Įkraunama...
Įkraunama...

Muzikinė kaukė, BTV

Anžela - šį kartą smuko labai žemai. Kas jai šovė į galvą tokį įvaizdį paimti? Būtų manau daug geriau kokį Tekila bumbum smile.gif ir tų dviejų šokėjų reikėjo ax.gif Beje, juodi plaukai labai jai tiko ax.gif
Tadas J. - šaunuma wub.gif Tikrai, taip pagarbiai atliko.
Valentinas - liuks. Man patiko, nors nelabai aš tą Jaggerį stebėjus, bet kiek parodė ištraukoje, tai manau, kad padarė. Gaila, kad jam vis nesiseka nugalėti, jis to irgi būtų vertas. Jau ne kartą gerai viską padarė.
Nijolė - nu gerai, tinka jai toks įvaizdis kažkaip įtikinamiau viskas gaunasi nei su anglėmis. Tiesiog per geri kiti šį kartą buvo, kad pavyktų jai aukščiau užkilti. Irgi labai tiko tamsūs plaukai wub.gif na kas per blondinės? biggrin.gif
Tadas R. - pradžia visai ne kaip, visai nepanašus, o nuo ousės dainos visai nieko bigsmile.gif Valinskienė tuo pasinaudojo biggrin.gif
Karolina - nesitikėjau, kad ant tiek jau ją girs. Mano galva su dainavimu tai ji striginėjo, nebent originalas toks šokinėjantis, jau šimtas metų negirdėjau tos vaikiškos dainuškos per radiją.
Laisva - labai gerai, net ir veidas taip pakeistas, ta nosis taip įdomiai išpiešta buvo smile.gif Ir šiaip labai elegantiškai kažkaip atrodė.
Rūta - nu super man, nesitikėjau bigsmile.gif Jau maniau tikrai š padarys, o čia brač, nepaimsi.
Arvydas - šį kartą manęs neįtikino. Nu ne Romas, reikėjo galgreitesnę kokią dainą imti, su šokėjom, kaip iš kokio Romo klipo.
Vytenis - super. Jau kaip man tas Donatas relaiai nepatinka, taip patiko kaip Vytenis jį gerai arkartojo. Tokia tipo kas čia aš, mega žvaigždė biggrin.gif Pelnytai nugalėjo wub.gif

Mantas Stonkus kaip gerai šįsyk davė, šaunuolis, labai prijuokino smile.gif

Žodžiu, topinis šou headbang.gif
Atsakyti
Man patinka Donatas, bet Vytenis kažkaip neįtikino. Būčiau atidavusi pirmą vietą Tadui J. Jis labai stengėsi ir gražiai sudainavo. Grimas super. Tikrai nesimatė Tado.

Bet kaip Anžela neskaniai kalbėjo, kai skyrė savo 5 balus. Vis antrino "Juodsnukis" lyg žmogus vardo neturėtų.

Valentinas vėl neįvertintas. Man patiko.

Tadas R. Gražiai šoko kaip Tadas, išmokęs Jacksono šokį. Nemačiau Jacksono.

Carol - pasisekė su Genyte. Bet šiaip labai sunku man vertinti. Bet kokia ji realybėje neaukšta blink.gif Spirgelis.

Laisva - labai patiko. Tiko jai daina ir amplua.

Rūta - juokinga ir žaisminga. Manau jai tai buvo lengvas numeris.

Atsakyti
QUOTE(ramyra @ 2016 11 06, 19:17)
Rūta - juokinga ir žaisminga. Manau jai tai buvo lengvas numeris.

Na ten gana specifinė daina, reikia labai gerai žodžius pirmiausia išmokti, kad pavaryti greitai, dar tas toks akcentuks. Aš irgi turiu šiokį tokį balsą, klausą, tai man ta daina ufff, kietas riešutėlis. Turėjus aš ir jos žodžius iš tų visų Popcorn, Bravo senų žurnalų, (taip taip buvo tokie biggrin.gif ), turėjus aš ir pačią dainą ir patiko ji man tada, tais laikais, (vis kažkokia naujovė), tai sunkiai man pavyko atkartoti ją, pasidainuoti sau.
Papildyta:
QUOTE(ramyra @ 2016 11 06, 19:17)
Bet kaip Anžela neskaniai kalbėjo, kai skyrė savo 5 balus. Vis antrino "Juodsnukis" lyg žmogus vardo neturėtų.

