina, Gražvydas iš Lietuvos balso, laidų vedėjų keli, Edgaras Lubys.
Gal ir nieko atlikėjai. Žiū Lasytė vėl laimės, jai nepateks jai per apvalūs kokie, visai nepanašaus tipažo atlikėjai. Kaip pamenu pateko Vyšniauskas Inetai Stas.
Jampolskis man toks kaimiško tipažo bernelis, jau įsivaizduoju jį kokiu black reperiu ar kokiu Pavaročiu geras reginukas bus
Jampolskis man toks kaimiško tipažo bernelis, jau įsivaizduoju jį kokiu black reperiu ar kokiu Pavaročiu geras reginukas bus
Aš irgi šiandien buvau, tai pilnai parašysiu
Dalyviai: Neringa Nekrašiūtė, Aistė Lasytė, Gabrielė Malinauskaitė, Kotryna Juodzevičiūtė, Dileta Meškaitė-Kisielienė, Gražvydas Staigvilas, Edgaras Lubys, Marius Jampolskis, Žygimantas Stakėnas, Paulius Bagdanavičius.
Komisija: Inga Valinskienė, Livija Gradauskienė, Alanas Chošnau, Vytenis Pauliukaitis.
Dalyviai: Neringa Nekrašiūtė, Aistė Lasytė, Gabrielė Malinauskaitė, Kotryna Juodzevičiūtė, Dileta Meškaitė-Kisielienė, Gražvydas Staigvilas, Edgaras Lubys, Marius Jampolskis, Žygimantas Stakėnas, Paulius Bagdanavičius.
Komisija: Inga Valinskienė, Livija Gradauskienė, Alanas Chošnau, Vytenis Pauliukaitis.