Tai gal Baukutė gyvenime rami, o štai televizijoje išsikrauna, energijos jai nestinga . Man keisčiau komisijoje Radži atodo. Nesuprantu, ką jis veikia toje komisijoje? Gerai, Baukutė ir Stonkus aktoriai, vertina aktorinius sugebėjimus, Pauliukaitis režiserius, o Radži, norit pasakyti, dainavimą vertina? Iki gero dainininko jam dar toli ir, mano nuomone, vietoj jo galėtų koks kitas žmogus komisijoje būti.
QUOTE(Jol @ 2015 11 02, 17:11)
Tai gal Baukutė gyvenime rami, o štai televizijoje išsikrauna, energijos jai nestinga . Man keisčiau komisijoje Radži atodo. Nesuprantu, ką jis veikia toje komisijoje? Gerai, Baukutė ir Stonkus aktoriai, vertina aktorinius sugebėjimus, Pauliukaitis režiserius, o Radži, norit pasakyti, dainavimą vertina? Iki gero dainininko jam dar toli ir, mano nuomone, vietoj jo galėtų koks kitas žmogus komisijoje būti.
Manau, kad pažintys, protekcija kokia nors. Juk tai televizija. Arba praslysta dar tie, kurie moka labai įsiteikti
QUOTE(Jol @ 2015 11 02, 18:11)
Gerai, Baukutė ir Stonkus aktoriai, vertina aktorinius sugebėjimus, Pauliukaitis režiserius, o Radži, norit pasakyti, dainavimą vertina? Iki gero dainininko jam dar toli i
Žodis į žodį mano mintys. Dar nekartą yra sakęs, kad jam tik estrada patinka. kitokia muzika nesidomi ir nemėgsta. Tai kaip gali vertinti žmones, kurie daug daugiau metų scenoje ir daug daugiau pasiekę. Muzikinei pusei vertinti reikėjo paimti kažkokį atlikėją ar muzikantą, kuris daugiau patirties turi.
Tai, kad šou dalyviai beveik visi profesionalesni už tą Radžį. Arba dainininkai, arba akademiją baigę aktoriai, o jis?
QUOTE(Miškų avietė @ 2015 11 02, 19:16)
Tai, kad šou dalyviai beveik visi profesionalesni už tą Radžį. Arba dainininkai, arba akademiją baigę aktoriai, o jis?
O jis patinka Raisai ir dar keliems šimtams pensininkių
QUOTE(Jol @ 2015 11 02, 22:14)
Man tai Martynas nerealiausiai
Vilius man buvo tai toks perauges nerangus East17-ynas. O kai Stonkus pasake, kad nejudrus todel, kad atrodo lyg butu ketvirta grupes nary suvages, luzau is juoko. . Ruta superine buvo. Sitaip iskalus dainos teksta. Nerealiai. Martynas irgi labai patiko, kaip zmogui nemokanciam rusiskai, tai irgi turejo sunku ismokt teksta, bet ismoko ir padainavo labai sklandziai ir tiksliai. matosi, kad daug pastangu idejo. Donatas gerai susiziurejo ir balsas labai panasus buvo, Audriaus Selas pralinksmino, bet jam kaip ir Violetai ir stengtis labai nereikejo.
Papildyta:
del komisijos tai Baukute, Stonkus Pauliukaitis gerai tinkami, bet nuo pat pradziu kai pamaciau Radzi komisijoj tai iki siol nesuprqntu ka jis ten veikia ir kokiu budu pateko. Matyt Valinksko protekcija padejo.
Papildyta:
del komisijos tai Baukute, Stonkus Pauliukaitis gerai tinkami, bet nuo pat pradziu kai pamaciau Radzi komisijoj tai iki siol nesuprqntu ka jis ten veikia ir kokiu budu pateko. Matyt Valinksko protekcija padejo.
Del Valinsko pajuokavau. Kita vertus negali zinot kur ir kiek jis yra prisidejes.
