na taip - Violeta už Vilių geriau, bet ne kažką... ką bedainuotų, Violetos balsas išlenda
va pernai ta mergaičiukė (vardą pamiršau) Prince geriau padarė...
QUOTE(kavasucitrina @ 2015 11 15, 00:04)
džiaugiuosi už Martyną
pamenu, kaip jis man nepatiko, kai pasirodė talentuose, faktoriuje, balse ar kur ten... toks savim patenkintas gražuoliukas... bet kad vaikis suaugo, surimtėjo, talentingas ir rimtai žiūrintis į tai ką daro - ir ką gi, sena tarka būdama tirpstu prieš šį visapusiškai fainą vaikį
pamenu, kaip jis man nepatiko, kai pasirodė talentuose, faktoriuje, balse ar kur ten... toks savim patenkintas gražuoliukas... bet kad vaikis suaugo, surimtėjo, talentingas ir rimtai žiūrintis į tai ką daro - ir ką gi, sena tarka būdama tirpstu prieš šį visapusiškai fainą vaikį
Žinokit ir man tas pats. Nei X faktoriuje patiko, šokių projekto nežiūrėjau, o ir čia pirmą laidą skeptiškai žiūrėjau, bet dabar man jis Nr.1 Savo vietoje, neišsidirbinėja, visi pasirodymai sukausto dėmesį, atidirbti.
QUOTE(Monteverte @ 2015 11 15, 00:39)
Ką ten Viliukas, o Violeta Kokia bjauri ta komisija ir kokie korumpuoti, ypač Baukutė Jei jau Viliukui kiek mažiau, tai Violetutei su kaupu, atlygina gi mat šeimutei
Vilius vienareikšmiškai šiandien prasčiausiai. Jis iš viso į Paškevičių buvo panašus, o jei Rondo, tai parodija. Nepavyksta jam kažkaip pastaruoju metu.
Vilius vienareikšmiškai šiandien prasčiausiai. Jis iš viso į Paškevičių buvo panašus, o jei Rondo, tai parodija. Nepavyksta jam kažkaip pastaruoju metu.
MAn kažkaip irgi atrodo, kad "senius" komisija palaiko labiau, Seniais laikau tuos kurie jau scenoje ilgiasnius metus būna.
Dar kažkaip galvoju iki Kalėdų tesis projektas, kaip jiems nepritrūksta minčių ką atlikti
Prisidedu prie besidžiaugiančių Martynu. Na, tikrai super gabus ir talentingas jaunuolis. Vakar jo pasirodymas absoliučiai buvo geriausias. Pritarsiu ir besipiktinantiems komisija. Labai šališka ir neobjektyvi. Baukutė su savo šūkaliojimais gadina visą laidą. Jeigu ne ji, šis projektas būtų dar geresnis Gerai buvo pastebėta ir tai, kad palaiko senbuvius, o jaunimą vis bando nusmugdyti, nes "oi dar patirties trūksta", "oi trūko to, trūko ano". Visai ne. Tiek Rūta, tiek Martynas, tiek Audrius yra profesionalūs ir puikiai atliekantys savo darbą. Tarasovai labai pervertinami. Genytė man irgi nieko ypatingo. Gaila Inetos, kad ji, nors būdama tikrai puiki aktorė, čia yra nuvertinama ir vis paliekama gale. Dar vakar patiko Karina. Gal ne pats įsikūnijimas, bet pasirodymas ir gera nuotaika užvedė, prisijuokiau iš Stonkaus su Radžiu
Į finalą pateks 4, kaip ir ankstesniais metais?
Prieš laida rodo lentelę, tai dabar pasižiūrėjau kad iki vakarykštės laidos vietos buvo tokios:
1. Violeta.
2. Karina
3. Martynas
4. Vilius
5. Rūta.
Kadangi Vilių ir Rūtą skyrė tik 4 taškai turėtų po vakarykštės laidos Rūta jį aplenkti
Prieš laida rodo lentelę, tai dabar pasižiūrėjau kad iki vakarykštės laidos vietos buvo tokios:
1. Violeta.
2. Karina
3. Martynas
4. Vilius
5. Rūta.
Kadangi Vilių ir Rūtą skyrė tik 4 taškai turėtų po vakarykštės laidos Rūta jį aplenkti
Man dar nepatinka Radži pajuokinėjimas. Jei jis ten jau pasodintas, tai kažkaip reiktų jį ir priimti ir lygiaverčiu laikyti. Galų gale, jis ten įneša to sveiko proto, galima ir tai pavadinti ir neplepa be reikalo, nepompastikuoja. Žinma, atlikėjai stengiasi, atiduoda iš savęs viską, bet kai vertini juos, iš esmės ką tokio galima prišnekėti? Patiko arba ne, įkūnijo arba ne. Žinoma, čia televizija, norisi intrigų, įdomumo, pajuokavimų, bet turi būti riba. Jau ir taip sėdi trys pajacai, kurie bando kažką tai išspausti, prišnekėti, emocijas leisti, tai juk ir gerai, kad Radži kitoks. Negi reikia ar ketvirto klouno?
Beje, jei jau apie pasikartojimus, tai ne tik Radži kartoja: aš džiaugiuosi. Vytenis irgi pastoviai tą pačią frazę kartoja, tik užkrito dabar tiksliai kokią. Bet atsiminsiu tikrai ir vėliau parašysiu
Beje, jei jau apie pasikartojimus, tai ne tik Radži kartoja: aš džiaugiuosi. Vytenis irgi pastoviai tą pačią frazę kartoja, tik užkrito dabar tiksliai kokią. Bet atsiminsiu tikrai ir vėliau parašysiu
Stonkus su Vyteniu man ok, Radžis bent nežvygauja, bet jau Baukutė Vakar jos komentarai Jokūbui skambėjo: "geidžiu tavęs, privertei mane pasijausti moterimi". Ar ji pati vyro neturi, kad tokia dėmesio stoka?
QUOTE(Miškų avietė @ 2015 11 15, 16:25)
Stonkus su Vyteniu man ok, Radžis bent nežvygauja, bet jau Baukutė Vakar jos komentarai Jokūbui skambėjo: "geidžiu tavęs, privertei mane pasijausti moterimi". Ar ji pati vyro neturi, kad tokia dėmesio stoka?
Jau neturi. Gi issiskyre jos keliai su Rupuliuku.
QUOTE(Ner4Leo @ 2015 11 15, 18:05)
Jau neturi. Gi issiskyre jos keliai su Rupuliuku.
Kaip tik anonsa mačiau "sroviu" laidos,kur jos vyras lies tulži ant Astos
Prisiminiau. Kaip Radži pastoviai sako dalyviams: aš džiaugiuosi, taip Pauliukaitis pastoviai jiems sako: kaip tu šiandien mane nustebinai
QUOTE(Dzenete @ 2015 11 15, 21:34)
Kaip tik anonsa mačiau "sroviu" laidos,kur jos vyras lies tulži ant Astos
Bet jis irgi negražiai pasielgė nemokėdamas alimentų vaikams, o dabar dar viešai ją dergia.