Tai jei Radži ir toliau bus komisijoje, tai vadinasi, kad jis vertins Ščiogolevaitę?... Visų pirma, kaip profesionalesnį atlikėją gali vertinti neprofesionalesnis, o antra, jis tikriausiai norėtų atsilyginti už Duetus, kur buvo ne kartą kritikuotas tos pačios Ščiogolevaitės..
Beje, aiškus ir dar vienas dalyvis - aktorius Valentinas Krulikovskis.
http://www.delfi.lt/...s.d?id=72209830
Oi bus visas apsipatenkinęs Man komisijos vertinimai/pokalbiai kaip reklaminė pauzė, perjungiu kanalą ir neklausau
QUOTE(Isila @ 2016 09 05, 14:28)
Šiandien perskaičiau, kad Rūta Ščiogolevaitė dalyvaus.. Nejaugi negalima nors vienos laidos be jos? Kodėl ji visur turi būti. Paskutinę gerai laidą gadins dabar...
Gerai gi, nuims biškiuką karūnytę gal jai
QUOTE(Monteverte @ 2016 09 06, 12:39)
Gerai gi, nuims biškiuką karūnytę gal jai
bet antros vietos iš jos niekas neatims
QUOTE(Isila @ 2016 09 06, 15:52)
bet antros vietos iš jos niekas neatims
Burtas mestas, taip ir bus
QUOTE(Jol @ 2016 09 06, 16:27)
Tai kad jau panaikintas turbūt tas prakeiksmas, Eurovizijoje juk liko berods trečia...
Paaiškėjo dar vienas dalyvis - Tadas Juodsnukis.
Paaiškėjo dar vienas dalyvis - Tadas Juodsnukis.
Eurovizijos atrankose buvo viena didelė jo gerbėja, mylėtoja Supermamoje. Pamiršau niką, bet gal ji prisijungs į komentavimą, jei dar seka ir domisi juo.
Na va, aš ką tik po filmavimo Komisijoje nebėra nei Radžio, nei Baukutės, vietoj jų Valinskienė ir Gradauskienė. Dalyviai: T. Rimgaila, T. Juodsnukis, Vilčinskas, Pareigytė, Vytenis (iš Lietuvos balso), Carol (irgi iš Lietuvos balso), V. Krulikovskis, Laisva, Ščiogolevaitė ir Anžela Adamovič.
QUOTE(Jol @ 2016 09 06, 22:32)
Na va, aš ką tik po filmavimo Komisijoje nebėra nei Radžio, nei Baukutės, vietoj jų Valinskienė ir Gradauskienė. Dalyviai: T. Rimgaila, T. Juodsnukis, Vilčinskas, Pareigytė, Vytenis (iš Lietuvos balso), Carol (irgi iš Lietuvos balso), V. Krulikovskis, Laisva, Ščiogolevaitė ir Anžela Adamovič.
o *****
Pareigytė, Laisva ir vieni Tadai Bus linksma
QUOTE(Jol @ 2016 09 06, 21:32)
Nu jau dalyviai tai ne kažką, ne kažką..
QUOTE(Teisybes_ieskotoja @ 2016 09 07, 09:44)
Nu jau dalyviai tai ne kažką, ne kažką..
Tai jau tikrai. Žadu eit į filmavimą, bet dabar labai abejoju ar verta...
QUOTE(kotrynalis @ 2016 09 07, 09:41)
Tai jau tikrai. Žadu eit į filmavimą, bet dabar labai abejoju ar verta...
Aš net iš kito miesto žadėjau atvažiuoti, nes turiu laiko šį sezoną, bet nemanau,kad verta