Įkraunama...
Įkraunama...

Muzikinė kaukė, BTV

QUOTE(Jol @ 2016 09 06, 22:32)
Dalyviai:T. Rimgaila, T. Juodsnukis, Vilčinskas, Pareigytė, Vytenis (iš „Lietuvos balso“), Carol (irgi iš „Lietuvos balso“), V. Krulikovskis, Laisva, Ščiogolevaitė ir Anžela Adamovič

Kol kas smalsu pamatyt tik tris atlikėjus. Na bet tikiuosi projekto eigoje sudomins ir kiti smile.gif
T. Rimgaila - neįdomu,
T. Juodsnukis - patinka
Vilčinskas - neįdomu,
Pareigytė - neįdomu
Vytenis (iš „Lietuvos balso“) - nepamenu,
Carol (irgi iš „Lietuvos balso“) - nepamenu,
V. Krulikovskis - nepažįstu ,
Laisva - per duetus vokalas patiko. Įdomu ką čia parodys.
Ščiogolevaitė - Įdomu kaip sugebės persikūnyti. Kol kas niekaip jos neįsivaizduoju kitokiame amplua nei "Ščiogolovaitė"
Anžela Adamovič - nepatinka
Atsakyti
Aš tai nei jokių krulikovskių nei carolių nei vytenių nežinau, tai iš viso "smagu" biggrin.gif o Vilčinskas tai tas, kuris vis grįžta namo, ar ne tas? huh.gif Apie Laisvą tik girdėjusi esu, bet šiaiop, dainavimo jos nežinau.
Man kaip tik įdomesnė gal bus pareigytė, nes ji man tokia vienoda, tokia iš išvaizdos tokių gana brandžių bobiškų bruiožų, gal tas veidas pilnas toks kaltas, atpažįstama pastoviai, tai kaži kaip čia jai pavyks. Na ir Rūta tas pats, jos man dvi tokios bobikės scenoje ax.gif
Rimgaila man gražus vyras cool.gif
Atsakyti
Man tai T. Rimgaila - patinka
T. Juodsnukis - patinka
Vilcinskas- neapsisprendziu
Pareigyte- puse bedos
Vytenis - tokio nezinau
Carol - tokios nezinau
V. Krulikovskis - tokio nezinau
Laisva - puse bedos
R. Sciogolovaite - bus idomu paziureti kaip jai seksis. smile.gif
Andzele - puse bedos.
Bendrai paemus davyviai visai nieko. Svarbu smoryginas nesivaidena ir Radzi pasalino is komisijos. smile.gif

Papildyta:
Galejo su L. Gradauskiene A. Stasaityte i komisija paimti. Butu jos pavariusios kaip senais gerais "Tarp musu mergaiciu laikais" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 09 08, 10:50)
Aš tai nei jokių krulikovskių nei carolių nei vytenių nežinau, tai iš viso "smagu" biggrin.gif o Vilčinskas tai tas, kuris vis grįžta namo, ar ne tas?  huh.gif

Ir aš taip pat dalies atlikėjų net nežinau kaip dainuoja įprastai. Vakar stebėjau 3 laidą, tai nelabai suprantau ar savu balsu dainuoja ar atlikėjo temprą pagauna. Carol, man atrodo, savu balsu dainuoja, tai nelabai įdomu. Vilčinskas tai tikrai tas pats vis namo grįžtantis biggrin.gif nu keistai/linksmai žiūrėjosi, kaip ne savo stilių atlieka. Nustebau dėl Rūtos, neįsivaizdavau, kad gali kažkaip kitaip dainuot, o jos stipraus savito balso įkūnijant beveik nejutau biggrin.gif apibendrinant, man praeiti sezonai buvo įdomesni, čia tik keli atlikėjai, iš kurių kažko tikiuosi. Dar vienas dalykas, kuris jau pradeda erzinti - įkūnyti duoda tuos pačius atlikėjus kaip ir jau buvusiuose sezonuose. Man asmeniškai jau atsibodo tas pats per tą patį. Buvau praeitą sezoną viename filamavime ir dabar viename, tai sutapo atlikėjai kai kurie...ir kaip visada ištraukia iš eilės kokias nors senosios estrados atlikėjas, iš kart nelabai linksma žiūrėti ir nelabai ką čia parodysi ir krenta atlikėjai žemyn..
Atsakyti
Ir čia Laisva bus?! Kas čia per masinė isterija su ja? Kažkoks pravalas... Jau jokio skirtumo kokią laidą ar kanalą įsijungsi - visur tie patys veidai. Tas nelemtas 15 min. šlovės troškimas.
Dalyviai.. tai kaip čia pasakius... bet nors gal kažkiek bus įdomu? Nes dabar tai visai nusivyliau.
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2016 09 08, 14:36)
Jau jokio skirtumo kokią laidą ar kanalą įsijungsi - visur tie patys veidai.

Kad tie kanalai tarpusavyje susiję ir kiša paskui savo naujai atrastus veidus. BTV juk tas pats kas LNK...Lietuvos balso vien du dalyviai. Laisva dalyvavo žvaigždių duetuose dabar dalyvauja kitam LNK projekte, Rimgaila irgi iš praeitų duetų, Rūta Lietuvos balso mokytoja ir, jei neklystu, Carol ir Vytenio mokytoja buvo. Žodžiu nėra žodžių, negi sunku kažką įdomesnio iš šalies surasti, o ne tuos pačius televizijos kanalo veidus schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kotrynalis @ 2016 09 08, 15:03)
Kad tie kanalai tarpusavyje susiję ir kiša paskui savo naujai atrastus veidus. BTV juk tas pats kas LNK...Lietuvos balso vien du dalyviai. Laisva dalyvavo žvaigždių duetuose dabar dalyvauja kitam LNK projekte, Rimgaila irgi iš praeitų duetų, Rūta Lietuvos balso mokytoja ir, jei neklystu, Carol ir Vytenio mokytoja buvo. Žodžiu nėra žodžių, negi sunku kažką įdomesnio iš šalies surasti, o ne tuos pačius televizijos kanalo veidus  schmoll.gif

korupcinė pažinčių šalis, ko norėti unsure.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Man teko apsilankyti 2 ir 3 laidu filmavime, tai labai patiko! Fainas tas Krulikovskis, aktorius vienintelis, tai gal parodys ka nors gero smile.gif Juodsnukis tai grazus vyras ir gerai dainuoja , galima seile pavarvint ax.gif labai nustebino Sciogolevaite, nesimaive, klause komisijos, keista ja matyt dalyves amplua thumbup.gif kiti irgi idomus, atrodo, kad kai atsipalaiduos, tai duos vaizdu 4u.gif bigsmile.gif o Livija kokia faina snekute, viska gerai pakomentavo, ziuresiu tikrai! wub.gif
Atsakyti
Kada premjera televizijoje?
Prieš porą dienu ieškojau info, bet neradau.
Atsakyti
Sezono premjera spalio 1 d.
Atsakyti
QUOTE(Jol @ 2016 09 14, 21:22)

oi kaip dar daug laukti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jol @ 2016 09 14, 22:22)

Ačiū už info smile.gif
Atsakyti