Gal jie taip chebroje vadinasi? kai du tadai, tai gal pavardėmis ir taip įpratę? Visgi, jei kiek nemėgtų jo, bandytų pažeminti ar panašiai, tai tikriausiai ir balų neduotų
Atsakyti
Andžela tokį dėkingą personažą gavo, bet visai nieks nepavyko blink.gif
Aš pirmą ir antrą vietas sukeisčiau.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 11 06, 19:27)
Na ten gana specifinė daina, reikia labai gerai žodžius pirmiausia išmokti, kad pavaryti greitai, dar tas toks akcentuks.
Papildyta:

Gal jie taip chebroje vadinasi? kai du tadai, tai gal pavardėmis ir taip įpratę? Visgi, jei kiek nemėgtų jo, bandytų pažeminti ar panašiai, tai tikriausiai ir balų neduotų

Gal, mano nuomonė subjektyvi. smile.gif
O dėl Anželos, tai nemanau, kad norėjo įžeist. Bet kažkaip ausį rėžė ir atkreipiau dėmesį.
Atsakyti
Is paskutines laidos man labiausiai patiko Laisva ir Tadas J. Ruta buvo juokinga. smile.gif Laida visada paziuriu paveluotai internete tai cia uzeinu tik komentaru paskaityti smile.gif Siaip sip sis sezonas visai nieko darosi vis idomiau ir idomiau. smile.gif
Atsakyti
Eina sau bigsmile.gif Kuo toliau, tuo geriau, kaip man patiko wub.gif Kokie šaunuoliai visi wub.gif

Anžela - visai puikiai, man kažkaip nieko labai ir netrūko. Gi reikia mąstyti su kokiais batais žmogus, ar geriau būtų, kad koją išsisuktų?
Tadas J. - darė ką gali, bet kažkas ne taip, ne iki galo, aišku. Tik nesupratau bajerio dėl kitų bavarų. Aš iš toliau žiūrėjau, maniau, kad jie biggrin.gif Bet nu gerai, Juozas ne tas, bet ką, ne Zvonkus tikras buvo?
Valentinas - liuks. Šaunuolis, pagaliau laimėjo tongue.gif
Nijolė - nieko visai, juokingai atrodė, priminė man vieną pažįstamą asmenį biggrin.gif Tik su tartimi tai reikėjo daugiau padirbėti.
Tadas R. - labai patiko, va kur jo arkliukas. Tai ką jis iš viso veikė su tais Džentelmenais? ax.gif
Karolina - man labai patiko šį kartą. Įdomus faktas, kad neva visai kitokio charakterio ta dainininkė, o taip pavyko įkūnyti. Vadinasi, jai tinka kardinaliai skirtingi personažai.
Kaip ir Laisvai - priverkė, kad sunku, o taip gerai padarė. Nu labai šauniai. Pagarba.
Rūta - niekaip negaliu patikėti, kad ji Tallat-Kelpšaitės nežinojo. Ar čia koks bajeris, praklausiau gal? O gal ji rusų laidas vien tik žiūrėjo vaikystėje? Visgi pavardė jos tai nelietuviška. Padarė genialiai. Iki pusės dainos tai kopija iš viso buvo, po to jau balsas pavargo kažkiek taip keisti.
Arvydas - šaunuolis. Tikrai jis nerealus. Aš šiame šou būtent iš jo mažiausiai ir tikėjausi kažko. O čia brač, nepaimsi. Tik tiek, kad man jis kažkodėl tą kinų ar korėjos Psy reperį priminė mirksiukas.gif
Vytenis - super. Eina sau kaip jis pasikeičia nuo grimo. Grimas jį myli ir kaip jam tinka tamsiaodžiu būti. Gal praeituose gyvenimuose toks buvo biggrin.gif

Varykit, artistai, taip ir toliau, atgaiva sielai ir akims smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 11 13, 12:12)

Tadas J. - darė ką gali, bet kažkas ne taip, ne iki galo, aišku. Tik nesupratau bajerio dėl kitų bavarų. Aš iš toliau žiūrėjau, maniau, kad jie biggrin.gif Bet nu gerai, Juozas ne tas, bet ką, ne Zvonkus tikras buvo?

Ten tikri Zvonkus su Liesiu buvo smile.gif

Dalyviai prasilaužė, bet tokio vieno lyderio neišskirčiau, kaip kad pernai Kavaliauskas ryškiai išsiskyrė smile.gif Įdomu kas laimės smile.gif
Atsakyti
Tadas R. -Metallica super buvo. Andzela man patiko ir siaip visi faini. Vilcinskui kaip pastebejau tokie dekingi atlikejai tenka pagal jo stota. smile.gif To Mumij trol nelabai zinau, nes rusu muzika visai nesidomiu tai negaliu pasakyti ar labai jau ten gerai Valentinas ji ikunijo. Bek aip aktorius jis man labai talentingas. smile.gif O bavarai tai tikri buvo, na nepasiseke Tadui J si karta nepasiseke ir dar tie tikri Bavaai ji uzgoze.
Atsakyti
Šiandien buvau filmavime ir atsitiko taip, kad tai buvo pusfinalio laida, tai jau žinau, kas dalyvaus finale rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jol @ 2016 11 15, 22:54)
Šiandien buvau filmavime ir atsitiko taip, kad tai buvo pusfinalio laida, tai jau žinau, kas dalyvaus finale  rolleyes.gif

atrodo, kad tik prasidėjo, o va jau ir pabaiga šviečias biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jol @ 2016 11 15, 22:54)
Šiandien buvau filmavime ir atsitiko taip, kad tai buvo pusfinalio laida, tai jau žinau, kas dalyvaus finale  rolleyes.gif

Bet nesakykit viešai, ok? Nes neįdomu bus, bent jau man.
Jei kas norite sužinoti, tai tegu pasisako, o jūs Jol galite asmeniškai joms parašyti smile.gif
Atsakyti