Miegat visos?
Vėl kiek gerų emocijų, geriausias šiuo metu LT projektas
Tik Zvonkų reiktų išrengt ir nuskalpuot Donatui, tokiam gana rock žmogiukui paduoti Stano Jis viską būtų gerai įkūnijęs ir panašų padarė, bet balsas tai visiškai ne tas. Zvonkau, liauliau, duok Donatui Nickelback ar kitą pakimusį balsą Kaip ir Vaidai, nu nerealu tą Alą įkūnyti. Tikrai jai nė kiek netinka ir nepanašu, tai ko norėti, sėdėjo Vaidutė susiraukus visą laiką Ko savo draugelkai Violetai nedavė Alos? Netgi labiau tiktų pagal figūrą, bet nedavė.
Martynas vėl neįvertintas, pritrūkta balų Net uodegytės atkišimas atidirbtas
Karina aišku puikiai, be komentarų
Vilius šaunuolis Violetai labai atitiko Tik kaip ją tokią kūdą palyginus padarė?
Audriukas nerealus, tai Viktorijai dar iš jo pasimokyti reiktų Geriau sudainavo Kada gi jį tinkamai įvertins?
Rūta visai gerai.
Jokūbas buvo toks kitoks, išėjęs už savo ribų, šaunuolis nors galvojau, kad jis Sex Bomb dainuos. Būtų paėmęs visus, suklydo man regis ant dainos
Ineta irgi labai šauniai šiandien, labai jau gera Danutė
Kaip sulaukt greičiau sekančios laidos?
Vėl kiek gerų emocijų, geriausias šiuo metu LT projektas
Tik Zvonkų reiktų išrengt ir nuskalpuot Donatui, tokiam gana rock žmogiukui paduoti Stano Jis viską būtų gerai įkūnijęs ir panašų padarė, bet balsas tai visiškai ne tas. Zvonkau, liauliau, duok Donatui Nickelback ar kitą pakimusį balsą Kaip ir Vaidai, nu nerealu tą Alą įkūnyti. Tikrai jai nė kiek netinka ir nepanašu, tai ko norėti, sėdėjo Vaidutė susiraukus visą laiką Ko savo draugelkai Violetai nedavė Alos? Netgi labiau tiktų pagal figūrą, bet nedavė.
Martynas vėl neįvertintas, pritrūkta balų Net uodegytės atkišimas atidirbtas
Karina aišku puikiai, be komentarų
Vilius šaunuolis Violetai labai atitiko Tik kaip ją tokią kūdą palyginus padarė?
Audriukas nerealus, tai Viktorijai dar iš jo pasimokyti reiktų Geriau sudainavo Kada gi jį tinkamai įvertins?
Rūta visai gerai.
Jokūbas buvo toks kitoks, išėjęs už savo ribų, šaunuolis nors galvojau, kad jis Sex Bomb dainuos. Būtų paėmęs visus, suklydo man regis ant dainos
Ineta irgi labai šauniai šiandien, labai jau gera Danutė
Kaip sulaukt greičiau sekančios laidos?
Man vakar dienos laida pakolkas buvo geriausia Jau Audrius su Vilium, kaip prijuokino Nors komisija sunervino... Audrius ir Vilius TIKRAI nusipelnė būti daug aukštesnėse vietose. Na, taip Karina gerai padainavo, bet pirmos vietos jai nebūčiau skyrusi. Genytė visiškai neįkūnijo Pugačiovos, nepagavo jos manierų. Padarė kažkokią nevykusią parodiją ir apskritai man ji kuo toliau, tuo mažiau patinka. Jau taip raukosi, kai kas pastabą pasako ar mažesnį balsą skiria. Nemėgstu tokių arogantiškų žmonių Martynas padarė labai panašų balsą, Ineta irgi gerai įkūnijo, man gaila, kad ji šioje laidoje taip neįvertinama, bet kitą kartą su Liveta jai tikiuosi pasiseks labiau