Įkraunama...
Įkraunama...

Muzikinė kaukė, BTV

QUOTE(Jol @ 2016 10 08, 20:10)
Na tai faktas, kad dalyviai iš anksto žino, ką įkūnys. O tas mygtukas tik dėl vaizdo.. Nes kaip ir minėjo, per dvi dienas 3 laidas nufilmuoja.

Ne tą turėjau minty. Žinau, kad mygtukas netikras. Bet turiu omeny, kad jei sakė, kad nežinojo Sandros dainų, kūrybos, tai gal nemeluoja. Nes lievai būtų meluoti, kad nežino, negirdėjo, jei žino ir girdėjo/
Papildyta:
Ką apie vakar manot? Aš pastebėjau Valinskienės aroganciją. Gal ji ir kažkiek kažkas yra, bet ne pasaulinė žvaigždė, kad taip reikštis. Džiaugiuosi, kad Baukutės nėra, bet matau, kad jei taip ir toliau, tai Valinskienė ją, deja, pakeis, tik kitu kampu. Ir su kitais komisijos nariais vėl daug kur nesutikau rolleyes.gif
Nijolė man šį kartą prasčiau. Tikrai kažkaip jinai labai pasikeitė, gerutė tokia mergytė pasidarius. Ir pagražėjus labai, bet atlikimui tai ne į naudą. Madona daug gyvesnė. Tame klipe ji iš viso vien tik linguoja ir papais krato biggrin.gif
Anžela šauniai, dėkinga jai rolė labai buvo, panaši net į Sandrą.
Carol labai šauniai irgi. Taip gerai ją aprengė ir filmavo, kad net aukšta atrodė smile.gif
Tik nesąmoningai parinko kitam kartui. Carol pagal bruožus turėjo Britne būti, o ne Laisva blink.gif
Laisva patiko. Tik nesuprantu vieno. Kodėl kai merginos vaidina vyrus neprideda į švarkus pvz. antpečių? Gi jei atlikėjas labai pilvotas, tai pilvus deda. Taip daug geriau moterytės atrodytų. Nes Laisva iš tiesų labai perimė visus Kerbedžio judesius, tikai labai gerai buvo. Aišku tik balsas ne tas smile.gif Nepelnytai ji taip žemai pagal komisiją.
Tadas R. - žlunga idealizacijos. Kol kas aš talento šiame šou pas jį nematau unsure.gif Nu baisiai man jis atrodė. Enrikė gi valgo akimis moteris, tikrai ne tik į save įsijautęs būna, o Tadas regis akių net nepakėlė, sau viską ten darė ir parodija kažkokia gavosi. Ir koks stambus atrodė biggrin.gif
Tadas J. - ne iki galo patiko. Anų metų tas berniukas geriau Edmundą padarė.
Arvydas bandė, bet ne iki galo. Nors iš esmės neblogai.
Rūta - visai gerai, įtikino. Ūgis ir rūbai figūrą išėmė. Tik koks absuras dėl kitos laidos, ka Carolytei ją davė unsure.gif
Dėl Valentino vėl neturiu minčių, tik girdėjau tą Selo dainą, o kaip elgėsi ant scenos ar klipuose mačiusi nesu. Tai vėl vertinti negaliu kiek jis ten atidirbo.
Vytenis - super. Nugalėta teisingai 4u.gif
Atsakyti
ši laida man net buvo prastesnė už praėjusią. Nežinau pagal ką jie parenka jiems tuos atlikėjus, nežinau už ką giria... sunkiai žiūrėjosi/klausėsi. Gal išskyrus tik Vytenį, nors negaliu spjaut Rūta nebloga ir Vaikulę suvaidino.
Atsakyti
ir man taip pat.. as taip laukiau sio projekto, naujo sezono, o reliai kolkas neveza.. pernyksciai tikrai uzkele kartele aukstai.

