Įkraunama...
Įkraunama...

Muzikinė kaukė, BTV

QUOTE(Dzenete @ 2015 11 15, 10:28)

MAn kažkaip irgi atrodo, kad "senius" komisija palaiko labiau, Seniais laikau tuos kurie jau scenoje ilgiasnius metus būna.

Būtent! doh.gif Praėjusiais metais taip pat buvo... Tiesiog negaliu pakęsti jų vertinimo, per juos tikrai talentingi įkūnytojai į finalą nepatenka protest.gif Už ką Tarasovai taip aukštai??? unsure.gif Kaip tik jų pasirodymas, taip prasukt norisi! devil.gif
Mano nuomone Martynas ir Audrius būtinai turi būti finale! O likę du visiškai nesvarbu, ar Jokūbas, ar Ineta, Ar Eglė, ar Karina, ar Donatas. Svarbu, kad ne Tarasovai ir ne Genytė biggrin.gif
O apie šiandien tai Martynas buvo tiesiog nerealus thumbup.gif thumbup.gif wub.gif Perspjovė net Eimutį, buvo tikras įsikūnijimas 4u.gif Donatas visai patiko, išvaizda superinė buvo! smile.gif Taip pat Jokūbas šauniai, per žemą vietą gavo mano manymu smile.gif Janoniui paprastas personažas, nelabai ką išspausi. O apie tuos prasčiausiuosius mano nemylimiausius tyliu, kaip visada nieko gero biggrin.gif Tarasovas padainavo kaip Stakėnas vietom! doh.gif Jie gal komisiją papirko unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
Na negaliu, Baukutė!!!! Martynas jai ne Kučinskas! Vat, Violeta, tai nuostabi ir t.t. Negaliu, kaip nervina!
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2015 11 21, 20:40)
Na negaliu, Baukutė!!!! Martynas jai ne Kučinskas! Vat, Violeta, tai nuostabi ir t.t. Negaliu, kaip nervina!

nu jo... man Martynas ir Ineta buvo geriausi, nes nuo savo įkūnijamųjų jie buvo toli toli tiek balsu, tiek fiziniais duomenimis, o padarė darbą nuostabiai.
Genytei nieko įkūnyt nereikėjo, padainavo ir tiek, tai sunku vertint. Kaip ir gerai, bet neduočiau aukštos vietos. Bareikis taip pat - kaip ir gerai, bet pastangų nedaug.
Violetai būčiau davus paskutinę vietą, Viliukas kiek geriau, bet kaip visada - Tarasovai pervertinti.
Karina - nu gal neblogai, gal būtų trečia pagal mane biggrin.gif
Vėl Audriaus gaila - per žemai man jis...
Atsakyti
Laba. Na mano eilinio žiūrovo nuomonė
RŪTA - kodel ji atliko ta pačia daina, kaip ir Monika pernai? Ir suknele labai panaši. Automatiškai lygini su ja.
MARTYNAS - tikrai gerai. Jis visad atidirba 100 proc. Pirmos vietos nevertas bet ir ne gale kaip dabar paliko komisija.
KARINA- gerai pasirinko daina. Prieš 18 metu man ji buvo nr1 ☺ tik užpakalio truko lotuliukas.gif . Karinos apranga visada išskirtine. Gal savo renkasi, o ne iš bendro tv garderobo.
GENYTĖ - vienintele mintis " kam tas liustras ant galvos"
DONATAS- būtų nieko, bet labai persivalges Bon Jovi atrodė. smile.gif
INETA - už pastangas verta nors karta būti pirma, bet į jos pasirodymus man neina rimtai žiūrėti.

O finale balsuos žiūrovai?
Atsakyti
Sveikos.
Martynas nepelnytai žemai paliktas. Balsas viens prie vieno Kučinsko balsui. Dar Audriaus gaila, jį irgi nuvertina. Dėl Tarasovų su Genyte, kaip visada sutinku - gerokai pervertinti. Džiaugiuosi dėl Inetos, bent ji gavo pelnytą pirmą vietą vakar.
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2015 11 21, 20:40)

Nu, bulkūtė ji tikra blink.gif lotuliukas.gif cool.gif gal ne veltui vyras metė ax.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(kavasucitrina @ 2015 11 21, 23:31)
Vėl Audriaus gaila - per žemai man jis...

drinks_cheers.gif Toks fainas vaikis, tikrai turėjo bent jau vidutiniškai šešetas jam išeiti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 22 lapkričio 2015 - 12:26
Aš irgi nesuprantu. Atrodo, pagiria Audrių, o kai dalina balus, tai "3, 4". Nesuprasi tos komisijos.
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2015 11 21, 23:52)
RŪTA - kodel ji atliko ta pačia daina, kaip ir Monika pernai? Ir suknele labai panaši. Automatiškai lygini su ja.

