Įkraunama...
Įkraunama...

Muzikinė kaukė, BTV

QUOTE(Monmorensi @ 2015 12 21, 16:29)
Inetos dauguma pasirodymų buvo perspausti tokie, labiau parodijos nei įsikūnijimai. net ir su Empty šiek tiek perspaudė, nors vaidmuo tiko jai idealiai.

drinks_cheers.gif

Norėčiau, kad laimėtų Violeta. smile.gif

Mano ketvertukas-Violeta, Donatas, Karina ir ... ai nežinau ketvirto. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2015 12 22, 10:45)
drinks_cheers.gif

Norėčiau, kad laimėtų Violeta.  smile.gif
Mano ketvertukas-Violeta, Donatas, Karina ir ... ai nežinau ketvirto.  smile.gif

Čia žiūriu daug nemėgstančiu Violetos, bet aš kaip ir jūs esu už ją smile.gif)
Atsakyti
O aš finale palaikau Jokūbą smile.gif
Atsakyti
As beveik patenkinta finalininkais bet vietoj Violetos noreciau kad butu patekus Ruta. Finale sirgsiu uz Martyna. smile.gif
Atsakyti
Aš irgi už Martyną ax.gif
Atsakyti
Aš už Kariną smile.gif
Atsakyti
Už Martyną wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Teisybes_ieskotoja @ 2015 12 23, 12:18)
Už Martyną  wub.gif

Dziaugiates.chebryte, ka? cool.gif nu ok, tegul jau laimi tas lobis grobis musu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 12 26, 21:23)
Dziaugiates.chebryte, ka? cool.gif nu ok, tegul jau laimi tas lobis grobis musu biggrin.gif

Tai ka,sveikinam martyna wub.gif nu geras jis, galbut tikrai jis vienintelis niekada ir nenugrybavo, kaip ir karina aisku wub.gif biggrin.gif mano mamyte tai uz jokuba buvo smile.gif
Pasiilgsiu kaukes nuostabi laida. Siaip neziuriu teliko visai bet tokie sou prikausto.
Ai, ir aiku baukute vel visus pamalonino savo kritimais biggrin.gif
Atsakyti
Aš irgi buvau už Jokūbą, bet dėl Martyno taip pat džiaugiuosi, į Kučinską įsikūnijo tobulai smile.gif

Tik kiek nustebino laidos pabaiga, tiksliau pats tas mechanizmas, nes laida buvo įrašyta iš anksto... Pati buvau filmavime, tai pabaigoje įteikė dalyviams diplomus, o tos pabaigos, kai skelbia Martyną nugalėtoju, nemačiau. Pasibaigus filmavimui visiems liepė kuo greičiau palikti studiją. Tai reiškia, kad ta pati pabaiga įrašyta jau žiūrovams ir komisijai išėjus iš studijos ir yra du variantai:
1) Šou baigtis buvo žinoma jau iš anksto
2) Buvo įrašytos 4 alternatyvios pabaigos su skirtingų dalyvių pergalėmis.

Tačiau pirmu variantu tikėti nesinori, tai greičiausiai teisingas antrasis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 12 26, 22:23)

Aha. Labai dziaugiuosi. bigsmile.gif thumbup.gif Karina irgi super! Siaip visos vietos idealiai issideste. Violeta liko paskutine, bet jei butu komisijos valia, ja jau laidos pradzioje butu paskelbe nugaletoja. biggrin.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Jol @ 2015 12 26, 22:30)
Aš irgi buvau už Jokūbą, bet dėl Martyno taip pat džiaugiuosi, į Kučinską įsikūnijo tobulai smile.gif

Tik kiek nustebino laidos pabaiga, tiksliau pats tas mechanizmas, nes laida buvo įrašyta iš anksto... Pati buvau filmavime, tai pabaigoje įteikė dalyviams diplomus, o tos pabaigos, kai skelbia Martyną nugalėtoju, nemačiau. Pasibaigus filmavimui visiems liepė kuo greičiau palikti studiją. Tai reiškia, kad ta pati pabaiga įrašyta jau žiūrovams ir komisijai išėjus iš studijos ir yra du variantai:
1) Šou baigtis buvo žinoma jau iš anksto
2) Buvo įrašytos 4 alternatyvios pabaigos su skirtingų dalyvių pergalėmis.

Tačiau pirmu variantu tikėti nesinori, tai greičiausiai teisingas antrasis rolleyes.gif

O taikada vyko balsavimas? Ne siandien? As nebalsavau nezinau bet manau kad siandienvisi skambino? Tai tad tikriausiai antdas variantas
Atsakyti