as sakau gal ta rulete pabudo tie patys vis sukasi.. galetu kokiu nauju ileisti. nu jau kiek galima matyti kucinskus mamantovus ir t.t.
Atsakyti
ir atlikėjai ir jų vaidinami atlikėjai tie patys. To šviežumo, naujumo tikrai norisi. Juk tiek daug dainorėlių ant šio svieto, negi negalima nors kąžką naujo? Ar bent jau tų pačių dainelių nedainuotų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2016 10 10, 10:23)
ir atlikėjai ir jų vaidinami atlikėjai tie patys. To šviežumo, naujumo tikrai norisi. Juk tiek daug dainorėlių ant šio svieto, negi negalima nors kąžką naujo? Ar bent jau tų pačių dainelių nedainuotų doh.gif

nėra jau taip blogai ax.gif ir dainos tikrai ne visos kartojasi.
Be to, jei labai naujų pridės, tai nežinosim kaip vertinti. Jau ir tai, pvz. aš to Valentino niekaip įvertinti negaliu, nes nesu mačiusi jo atliktų pasirodymų. O ieškoti specialiai, tai ką žinau, gi ne komisijos narė esu biggrin.gif
Atsakyti
Tikrai trūksta įvairovės. Pvz., per paskutinę laidą matyti ir Iglesijas ir Kučinskas buvo.. Ir Martynas juos atkartojo superiniai. Ot talentingas vaikis. Tik komisija jo "nemylėjo". Matyt jautė, kad publika už jį balsuos, tai vis Tarasovus glostė.

Labai tikiuos, kad šįmet nebus skriaudžiami jauni dalyviai, kurie kartais žymiai daugiau savęs atiduoda, atsipalaiduoja ir padaro tai, ką reikia. O zviazdos per daug apie save galvoja smile.gif

Sergu už Vytenį ir Tadą J. Ir Andžela man patinka (Sandra buvo puiki). Karolina nustebino su Huston. Šaunuolė.

Tas Valentinas toks keistuolis, "ne šio pasaulio". Lenonui labai tiko, o kaip toliau bus... pamatysim.
Nijolė labai silpnai... Nors pagaliau subrendo, susitūpėjo kaip moteris ax.gif
Vilčinskas - neturiu žodžiu. Nuobodu.
Rūtą labai keista stebėti. Ji labai statiška atlikėja (net sunku patikėti, kad dalyvavo šokių projekte). O gal su amžiumi tas nejudrumas atsirado? Bet atrodo tokia gremėzdiška, nieko neįžeidžiant 4u.gif
Tadas R, man kažkoks antipatiškas. Nesutampa biolaukai. Mamontovas tai Mamontovas, bet Enrikė tai nė per nago juodymą nepanašus buvo.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 10 10, 09:34)
nėra jau taip blogai ax.gif ir dainos tikrai ne visos kartojasi.
Be to, jei labai naujų pridės, tai nežinosim kaip vertinti. Jau ir tai, pvz. aš to Valentino niekaip įvertinti negaliu, nes nesu mačiusi jo atliktų pasirodymų. O ieškoti specialiai, tai ką žinau, gi ne komisijos narė esu biggrin.gif

ne pačių atlikėjų naujų pridėti, bet jų vaidinamų. nes toks jausmas, kad sukasi tas pats ratas, jau kelintam sezone tuos pačius vaizduoja. Juk yra iš ko rinktis.
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2016 10 11, 13:36)
ne pačių atlikėjų naujų pridėti, bet jų vaidinamų. nes toks jausmas, kad sukasi tas pats ratas, jau kelintam sezone tuos pačius vaizduoja. Juk yra iš ko rinktis.

Suprantu. Bet jei tik gerai žinomų ax.gif Nes jei pridės kokių ten perdaug naujų ar senienų, tai nežinosime kaip vertinti. Nemanau, kad jūs pvz. tuos senus beatlų klipus žiūrite ir analizuojate ax.gif
Atsakyti
bet jei parodytų - man patiktų biggrin.gif
Atsakyti
Man šis sezonas irgi visiškai nykus atrodo, nors iš dalies to ir tikėjausi, nes visi projektai išsisemia. Tas pats buvo su šokiais, su chorais. Iš pradžių įdomu, smagu, o paskui jau dingsta ta kibirkštis, atrodo, rodoma, nes nieko naujo nesugalvoja. Pernai buvo geriausia kaukė, su geriausiais dalyviais, o šiemet meh.
Atsakyti
Tikrai, taip. Šįmet liūdnesnis vaizdelis. Praėjusiais metais netrūko tokių pasirodymų, kad net amą užimdavo, likdavo tik stebėtis žmonių darbu ir talentu. Kabino labai. O dabar įsijungi TV ir... nuobodu. O laiko įsivažiuoti nėra labai daug. Nespėsim apsidairyti, kai Kalėdų Senelis ateis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 10 11, 15:31)
Pernai buvo geriausia kaukė, su geriausiais dalyviais, o šiemet meh.

o man dar patiko metai, kai Kvoščiauskas ir Ištvanas dalyvavo smile.gif Dėl šių metų pritariu - nuobodu.
Atsakyti