Sveiki. Man kažkaip kiek pamenu pernai Inetos Birutė labiau patiko. O po Nijolės pasirodymo lėkiau ieškoti pernykštės Karinos atliekamos J. Lo. Ten tai buvo stipru.
Vis gerąja prasme nustebina Tadas R. Ir Arvydas.
Rūta profė, nieko nepridursi.
Tik kad pikta, kad vieniems vis duoda ryškesnius personažus o kitiems pastoviai nieko neįsimenančius, ne tokius išskirtinius.
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2016 10 29, 22:18)
Na šiandien man labai stiprus vakaras. Kažkaip praktiškai visi super Net nzn gal Andzela Man šiandien geriausia. Bet šiaip visi saunuoliai
Aha, pritariu, iškyrus Tadą J., aišku. Net nesitikėjau kitaip, nes visiškai ne jo tipažas. Čia nežinau kokio nežemiško talento reikia, kad aukštam žmogui gerai suvaidinti mažiuką gyvsidabrį, dar plius kitos lyties. Nerealu praktiškai. Parodija ir tiek. Sakyčiau, kad režisieriai persistengia. Tikrai, galėjo jam duoti tą pačią Valinkskienę ar kokią Roxette, Eurythmics. Būtų malonu žiūrėti, o dabar
Labai gaila Valentino. Labai nepelnytai žemai. Man labai labai patiko. Ir nereikėjo ten nieko daugiau perspausti, nes ne parodijų vakaras. Ir klipo negalima lyginti su gyvu dainavimu scenoje
Mano galva, Nijolei liaupsių visgi perdaug. Ne daugiau šešetui ji man, nes visiškai ji neatsipalaidavo ir nieko dar nepaleido. Jokio jausmo joje neįžvelgiau O J.Lo labai jausminga moteris, girdėjau jos interviu kaip ji kiekvieną naują vyrą kas kartą labai nuoširdžiai ir giliai įsimyli, nėra joje kaip suprantu tos atsargios, sugniuždytos moters, kuri jaustųsi nusivylusi vyrais ar pan. Tai ir dainoje, mano galva turi būti tas pats, nerti stačia galva reikėjo. Per šaltos mūsų lietuvių moterys, nepavyksta shakiros, j.lo, beyoncės ir pan.
Apie Valinskienę vėl tyliu. Kas per kompleksai pas tą moterį? Kas jai darosi? Ji ką, gal jaučiasi už J.Lo gražesnė ir šiaip -esnė?
Tadas R. - patiko, labai gerai.
Karolina - nelabai galiu vertinti, niekad nežiūrėjau tos Gomez.
Vytenis - negaliu vertinti, esu mačiusi tik berods vieną Coldplay klipą, kuriame jis statiškas buvo, tikrai nešokinėjo ir pan. Net netikėjau, kad jis taip šokinėja ir taip elgiasi. Pagal dainą visai netinka, juokingai atrodo. Keistas atlikėjas. Bet tikiu, kad Vytesnis atidirbo gerai.
Laisva - labai neblogai, bet vėlgi, figūra ne ta, per aukšta ji Violetos judesiams, tai negali tikėtis, kad atitiks pilnai.
Rūta - išraiška gera, susitraukimai geri, lūpos kaip ir geros, bet dainavimo išraiška, balsas juk tikrai nepagauti sakyčiau nesuprantu už ką ją šį kartą liaupsino komisija darosi bjauri ir korumpuota
Arvydas - super. Vėl nustebino. Būtų negaila, jei vėl būtų laimėjęs
Anžela - super. Net nesuprantu kaip jai tokį nusmukusį žandikaulį padarė? Nors pripažįstu, ano sezono Ineta gal kiek geriau, bet ir Anžela superinė.