Rūtai reikėjo imti dainą Mano Mylimasis. Jei nesiseka padaryti balso, tai reikia kuo paprasčiau, užmaskuoti, o ne imti tokią išraiškingą dainą. Manau čia jos klaida, todėl negaliu jos gailėti. Kas žino, gal ji čia skaito, gal skaito tas, kas gali perduoti, tai vistiek noriu labai gerą dalyką parašyti. Nu Rūtelę, netinka Tau tą blondzynka amplua, nuvargę tokie plaukeliai atrodo. Ta šukuosena, kuri buvo daryta neva Ingai V., Tau šimtas balų, atrodei 100 kartų gražiau nei įprastai thumbup.gif
Papildyta:
MARTYNAS - tikrai gerai. Jis visad atidirba 100 proc. Pirmos vietos nevertas bet ir ne gale kaip dabar paliko komisija.

Taip, net plaukeliai visi cant kūno virpėjo, aš pakankamai Kučinsko mačiusi, tai 100 proc. įsikūnijimas iš judesių, balso, net galvos linktelėjimas vienas prie vieno thumbup.gif Pagarba ir susižavėjimai Martynui wub.gif Tik pati grynai veido išraiškas žinot į ką man panaši? blush2.gif biggrin.gif Į Stonkaus biggrin.gif
Papildyta:
KARINA- gerai pasirinko daina. Prieš 18 metu man ji buvo nr1 ☺ tik užpakalio truko  lotuliukas.gif . Karinos apranga visada išskirtine. Gal savo renkasi, o ne iš bendro tv garderobo.

Galima sakyti, kad Karinai dėkingas personažas, bet nenuneigis kiek ji darbo ir širdies įdėjo, atkartoti tą saulės pertekusį, D-vitaminizuotą Latino ritmą yra tikrai sunku. Dieviška ta mūsų Karina
Papildyta:
GENYTĖ - vienintele mintis " kam tas liustras ant galvos"

Šį kartą puikiai man ji, nieko nepasakysi. Pagaliau ir ji pasidžiaugė smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 22 lapkričio 2015 - 12:29
Man ir buvo atėjusi mintis, kad Martynas vizualiai labiau į Stonkų buvo panašus, bet balsas, aišku, grynai Kučinsko smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
DONATAS- būtų nieko, bet labai persivalges Bon Jovi atrodė.  smile.gif
INETA - už pastangas verta nors karta būti pirma, bet į jos pasirodymus man neina rimtai žiūrėti.

Tikrai taip, Donatas vizualiai labai nesižiūrėjo ax.gif jam tikrai reikėtų pagalvoti apie dietą blush2.gif juk ir dėl sveikatos tai blush2.gif
Man labai patiko Ineta, šaunuolė, kai pagalvoji, tai kiek ji būtent į šį pasirodymą įdėjo, turėjo 9 prakaitai nueiti. Nors tiek buvo gerų, bet gerai, kad ji laimėjo thumbup.gif
Papildyta:
Violeta visai nemoka keisti balso, gal tik vieną ar du žodžius padainuoja kažkaip kitaip, storiau. Nesiseka tai mūsų Violetai, kooomisija, atsimerkit cool.gif
Bet užtat Vilius šį kartą tikrai puikiai smile.gif Nors jau bijau sekančio karto, jis - Robis??? Nenoriu aš to matyti biggrin.gif

Žinokit kaip bloviau per Jokūbą, upeliais cray.gif Tai mano vaikystės daina. Aš labai dažnai 16 val. su ja pabusdavau po pietų miego wub.gif Jis buvo apygrinis Bagdonas, tik ta jo išraiškinga noselė, tik jam būdinga, jam dažnai visur pakiša koją smile.gif Bet matosi, kad Jokūbas kažkada bus labai žavus senjoras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miškų avietė @ 2015 11 22, 13:28)
Aš irgi nesuprantu. Atrodo, pagiria Audrių, o kai dalina balus, tai "3, 4". Nesuprasi tos komisijos.

Manau nori suteikti pirmumą "asams". Kaip čia vaikis katik į šou scena įšokęs nušluostys nosį visiems.
Vienas žmogus, savo srities profas, (visai ne šou pasaulis) yra sakęs, kad kokie jie bebūtų profesionalūs savo srityje atėjęs jaunimas yra lankstesnis, aktyvesnis, ir pan. Pernai kažkai buvo visi apylygiai savo gebėjimais, nesijautė tokia atskirtis.

QUOTE(Monteverte @ 2015 11 22, 13:44)

Bet užtat Vilius šį kartą tikrai puikiai smile.gif Nors jau bijau sekančio karto, jis - Robis??? Nenoriu aš to matyti biggrin.gif

Robis irgi bus truputi pavalgęs biggrin.gif

Rūtai ir Audriui manau nepasisekė su kitos laidos personažais. Stebės gyvai tikrieji atlikėjai. Rūta gerai pasakė " svarbiausia bus patikti Violetai" lotuliukas.gif
Atsakyti
Ir vėl Martynas per žemai! verysad.gif
Labai patiko Karina, daug energijos atiduota.
Ineta - taip ir pamaniau, kad gali šį kartą laimėti.
Audrius - nelabai tas personažas.
Eglė labai gražiai atrodė tais juodais plaukais!
Įdomu, kokia bendra balsavimo lentelė šiuo metu smile.gif
Atsakyti