QUOTE(Jol @ 2016 10 08, 20:10)
Na tai faktas, kad dalyviai iš anksto žino, ką įkūnys. O tas mygtukas tik dėl vaizdo.. Nes kaip ir minėjo, per dvi dienas 3 laidas nufilmuoja.
Ne tą turėjau minty. Žinau, kad mygtukas netikras. Bet turiu omeny, kad jei sakė, kad nežinojo Sandros dainų, kūrybos, tai gal nemeluoja. Nes lievai būtų meluoti, kad nežino, negirdėjo, jei žino ir girdėjo/
Papildyta:
Ką apie vakar manot? Aš pastebėjau Valinskienės aroganciją. Gal ji ir kažkiek kažkas yra, bet ne pasaulinė žvaigždė, kad taip reikštis. Džiaugiuosi, kad Baukutės nėra, bet matau, kad jei taip ir toliau, tai Valinskienė ją, deja, pakeis, tik kitu kampu. Ir su kitais komisijos nariais vėl daug kur nesutikau
Nijolė man šį kartą prasčiau. Tikrai kažkaip jinai labai pasikeitė, gerutė tokia mergytė pasidarius. Ir pagražėjus labai, bet atlikimui tai ne į naudą. Madona daug gyvesnė. Tame klipe ji iš viso vien tik linguoja ir papais krato
Anžela šauniai, dėkinga jai rolė labai buvo, panaši net į Sandrą.
Carol labai šauniai irgi. Taip gerai ją aprengė ir filmavo, kad net aukšta atrodė
Tik nesąmoningai parinko kitam kartui. Carol pagal bruožus turėjo Britne būti, o ne Laisva
Laisva patiko. Tik nesuprantu vieno. Kodėl kai merginos vaidina vyrus neprideda į švarkus pvz. antpečių? Gi jei atlikėjas labai pilvotas, tai pilvus deda. Taip daug geriau moterytės atrodytų. Nes Laisva iš tiesų labai perimė visus Kerbedžio judesius, tikai labai gerai buvo. Aišku tik balsas ne tas Nepelnytai ji taip žemai pagal komisiją.
Tadas R. - žlunga idealizacijos. Kol kas aš talento šiame šou pas jį nematau Nu baisiai man jis atrodė. Enrikė gi valgo akimis moteris, tikrai ne tik į save įsijautęs būna, o Tadas regis akių net nepakėlė, sau viską ten darė ir parodija kažkokia gavosi. Ir koks stambus atrodė
Tadas J. - ne iki galo patiko. Anų metų tas berniukas geriau Edmundą padarė.
Arvydas bandė, bet ne iki galo. Nors iš esmės neblogai.
Rūta - visai gerai, įtikino. Ūgis ir rūbai figūrą išėmė. Tik koks absuras dėl kitos laidos, ka Carolytei ją davė
Dėl Valentino vėl neturiu minčių, tik girdėjau tą Selo dainą, o kaip elgėsi ant scenos ar klipuose mačiusi nesu. Tai vėl vertinti negaliu kiek jis ten atidirbo.
Vytenis - super. Nugalėta teisingai