Mano nuomone Rūta su Nijole irgi pervertintos buvo. Dėl Valinskienes komentarų pritariu. Labai jau save aukšto lygio vertintoja laiko. Tas negražus, tas dainuot nemoka, trečio figūra baisi ir t.t. nzn Man senesnė komisijos sudėtis labiau patiko. Gal Radzis ir nusisnekedavo kartais, gal Baukute irgi persidraskydavo. Bet "skaniau" susiklausydavo komisijos komentarai
pirmą kartą per visą Muzikinės kaukės žiūrėjimo istoriją išjungiau. Žiūrėjau žiūrėjau, pastebėjau, kad visai nesidomiu, taip nuobodu, net nedatempiau iki galo Gal ne ta nuotaika buvo? Bet ir nesijaučiu kažką pražiopsojusi.
QUOTE(Isila @ 2016 10 31, 13:22)
pirmą kartą per visą Muzikinės kaukės žiūrėjimo istoriją išjungiau. Žiūrėjau žiūrėjau, pastebėjau, kad visai nesidomiu, taip nuobodu, net nedatempiau iki galo Gal ne ta nuotaika buvo? Bet ir nesijaučiu kažką pražiopsojusi.
Nežinau, gal rimtai rudens depresija? Man tai kuo tolyn, tuo geryn, tuo labiau visi patinka
Ar atkreipėte dėmesį į montavimo klaidą šeštadienio laidoje? rodė, kaip Vytenis repetuoja Coldplay ir vienoje repeticijų scenoje repetavo Jaggerį. Aš namie dar garsiai pasakiau - čia ne Martinas, o Jaggeris. ir oplia - ištraukė Jaggerį
Juodsnukis buvo padidinta Irūnos versija Bet visai prastai jam, nelabai gal patiko įkūnyti, ar kas, atrodė, kad neistengia. Paraėjusį sezoną Janoniui puikiai pavyko
Nijolei iki J.Lo toli kaip iki mėnulio, nu labai prastai, labai
Laisva patiko, iš tolo gryna Riaubiškytė.
Vytenis pasirodė kad labai greitai paduso, ar čia tas dainininkas taip dainuoja, nežinau.
Cerol visai ne Gomez, bent jau iš išvaizdos.
Visi kiti per viduriuką.
Nijolei iki J.Lo toli kaip iki mėnulio, nu labai prastai, labai
Laisva patiko, iš tolo gryna Riaubiškytė.
Vytenis pasirodė kad labai greitai paduso, ar čia tas dainininkas taip dainuoja, nežinau.
Cerol visai ne Gomez, bent jau iš išvaizdos.
Visi kiti per viduriuką.
Nežinau, gal labiau cinkelio trūkumas? Va, Auksinį balsą žiūriu ir nenoriu nei išjungt, nei atsitraukt. Turėsiu laisvo laiko, atsisuksiu laidą ir pabandysiu vėl pažiūrėt. Kai gali persukt komisijos blevyzgas, laida daug pagerėja ir labai sutrumpėja
O man kaip tik, tas auksinis balsas jau ne balsas, o teatras kažkoks. Jei aš norėčiau teatro, tai jungčiausi teatrą. Nežiūriu to balso
Gal dėl to, kad šįmet vien aktoriai? Manau, svarbiausia, kad vienaip ar antraip, yra ką šeštadieniais vakare pažiūrėt
Praėjusioje laidoje patiko Vilčinskas. Kai pradėjau balsu juoktis nuo Ostapenko anonso, tai baigiau, kai komisija komentuoti pradėjo. Labai džiugu dėl šio žmogaus, nes nesitikėjau, kad jis taip atsipalaiduos ir prasilauš.
Kas nepatinka, kai Valinskienės seilėjimasis po Tado R. pasirodymų. Jau tokia amžiaus krizė moteriškę užvaldžiusi, kad net lekuoja iš už stalo Galima ir subtiliau tas simpatijas reikšti, dabar jau net neskanu.
Kas nepatinka, kai Valinskienės seilėjimasis po Tado R. pasirodymų. Jau tokia amžiaus krizė moteriškę užvaldžiusi, kad net lekuoja iš už stalo Galima ir subtiliau tas simpatijas reikšti, dabar jau net neskanu.