Įkraunama...
Įkraunama...

Muzikinė kaukė, BTV

QUOTE(Lux @ 2015 12 05, 16:12)
Kai buvau pusfinalio laidos filmave Algis sakė, kad finale balsuos žiūrovai, o ne teisėjai.

Yes! Bet Tarasovienė net ketverto neverta!!!
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2015 12 05, 19:50)
Yes! Bet Tarasovienė net ketverto neverta!!!

Nu kaip gi, šitaip balsą valdo, kone šimtais balsų dainuoja lotuliukas.gif
Atsakyti
Na Vilius baisu, o kaip ji giria doh.gif Balsaa Tarasovo, net naktį [COLOR=yellow]girta[COLOR=yellow] pažadinta atskirčiau, kad Tarasovas kniaukia biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2015 12 05, 21:24)
Nu kaip gi, šitaip balsą valdo, kone šimtais balsų dainuoja lotuliukas.gif

Aha, net kaip išireiškė kažkas iš komisijos kažkada, galėtų savo įsikūnijimų šou surengti smile.gif Taip ir matau, šou su 10 žiūrovų biggrin.gif
Atsakyti
Ko nebekomentuojat? smile.gif Bijot, kad tas nu tas anas, baisus, didelis Nykštukų žemėje koją sulaužys? biggrin.gif Aš irgi bijau, bet reikia kažkam būti vyru ir žodį tarti biggrin.gif

Inetaaaaa biggrin.gif Liguistas gandrelis tikrai biggrin.gif
Klausykit kas čia darosi dėl Audriuko? Juk taip gerai pavarė. Komisija, nu neišprotėkit, gerai? unsure.gif Tikiuosi bent su Martinu jam pasiseks unsure.gif
Martynui jau labiau labiau sekėsi, nes jis kaip jam būdinga - buvo tiesiog puikus. Labai džiaugiuosi. Kai pagalvoju, įsijungčiau taip teliką, išgirsčiau, tai tikrai sumaišyčiau su tikru Scorpu g.gif
Karina man ir liko pagal veidą J.Lo smile.gif Aišku, gal ir trūko to svorio kažkiek, bet šiaip malonu buvo žiūrėti.
Donatas - nugi gerai biggrin.gif Bet kojos taip ir nekilstelėjo, bijojo nukrist turtūt biggrin.gif
Rūta Rūtelė, nu vyletaj Mamančiok biggrin.gif Aišku, balso labai trūko, bet tikriausiai bandė ir nepavyko, būtų išėjus turbūt baisoka parodija. Tik labai nustebau, kad ji jo nesiklausius, nežino, tai ji tada gal fyfa muzikoje? antirock tokia? smile.gif
Vaida puikiai, pavyko jai. Lieka vis nuskriausta su balais
Jokūbo vertint negaliu, visiškai nemačiusi aš to Visockio, o kiek ten parodė, tai vistiek maža to.
Nu ir ką, sukaupiu visą drąsą, susislepiu kojas, kad nelūžtų ir... biggrin.gif
Violeta- prastokai
Vilius- neblogai, visai kabino, tik iš išvaizdos priminė Merūną su plaukais bigsmile.gif
Atsakyti
Mane piktina komisija. Jeigu finale vietoj Audriaus prastums Tarasovus, tai pasaulyje neteisybės nėra blink.gif
Atsakyti
kazkodel nujauciu finala Violeta, Martynas, Karina/Jokubas g.gif
Atsakyti
Žinau, kas bus finale ir galiu pasakyti, kad vienas katinų šeimynos atstovas pateko į finalą, bet tik vienas.
Atsakyti
QUOTE(Miškų avietė @ 2015 12 06, 20:06)
Mane piktina komisija. Jeigu finale vietoj Audriaus prastums Tarasovus, tai pasaulyje neteisybės nėra blink.gif

Audrius priespaskutineje vietoje lenteles. Tai tikrai nepakils iki finalo per kelias laidas.

QUOTE(Pikų*dama @ 2015 12 06, 20:20)
kazkodel nujauciu finala Violeta, Martynas, Karina/Jokubas  g.gif

Violeta, Martynas ir Karina vis laikosi ketvertuke. Ketvirta vieta vis keičiasi. Buvo ir Vilius ir Jokūbas ir Rūta. Tai del 3 esu kaip ir tikra. 4 bus matyt. Kazin kiek liko laidu iki finalo. Jei finalas ant Kalėdų tai turėtų būti tik 2
Atsakyti
QUOTE(Jol @ 2015 12 06, 21:01)
Žinau, kas bus finale ir galiu pasakyti, kad vienas katinų šeimynos atstovas pateko į finalą, bet tik vienas.

Nu vat, saugadinot mums Kalėdas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 12 07, 10:09)
Nu vat, saugadinot mums Kalėdas biggrin.gif

Oi negaliu biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Finalą filmuos gruodžio 15, o per TV rodys gruodžio 26 d.
Atsakyti
QUOTE(Jol @ 2015 12 06, 21:01)

bliamba, kam reikejo... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pikų*dama: 07 gruodžio 2015 - 19:45