Įkraunama...
Įkraunama...

Muzikinė kaukė, BTV

Man klausimas kilo, kodėl tokių pasirodymų nebuvo eigoje? Tie duetai labai faini buvo thumbup.gif
Iš visos šaikos, tai Rūtelė verčiausia laimėt buvo, bet iš visų buvusių laimėtojų ji man turbūt paskutinėj vietoj.
Kaži dar bus?
Atsakyti
Šiaip man visi dalyviai buvo šaunūs ir visi savitai įdomūs, bet labiausiai palaikiau Rūtą, net pabalsavau kelis kartus už ją biggrin.gif Ypač jos Maria Callas pasirodymas, kažkas nerealaus wub.gif

Projektas labai populiarus, tai manau, kad neabejotinai tęs toliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2016 12 27, 14:07)
Man klausimas kilo, kodėl tokių pasirodymų nebuvo eigoje? Tie duetai labai faini buvo thumbup.gif
Iš visos šaikos, tai Rūtelė verčiausia laimėt buvo, bet iš visų buvusių laimėtojų ji man turbūt paskutinėj vietoj.
Kaži dar bus?

Aha, ir man labai patiko wub.gif Išties, kodėl nedaro taip? Gi laisvai atskirai kiekvieną galima įvertinti ar iki galo savo rolę atliko ir dar pridėti ar atimti baliuką kaip kartu žiūrėjosi.
Atsakyti
Na laimetoja kaip ir aiski buvo. Ar verta pergales? Verta. smile.gif Bet buciau nesupykus , jei butu Tadas J. laimejes. smile.gif
Atsakyti
Įdomu kas šįmet dalyvaus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jol @ 2017 08 15, 16:01)
Įdomu kas šįmet dalyvaus rolleyes.gif

Rugpjūčio 28 d. einame į filmavimą ax.gif
Atsakyti
Kas jau buvot, kaip filmavimas? Aš tai ryt eisiu ax.gif
Atsakyti
Buvau. Superiniai pasirodymai, tikrai buvo sunku išsirinkti favoritus. Dar prisijuokiau iki ašarų iš Algio Greitai, bet manau daugumą iškarpys.
Atsakyti
Tai kas tokie dalyvauja?
Atsakyti
Aš kai mažai teliką žiūriu, tai visų nepažįstų, todėl ne visų vardus prisimenu. Kas nenorit spoil,
neskaitykit ax.gif Marius Jampolskis, Aistė Lasytė iš Liūdnų Slibinų, Paulius Bagdanavičius Lietuvos balso 2013 nugalėtojas, kažkokia Karolina, Gražvydas iš Lietuvos balso, laidų vedėjų keli, Edgaras Lubys.
Atsakyti
Gal ir nieko atlikėjai. Žiū Lasytė vėl laimės, jai nepateks jai per apvalūs kokie, visai nepanašaus tipažo atlikėjai. Kaip pamenu pateko Vyšniauskas Inetai Stas. biggrin.gif
Jampolskis man toks kaimiško tipažo bernelis, jau įsivaizduoju jį kokiu black reperiu ar kokiu Pavaročiu bigsmile.gif geras reginukas bus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 29 rugpjūčio 2017 - 13:42
Aš irgi šiandien buvau, tai pilnai parašysiu 4u.gif

Dalyviai: Neringa Nekrašiūtė, Aistė Lasytė, Gabrielė Malinauskaitė, Kotryna Juodzevičiūtė, Dileta Meškaitė-Kisielienė, Gražvydas Staigvilas, Edgaras Lubys, Marius Jampolskis, Žygimantas Stakėnas, Paulius Bagdanavičius.

Komisija: Inga Valinskienė, Livija Gradauskienė, Alanas Chošnau, Vytenis Pauliukaitis.
Atsakyti