Nu ir ką?
Nebus Rūtelė antra?
Super ji šį kartą, nors gaila, kad ji šįkart pirma. ANŽELA buvo nereali
Kaip gaila, kad Lietuvoej nėra kur prasimušti, viską tik visokie Zvonkai suėmę ir popsu suvertę. Netinka Anželai popsas, negraži ji blondinė. Jai reikia keistis ir emigruoti
Nijolė kaip atsipalaidavo, šaunuolė, pagaliau.
Tadas J. - išvaizda labai priminė, liūdna taip, kad nebėra originalo, kaip eičiau dabar į tokius koncertus atsipalaiduot... Tik judesiai perdaug chaotiški, nefiksavo tai tikrai.
Tadas R.- taip jau negatyviai nusiteikė, bet mano galva, jis visai padarė, vietomis net balsas atitiko. Gale, kai vėl parodė santrumpas, aš nejučia sakau, o Vilčinskas kaip gerai, o turėjau omenyje tai Tadą
Arvydas - gal ne Katunskytė, bet man visai gerai jis padarė
Vytenis - visai good, nu ką čia jau išlauši.
Valentinas - vargšiukas, nepasisekė. Tas Alphaville man toks M.Jacksono kopija, toks tarsi ne iš šios planetos, sunkiai padaromas.
Laisva - gerai atstovė, šaunuolė, patiko man.
Karolina - man visiškai neatpažįstama kaip Kylie Minogue. Net minties tokios nebūtų. Jos veidas kažkoks nesikeičiantis, kad ir kaip ją ten slėpk, dary, nieko nesigauna. Nebent kaip tada tą pliką darė, tai pakeitė. Ji durnai padarė, kad neėmė šiuolaikinės Kylie, su tais baltais rūbais, kapišiniuku pvz. Pati sako, kad šiuolaikiškai norėtų, Rihanna ar Britney gauti, o ima senovinį disco gabalą. Ar pati taip kvailai renkasi ar kas jai diktuoja?
Tai ką, Valinskienė su Rimgaila į viešbučiuką savaitėlei ir mokysis?